sharka Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 takie słodkie foty grożą zaślinieniem monitora :D ale sobie choć pojojciałam trochę (tak jak inne ciotki nad szczeniaczkami) <:D 1 Quote
Olena84 Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Godzinę temu, sharka napisał: takie słodkie foty grożą zaślinieniem monitora :D ale sobie choć pojojciałam trochę (tak jak inne ciotki nad szczeniaczkami) <:D Też nie rozumiem, jak można nad szczeniakami a nad Szariczkiem nie:(, dlatego niech każdy bierze tu z nas przykład i sie zachwyca;) Quote
Olena84 Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Już zaakceptowałam nowe dogo a tu coś wcisnęłam i wszystkie wątki przestały być obserwowane;/, na szczęście jakoś dziś byłam aktywna na dogo i po historii przeglądania chyba mam 99% Quote
sharka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 zdolniacha.. :) będę się musiała bardziej skupiać, żeby nic przypadkiem nie wcisnąć, bo sobie tak nie poradzę (ja dziś aktywnie zagrzebałam się pod kołderkę i drzemkę robiłam zamiast na dogo zawitać ) pozdrowienia dla Szarego rudzielca :] 1 Quote
LILUtosi Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Szariczkowi ostatnio włączyło się pilnowanie pańci. Jak nie ma mnie dłużej na górze to drze strasznie japę i leje - chyba ze stresu. Przesilenie wiosenne dorwało i panią i Szariczka. też chodzi co raz gorzej. Ale jakoś wspólnie dajemy radę. Quote
Olena84 Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Z tego co pamietam to on caly czas za Tobą chodził, tylko sikania nie było:(, już nie trzyma pewnie:( Quote
Elisabeta Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 :( Trzymaj się dzielnie, Szariczku... Quote
LILUtosi Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Chodził, chodził , ale wytrzymywał w salonie jakiś czas sam, a teraz nie daje mi nawet śniadania zjeść tylko się drze. Najlepiej jakby wszędzie ze mną był. Potworek włochaty. 2 Quote
Olena84 Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Ma fajnego faceta i narzeka, wiesz ilu z nas marzy o takim Szariku, tylko nie chcemy Ci robic przykrości i zostawiamy go Tobie! 1 Quote
bakusiowa Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Olena, jak robisz żeby wiedzieć kiedy ktos napisze posta na wątku w którym bierzesz udział? Quote
Elisabeta Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 5 godzin temu, Olena84 napisał: Ma fajnego faceta i narzeka, wiesz ilu z nas marzy o takim Szariku, tylko nie chcemy Ci robic przykrości i zostawiamy go Tobie! Oleno, pięknie napisałaś... :) Właśnie tak z nami jest, Lilu. ;) 1 Quote
LILUtosi Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Cwaniary , ale tego siakania mógł by sobie podarować. Rozczulający staruszek. Chrapiący, gadający przez sen, biegający w śnie, mlaskający itd. 1 Quote
Olena84 Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 11 godzin temu, bakusiowa napisał: Olena, jak robisz żeby wiedzieć kiedy ktos napisze posta na wątku w którym bierzesz udział? Mam dwa sposoby ale żaden to nie to co było: Weszłam na Aktywność, moje kanały aktywności, zawartość, którą obserwuje i edytowałam kanał (pod zawartość którą obserwuje jest napis edytuj kanał) i tam zaznaczyłam, że chce by wyświetlana tylko zawartość którą obserwuje i by posty które obserwuje były od mojej ostatniej wizyty. A drugi sposób który chyba stosuje częściej ale też mu dużo brakuje do ideału to: po prawej stronie na górze klikam w siebie i rozwija mi sie do np: obserwowana zawartość, wtedy mam wszystkie wątki które obserwuje, tyle że nie poukładane od tych na które ktoś, odpowiedział do tych gdzie dawno nikt nie odpowiadał, noi muszę szukać swojego ostatniego postu (nie ma takiej ikonki która przenosi w to miejsce) Quote
Olena84 Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Godzinę temu, LILUtosi napisał: Cwaniary , ale tego siakania mógł by sobie podarować. Rozczulający staruszek. Chrapiący, gadający przez sen, biegający w śnie, mlaskający itd. Myślę, że to już wiek:(, a on gdzieś idzie z tym sikaniem, czy pod siebie, bo mój pies chodził pod balkon i robił na podkłady wiec w jednym miejscu Quote
bakusiowa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Obserwowana zawartość to jest porażka. Ja robię następująco. Wątki na których mam włączoną obserwację ukazują się na mojej poczcie kiedy ktoś napisze posta. Będąc w pracy nie jestem zalogowana na dogo lecz wszystko widzę i mogę przeczytać, więc wiem co się dzieje.. W przypadku jak obecnie, po ostatniej rewolucji na dogo, obserwowana zawartośc inaczej funkcjonuje niż dawniej, ten sposób jest bardzo ale to bardzo wygodny. W ten sposób robię też w domu. Mogę w jednej chwili dać odpowiedź na obserwowanym wątku. Quote
bakusiowa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 7 minut temu, bakusiowa napisał: zrobił się dubel Quote
Olena84 Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Obserwowana zawartość to jest porażka. W przypadku jak obecnie, po ostatniej rewolucji na dogo, obserwowana zawartośc inaczej funkcjonuje niż dawniej, ten sposób jest bardzo ale to bardzo wygodny. Nie zrozumiałam:( czyli jak w końcu robisz, przez poczte tylko czy właśnie przez obserwowaną zawartosć Quote
LILUtosi Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 7 godzin temu, Olena84 napisał: Myślę, że to już wiek:(, a on gdzieś idzie z tym sikaniem, czy pod siebie, bo mój pies chodził pod balkon i robił na podkłady wiec w jednym miejscu sika gdziekolwiek idąc zostawiając strużkę. Nie robi tego jak ja jestem tylko jak mnie nie ma. Jestem w trakcie wyszukiwania kamery na wiFi to będę wszystko nagrywać. Quote
Olena84 Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Czyżby na stare lata stres tak na niego działał:( Quote
bakusiowa Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 O 28.02.2016o15:51, Olena84 napisał: Nie zrozumiałam:( czyli jak w końcu robisz, przez poczte tylko czy właśnie przez obserwowaną zawartosć Najlepiej obserwować na poczcie. Tam od razu widzisz kiedy ktos napisze posta. Możesz też na poczcie wejśc na wątek. W pracy nie jestem zalogowana na dogo więc nie mogę pisać. Natomiast jeśli chcesz napisac cos na watku gdzie dawno nic się nie dzieje wtedy musisz poszukać w obserwowanej zawartości. 1 Quote
Recommended Posts