.blueberry. Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 zamówione na bazarze :) 52 strony także może pomoże... Quote
GrubbaRybba Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 .blueberry. napisał(a):zamówione na bazarze :) 52 strony także może pomoże... Dziękuję bardzo! :) Quote
MARCHEWA Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Guciu,wskajkuj na 1,może ktoś cię wypatrzy. Quote
Awit Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 MARCHEWA napisał(a):Nie wiem jak skończyłby Gucio,gdyby nie wasza ogromna pomoc....wielkie ukłony. Niestety,wiem z własnego doświadczenia,że większym psiakom,a do tego kundelkom bardzo trudno znaleźć domy Ludzie masowo kupują yorki i nne małe w pseudohodowlach za 200zł,nawet na poczekalni u weta byłam świadkiem jak kobiety wymieniały się adresami,gdzie można za male pieniądze kupić psa,,rasowego,,z deptaka prosto z kartonu:angryy: Ja mogę go ogłosić na ale.gratce. Mały pies to małe koszta utrzymania, leczenia i td. Ja ich rozumiem, też mam nieduże psy. Ale duużo większe od yorka:-) Tylko szkoda, że ci ludzie nie biorą ze schronu mikrusów, tylko wzbogacają pseudohodowle.... Quote
GrubbaRybba Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Dziewczyny, dziękuję za wsparcie i pomoc. Najnowsze wieści są jednak optymistyczne! Zadzwonili do mnie cudowni ludzie, tydzień temu stracili psa podobnego do Gucia i zakochali się w moim Guciu! Po długich rozmowach, zadecydowaliśmy, że Gucio pojedzie do nich i zamieszka koło Olsztyna. Zawieziemy go osobiście, aby sprawdzić domek, ale już teraz mogę powiedzieć, że to wymarzony dla niego dom. :) W tym tygodniu Gucio pojedzie też na kontrolę do Warszawy do weta. Dowiemy się wtedy dokładnie, kiedy wyjmiemy stabilizator i Gucio będzie gotowy do zmiany adresu zameldowania. Mój optymizm powrócił. Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie. ;) Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 23.02 Guć jedzie do Warszawy, do ortopedy. Oby okazało się, że można już wyjąć stelaż i Guć będzie mógł nareszcie zacząć biegać. Quote
Awit Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 No to CUDOWNIE:-) Ja bym wznowiła cafeanimal, póki nie znalazł się w domku, wznawiałabym każde ogłoszenie. Quote
GrubbaRybba Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Anja2201 napisał(a):Rybko to wznawiać mu cafeanimal ??? Myślę, że możesz wznowić. Nawet, jak Guć pojedzie do Olsztyna, to może inny psiak, dzięki ogłoszeniu, znajdzie domek. Quote
ocelot Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 GrubbaRybba napisał(a):Myślę, że możesz wznowić. Nawet, jak Guć pojedzie do Olsztyna, to może inny psiak, dzięki ogłoszeniu, znajdzie domek. Wznawiaj ja mam ogromne psie dziecko na osiedlu. Quote
GrubbaRybba Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Guć po operacji. Czuje się znakomicie i cieszy się z braku stelaża w łapce. Dodatkowo odjajczyliśmy faceta. :) Nowy domek dzwoni codziennie, aby dopytać o jego stan zdrowia. Quote
MARCHEWA Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 GrubbaRybba napisał(a):Guć po operacji. Czuje się znakomicie i cieszy się z braku stelaża w łapce. Dodatkowo odjajczyliśmy faceta. :) Nowy domek dzwoni codziennie, aby dopytać o jego stan zdrowia. Ale wspaniałe wiadomości:multi: A gdzie ten domek dokładnie,bo ja też koło Olsztyna mieszkam,to może Gucio będzie moim sąsiadem:cool3: Quote
GrubbaRybba Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Gucio dziś pojechał do nowego domu. :bigcool::bigcool::bigcool: Rodzinka super fajna, przyjechali po niego do Zakościela, a to prawie 500 km. Chcieli go jednak odebrać osobiście. :) Guć zamieszkał z małżeństwem w średnim wieku, kilkadziesiąt km od Olsztyna, ma domek z ogrodem i 3 ha działki z dwoma stawami i lasem do własnej dyspozycji. :lol: Szczęściarz. :cool3: Przed chwilą dostałam info, że właśnie dojechali i że Guć był w drodze bardzo grzeczny. Tak się cieszę, że tak dobrze trafił. :lol: Dziękuję wszystkim za pomoc w poszukiwaniach guciowego domku i za wpłaty na guciowe leczenie. Uzbieraliśmy wspólnie 3 363,91 zł. Część poszła na leczenie Gucia, a reszta zostanie przekazana na potrzebujące zwierzaki. :) Quote
MARCHEWA Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Chociaż jedna,dobra wiadomość dzisiaj.Wszystkiego naj,Guciu:loveu: Quote
holly101 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 :):):) Cudowne informacje! Dobrego życia we własnym domku Gustawie! Quote
beataczl Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 zagladam a tu takie cudowne wiesci! Guciu wszystkiego naj w nowym domku ! ciekawe czy jakas fotke dostaniemy... Quote
Tymonka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Bardzo przepraszam za offa ale sami zobaczcie : Maleństwo z odmrożonym brzuszkiem porzucone w szczerym polu : http://www.dogomania.pl/threads/203572-2-miesi%C4%99czne-male%C5%84stwo-porzucone-w-polu-odmro%C5%BCony-brzuszek-szukamy-DT-DS-!?p\=16437620#post16437620 Quote
GrubbaRybba Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Wczoraj dostałam info z nowego guciowego domku. :) Guć czuje się dobrze i bardzo chętnie poznaje okolice. Na początku chodził na smyczy, a teraz biega już bez smyczy i pięknie pilnuje się nowej pani. Zaczął już nawet pilnować nowego domku i oszczekiwać obce mu osoby. Zaaklimatyzował się chłopak. :) Z łapką też wszystko ok. Guć zaczyna pomału na niej stawać, a nawet biegać. A to Guć w nowym domku: Quote
holly101 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Cudowne zdjęcia, cudowne wieści :) A ja zapraszam na wątek Somy - DONki porzuconej w Karpaczu :( Szukamy dla niej super domku! http://www.dogomania.pl/threads/204441-SOMA-przepiękna-półroczna-DONka-szuka-bardzo-dobrego-domku Quote
Tymonka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja też chciałam zaprosić na wątek Onki Soni , bardzo potrzepujemy pomocy : http://www.dogomania.pl/threads/203740-Pi%C4%99kna-ONka-skazana-na-okrutn%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-.POMOCY-!!!!!!?p=16529341#post16529341 Quote
Recommended Posts