majqa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Dziękuję Elinko za informację. Na pewno Sylwia uzupełni wpis o wpłacie. Quote
andegawenka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='elinka']Szarotko, nie wiem, może z czasem wrócę do prowadzenia DT, ale na razie nie. [/QUOTE] Rozumiem Cię bardzo dobrze.... Quote
papatkiole Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 był jakis odzew z ogłoszeń o Bingo? Quote
majqa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Domyślam się, że nie, bo pewno Temida dała by znać. I proszę, nie pytaj, co ja jeszcze teraz robię przed kompem ale okoliczność mnie zmusiła do poczytania co - nie - co. ;-) Quote
jaanna019 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nie było mnie tu kilka dni i widzę, że sytuacja trochę uległą zmianie. Przelałam dziś dla Bingusia 30,- dojdą pewnie dopiero w poniedziałek. Quote
Temida Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Pewnie, że by dała :) Przykułam się do telefonu i czekam... Quote
majqa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [COLOR=Red][B]Obecny stan wpłat na Bingo:[/B][/COLOR] kora78 - 10zł Skarpeta Kudłaczy - 200zł Pudelkowa Skarbonka - 100zł lucia - 15zł ........................................... [SIZE=4][COLOR=Red][B]325zł[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Oczekiwane wpłaty to:[/B] Basia Z. - 100zł jaanna019 - 30zł [B]Dotychczasowe wydatki:[/B] hotelik w Radomsku - 15zł opłacony przez lucia hotelik w Łodzi - 15zł opłacony przez majqa transport do Łowicza i kilka km odbicie do Radomska, całość około 50zł opłacony przez papatkiole (tym transportem zabrany był Iksik i Bingo) morfologia + biochemia - 84zł opłacone przez majqa wyróżnione allegro - 20.50zł - j.wyż. rozliczenie za wizytę, odrobaczenie, kąpiel, strzyżenie - 47zł - j.wyż. Quote
irenaka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dziewczyny, byłam wczoraj w hotelu, ale obie z Bożeną zapomniałyśmy o kubraczku:oops:. Nic straconego, jutro się widzimy, więc załatwię sprawę. Mam tylko prośbę, ponieważ okazuje się, że Bożena ma różne rozmiary kubraczków, czy jest szansa na zmierzenie Bingo? Lepiej dopasuję ten kubrak. Quote
kora78 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 przypomnijcie mi nika pani, ktora strzyze pieski i sie tu oerowala. mam do niej pytanko o takiego psiaka: sama teorie potrzebuje [url]www.dogomania.pl/threads/174178-Mop-nie-nacieszył-sie-nawet-swoim-domem!-Teraz-zceka-go-schron-lub-ulica-(?p=15392326#top[/url] Quote
majqa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='irenaka'](...) czy jest szansa na zmierzenie Bingo? Lepiej dopasuję ten kubrak.[/QUOTE] Podaj mi na PW wymiary, jakie Cię interesują (chodzi o to, by z punktu widzenia kubraczka czegoś istotnego nie przeoczyć). Z beczki innej. Będę się starała podjechać do Sylwii (oby to mi się udało) w przyszłym tyg. i poznać obu panów. Jeszcze jeden mól mnie gryzie od strony ich zdrówka i chcę je po swojemu zobaczyć. ;-) Quote
irenaka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='majqa'] Jeszcze jeden mól mnie gryzie od strony ich zdrówka i chcę je po swojemu zobaczyć. ;-)[/QUOTE] Napiszę Ci coś, co inni na tym wątku uznają za obrazę: doktoryzować się będziesz, czy też zaczynasz zachowywać się histerycznie?:evil_lol: A Ty i tak wiesz o co chodzi, kocham Cię Izuniu.......:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Wredoto!!! :mad: Co gorsza wiesz, że to Ci ujdzie na sucho! :evil_lol: Quote
coronaaj Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='elinka']Chyba nastąpi zmiana planów bo mam transport dla Bingo! :multi: To nie było łatwe, ale w końcu udało mi się namówić mojego TZ. :mdleje: W piątek jedzie do Podkowy Leśnej. Ze względu na oczywistą oszczędność miał pojechać pociągiem, ale przy częściowym zwrocie kosztów paliwa (odliczając cenę biletu PKP) zgodził się pojechać samochodem. W niedzielę podjechałby do Sylwii po Bingo. Sylwię o tych planach już powiadomiłam jednak wszystko zależy od Waszej decyzji, bo koszt tego transportu wyniesie 100zł.[/QUOTE] Oj cudownie, bedzie w domku...popieram w 100%...jak zmieni sie konto na wplaty poprosze nowe na pw.... Quote
Szarotka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ciesze sie, ze sytuacja sie pozytywnie rozwija :):) Quote
Szarotka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='majqa']A to coś nowego.[/QUOTE] Jestem optymistka :):) Quote
irenaka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='majqa']Wredoto!!! :mad: Co gorsza wiesz, że to Ci ujdzie na sucho! :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie, że ujdzie. Przynajmniej taką mam nadzieję;) A nadzieja matką jak wiadomo głupich.:evil_lol: Dobrze, że chociaż tak duża odległość na dzieli:evil_lol: O jakim transporcie Wy piszecie? Bo ja chyba nie na bieżąco jestem.:shake: Przecież Bingo zostaje u Sylwii. Przynajmniej taką mam nadzieję? Quote
Temida Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='irenaka']Pewnie, że ujdzie. Przynajmniej taką mam nadzieję;) A nadzieja matką jak wiadomo głupich.:evil_lol: Dobrze, że chociaż tak duża odległość na dzieli:evil_lol: O jakim transporcie Wy piszecie? Bo ja chyba nie na bieżąco jestem.:shake: Przecież Bingo zostaje u Sylwii. Przynajmniej taką mam nadzieję?[/QUOTE] Irenko ja też mam taką nadzieję. Quote
majqa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czekam na info od Sylwii o wymiarach. Dostanę, przekieruję je do Ciebie Irenko. Quote
gonia66 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='coronaaj']Oj cudownie, bedzie w domku...popieram w 100%...jak zmieni sie konto na wplaty poprosze nowe na pw....[/QUOTE]yyyyyyyyyyyyyyy../??O co chodzi..????:o Quote
irenaka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='majqa']Czekam na info od Sylwii o wymiarach. Dostanę, przekieruję je do Ciebie Irenko.[/QUOTE] Iza, umówmy się, że będzie to do jutra- godz 11. Później pewnie Bożena ( i ja też) będziemy wyjeżdżać na aukcję. Quote
papatkiole Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 a cóż to za nowości wyczytuję? gdzie i kto i z jakiej racji ustalił wyjazd Bingo? Quote
sylwiaso Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Irenko wymiary Bingusia dł grzbietu 44cm pod pierwszymi łapkami 52 cm pod drugimi 38cm tylko on tak bardzo się cieszył,że go mierzę i tulę,że proszę daj mi po centymetrze poprawki bo nie mogłam go na 100%zmierzyć!!! Quote
majqa Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Oj, parsknęłam śmiechem. Na wszelki wypadek skopiuję te wymiary Irence na PW. Quote
Recommended Posts