Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

czyli dzis w nocy jada z Adamem, ktory jedzie do Sylwii po Bilbo, ktorego z kolei wiezie do ds?
To macie transport za free, bo trase Adama oplaca pan z ds Bilbo :)
2 pieczenie na jednym ogniu

Posted

[quote name='kora78']czyli dzis w nocy jada z Adamem, ktory jedzie do Sylwii po Bilbo, ktorego z kolei wiezie do ds?
2 pieczenie na jednym ogniu[/QUOTE]

jako że Pan jest niedogomaniacki to nie chce by płacił za ta podróż.
Dlatego odliczam część i w jedną stronę pokrywam do łowicza ja ;)

Posted

Psiaki przemilaste. udłaty jako pasażer i towarzysz podróży bezbłędny. Jamnior zaś preferowal wyglądanie przez kazde okno na tyle auta.
Oba jak napisała juz majqa nie zareagowały w ogóle na pogróżki szceniaczka.
Kudłaty jest w opłakanym stanie, nie ma nawet gdzie go pogłasać, wszędzie dredy. Zastanawiam się czy nie warto zmienić mu imię na Bob Marley ;)
Jamniorek ma zaś już wystrzepinoe struny głosowe, bo jak zaczął zagadywać z tyłu to starsznie ochrypnięty był biedaczysko. Juz jest mniej ufny od Boba.
Ogólnie psiaki slodkie i kochane ;)

Posted

[quote name='papatkiole']jako że Pan jest niedogomaniacki to nie chce by płacił za ta podróż.
Dlatego odliczam część i w jedną stronę pokrywam do łowicza ja ;)[/QUOTE]

ok. dziekujemy baardzo paptkiole za pokrycie transportu psiakow do lowiczaa :)

Posted

[quote name='kora78']czyli dzis w nocy jada z Adamem, ktory jedzie do Sylwii po Bilbo, ktorego z kolei wiezie do ds?
2 pieczenie na jednym ogniu[/QUOTE]

No to swietnie...udalo sie...co to za Bilbo moze jest watek na Dogo? Jak jest to dajcie link...dzieki. Czyli dzis w nocy u Sylwii?

Posted

[quote name='Temida']Psiaczki cudowne, jak się cieszę że się udało. :) Dzięki Adaś za miłą wizytę i wszystkim dzięki za wszystko.[/QUOTE]

to ja dziękuję za miłe towarzystwo, za łapanie piesów i przetrzymanie w foteliku.
Napisz czy mi czy były jakieś koszty związane z hotelowaniem przez ten czas psiaków bo zapomniałem sie zapytać.
Pozdrawiam

Posted

Byłam u Adama, mam nadzieję, że odpłatność za dzisiejszą nockę w Łodzi się nie zmieni. Zostawiłam Adamowi 30zł za pobyt łódzki. Jest to mój wkład w oba psy więc ta kwota nie wymaga żadnego rozliczenia.

Podnoszę prośbę Leni. [CENTER][B][SIZE=3]Kto pomoże i użyczy swojego konta do wpłat na kudłaczka?[/SIZE][/B]

:modla::modla::modla:
[/CENTER]
Wiem, co pisałam wcześniej odnośnie propozycji rozliczeń cząstkowych z Sylwią i to się nie zmienia ale można też zrobić tak. Wspomniana wcześniej wpłata 80zł niech pójdzie już do Sylwii natomiast reszta pieniążków niech będzie wpłacana na jedno konto do kolejnych rozliczeń z Sylwią. Co będzie naddatkiem, kiedy psiak wyruszy do Elinki, zostanie przekazane Elince.

Posted

[quote name='papatkiole'](...) Napisz czy mi [B]czy były jakieś koszty związane z hotelowaniem przez ten czas psiaków[/B] bo zapomniałem sie zapytać. (...) [/QUOTE]
Ważne zapytanie.

Posted

[B]Sumując:[/B]
Hotelik w radosmku zapłacony 30pln przez Luci
Hotelik łódź 30pln Mjaqa
Transport do łowicza i kilka km odbicie do radomska (całośc około 50pln) pokryłem ja

Czy sa jeszcze jakies koszty które nie zostały uregulowane?

oczywiście jeszcze należą się podzienkowania dla dziewczyn od szczeniaczka dziczka ;)
Bo przy okazji ich transportu udało się tak szybko chłopaków do łodzi przetransportować po tak niskich kosztach

Posted

Cioteczki chłopaki są już u mnie!jakie fajne psinki jamniczek poważny bidula nie wie gdzie jest?a Kudlaczek jak trusia Papatiakole na rękach pownosił je do kojcy.Jutro ciocia da paróweczkę i powolutku będziemy poznawać miejsce!

Posted

Bingo już u fryzjera, to niesamowicie kochany i łagodny psiaczek. w dodatku piękny. Jak to możliwe, że tak długo się błąkał??? Moim zdaniem on znajdzie dom w 5 minut. Nie dość, że piękny to jeszcze ma cudowny przytulaśny charakter. Bez problemu dogaduje się z innymi psami, nie zaczepia. Z moim urwipołciem jechali razem samochodem i nic, żadnych spięć. Dzieci i inne boże stworzenia z całą pewnością też zaakceptuje. Ma taką minę, gdy patrzy w oczy: "Tylko mnie kochaj..."

Gdy przyjechałam do Sylwii siedział sobie w budzie, ale bez trudności udało się nam go wyprowadzić i założyć smycz, na której równiez bez problemu poszedł i wsiadł do samochodu.

Iksik już nie siedział w budzie tylko z zainteresowaniem przyglądał się wszystkiemu co się dzieje i przyjaźnie machał ogonkiem.

Posted

Sylwio i Mamonabank, dziękuję z całego serca. :loveu:

Nie mam wątpliwości, że Bingo znajdzie dom w 5min. ale ze spokojem poczekam na drugie 5 ;), byle mieć pewność na tysiąc procent, że to dobry i odpowiedzialny dom.
Drugiej katastrofy adopcyjnej nie zniosę. Za dużo już ten futrzaczek wycierpiał, by miał spaś z deszczu pod...

Super, że ucieszymy oko zdjęciami. :-)