sonia71 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Hunterek -przytulam cię chudzinko tak z samego raniutka:) Quote
IVV Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 wiec robimy to badanie krwi ...ile mam wyslac dokladnie? Quote
jogolcia@pdx Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dziewczyny - ale to chyba jakoś nie tak, żeby IVV pokrywała wszystkie koszta ...Ona przeciez już opłaca całe miesięczne utrzymanie Hunterka (nie mówiąc o innych psiakach)... Coś mi tu nie gra... więc może ktoś mi to wyjaśni, proszę... Quote
funia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 IVV napisał(a):a pani z W-wy milczy? Tak . Nie odezwała się . Quote
IVV Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ehhh Hunterku :( chory ,bez domu .... czy dalej sa problemy z PayPal ? Quote
sonia71 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 IVV-u mnie trwa to różnie raz 3dni raz aż 5dni ale u Toli to nie wiem ,bo u niej chyba wpłacasz? Quote
Tola Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 sonia71 napisał(a):IVV-u mnie trwa to różnie raz 3dni raz aż 5dni ale u Toli to nie wiem ,bo u niej chyba wpłacasz? IVV obecnie nie wpłaca pieniędzy na moje konto, tylko chyba bezposrednio do funi; o wszystkich poprzednich wpłatach pisalam na wątku Abbi i zamojskim. Quote
sonia71 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 to bez znaczenia Tolu:) ,tak mi się jakoś coś skojarzyło :) Quote
IVV Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Funiu prosze daj znac jak zPayPal i kiedy psiak moze miec to pobranie krwi... Quote
funia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Jutro wioze go na pobranie krwi .Za kilka dni bedzie wynik . Niestety nie moge przelac pieniędzy z PayPala .Caly czas jest komunikat ,ze musze ustawić limit wypłat .Chce go ustawic i nie potrafie Quote
IVV Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 czy ktos ,moze pomoc Funi prosze ? ja inaczej nie moge wyslac tylko przez PayPal....a moze wyslac do Toli i ona zaplaci ? lub do Soni ? Quote
funia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Tak zrób .Ja moze jakoś sobie po malu poradzę ,A one przekaża Zadrze . Quote
MaDi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Szukam domu dla młodziutkiej psiny: http://www.dogomania.pl/threads/199995-M%C5%82odziutka-wy%C5%BCe%C5%82ka-szuka-domu!!!?p=16089031#post16089031 Quote
zadra Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Dziewczyny - ale to chyba jakoś nie tak, żeby IVV pokrywała wszystkie koszta ...Ona przeciez już opłaca całe miesięczne utrzymanie Hunterka (nie mówiąc o innych psiakach)... Coś mi tu nie gra... więc może ktoś mi to wyjaśni, proszę... JUz wyjaśniam.Nasza obecna sytuacja jest trudna.Kiedy podejmowaliśmy zobowiazanie nalezeliśmy do fundacji i jak wiecie pokrywaliśmy wszystkie koszty leczenia i sterylizacji.Niestety w chwili obecnej nie jestesmy już w Emirze.Jestesmy w trakcie rejestracji nowej fundacji,a to troche trwa.Nie mamy pieniedzy i jako osoby fizycznie nie możemy ich zbierac.Musimy zaczekac na KRS i dopiero możemy otworzyc konto i tym samym szukać darczyńców.W związku z tym prosimy o wyrozumiałośc i ewentualne wsparcie finansowe badań Hantera. Quote
jogolcia@pdx Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 zadra napisał(a):JUz wyjaśniam.Nasza obecna sytuacja jest trudna.Kiedy podejmowaliśmy zobowiazanie nalezeliśmy do fundacji i jak wiecie pokrywaliśmy wszystkie koszty leczenia i sterylizacji.Niestety w chwili obecnej nie jestesmy już w Emirze.Jestesmy w trakcie rejestracji nowej fundacji,a to troche trwa.Nie mamy pieniedzy i jako osoby fizycznie nie możemy ich zbierac.Musimy zaczekac na KRS i dopiero możemy otworzyc konto i tym samym szukać darczyńców.W związku z tym prosimy o wyrozumiałośc i ewentualne wsparcie finansowe badań Hantera. Wielkie dzięki Zadro za informację - to dużo wyjaśnia... Ja tylko obawiam się o IVV, bo ona mnóstwo pięniedzy wysyła miesięcznie na cztery psiaki,a przecież ma swoje wydatki na co dzień...to jednak bardzo DUŻE obciążenie dla jednej osoby...a teraz jeszcze potencjalna choroba Hunterka....i dodatkowe koszty z tym związane...brrrrrrrrrrrr Quote
funia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Wielkie dzięki Zadro za informację - to dużo wyjaśnia... Ja tylko obawiam się o IVV, bo ona mnóstwo pięniedzy wysyła miesięcznie na cztery psiaki,a przecież ma swoje wydatki na co dzień...to jednak bardzo DUŻE obciążenie dla jednej osoby...a teraz jeszcze potencjalna choroba Hunterka....i dodatkowe koszty z tym związane...brrrrrrrrrrrr o ty samym pomyslalam.....Moze zmienie tytuł i poproszę o pare groszy na Huntera badanie Quote
Tola Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):Wielkie dzięki Zadro za informację - to dużo wyjaśnia... Ja tylko obawiam się o IVV, bo ona mnóstwo pięniedzy wysyła miesięcznie na cztery psiaki,a przecież ma swoje wydatki na co dzień...to jednak bardzo DUŻE obciążenie dla jednej osoby...a teraz jeszcze potencjalna choroba Hunterka....i dodatkowe koszty z tym związane...brrrrrrrrrrrr Mnie to tez martwi; zeby chociaz jedna sunia znalazła dom, to byłoby IVV łatwiej... Moze Taya; ma nowe ogłoszenia... Quote
handzia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 funia napisał(a):o ty samym pomyslalam.....Moze zmienie tytuł i poproszę o pare groszy na Huntera badanie Dorzucę parę groszy dla Huntera. Wyślijcie konto na pw:) Quote
jogolcia@pdx Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 funia napisał(a):o ty samym pomyslalam.....Moze zmienie tytuł i poproszę o pare groszy na Huntera badanie Osobiście nie widze w tym nic złego - bo i koszta utrzymania moga wzrosnąć ze względu na karmę, która pewnie będzie musiała byc inna. Dzięki Funiu :lol: Tola napisał(a):Mnie to tez martwi; zeby chociaz jedna sunia znalazła dom, to byłoby IVV łatwiej... Moze Taya; ma nowe ogłoszenia... Mam nadzieję, że w adopcjach coś się ruszy - chyba trzeba będzie zrobić jakiś konkretny plan dla wszyskich trzech suniek ( bo Hunter to na razie pewnie będzie musiał poczekać, obym się myliła):crazyeye: handzia napisał(a):Dorzucę parę groszy dla Huntera. Wyślijcie konto na pw:) Dzięki wielkie Handziu :multi: Quote
IVV Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 nie bylo mnie tylko kilka godzin ,a tu tyle nowych planow :) to ile mam podeslac na chlopaka ??? Quote
Recommended Posts