Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny - ale to chyba jakoś nie tak, żeby IVV pokrywała wszystkie koszta ...Ona przeciez już opłaca całe miesięczne utrzymanie Hunterka (nie mówiąc o innych psiakach)...

Coś mi tu nie gra... więc może ktoś mi to wyjaśni, proszę...

Posted

sonia71 napisał(a):
IVV-u mnie trwa to różnie raz 3dni raz aż 5dni ale u Toli to nie wiem ,bo u niej chyba wpłacasz?

IVV obecnie nie wpłaca pieniędzy na moje konto, tylko chyba bezposrednio do funi; o wszystkich poprzednich wpłatach pisalam na wątku Abbi i zamojskim.

Posted

Jutro wioze go na pobranie krwi .Za kilka dni bedzie wynik .
Niestety nie moge przelac pieniędzy z PayPala .Caly czas jest komunikat ,ze musze ustawić limit wypłat .Chce go ustawic i nie potrafie

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Dziewczyny - ale to chyba jakoś nie tak, żeby IVV pokrywała wszystkie koszta ...Ona przeciez już opłaca całe miesięczne utrzymanie Hunterka (nie mówiąc o innych psiakach)...

Coś mi tu nie gra... więc może ktoś mi to wyjaśni, proszę...

JUz wyjaśniam.Nasza obecna sytuacja jest trudna.Kiedy podejmowaliśmy zobowiazanie nalezeliśmy do fundacji i jak wiecie pokrywaliśmy wszystkie koszty leczenia i sterylizacji.Niestety w chwili obecnej nie jestesmy już w Emirze.Jestesmy w trakcie rejestracji nowej fundacji,a to troche trwa.Nie mamy pieniedzy i jako osoby fizycznie nie możemy ich zbierac.Musimy zaczekac na KRS i dopiero możemy otworzyc konto i tym samym szukać darczyńców.W związku z tym prosimy o wyrozumiałośc i ewentualne wsparcie finansowe badań Hantera.

Posted

zadra napisał(a):
JUz wyjaśniam.Nasza obecna sytuacja jest trudna.Kiedy podejmowaliśmy zobowiazanie nalezeliśmy do fundacji i jak wiecie pokrywaliśmy wszystkie koszty leczenia i sterylizacji.Niestety w chwili obecnej nie jestesmy już w Emirze.Jestesmy w trakcie rejestracji nowej fundacji,a to troche trwa.Nie mamy pieniedzy i jako osoby fizycznie nie możemy ich zbierac.Musimy zaczekac na KRS i dopiero możemy otworzyc konto i tym samym szukać darczyńców.W związku z tym prosimy o wyrozumiałośc i ewentualne wsparcie finansowe badań Hantera.

Wielkie dzięki Zadro za informację - to dużo wyjaśnia...

Ja tylko obawiam się o IVV, bo ona mnóstwo pięniedzy wysyła miesięcznie na cztery psiaki,a przecież ma swoje wydatki na co dzień...to jednak bardzo DUŻE obciążenie dla jednej osoby...a teraz jeszcze potencjalna choroba Hunterka....i dodatkowe koszty z tym związane...brrrrrrrrrrrr

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):

Ja tylko obawiam się o IVV, bo ona mnóstwo pięniedzy wysyła miesięcznie na cztery psiaki,a przecież ma swoje wydatki na co dzień...to jednak bardzo DUŻE obciążenie dla jednej osoby...a teraz jeszcze potencjalna choroba Hunterka....i dodatkowe koszty z tym związane...brrrrrrrrrrrr

o ty samym pomyslalam.....Moze zmienie tytuł i poproszę o pare groszy na Huntera badanie

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):

Mnie to tez martwi; zeby chociaz jedna sunia znalazła dom, to byłoby IVV łatwiej...
Moze Taya; ma nowe ogłoszenia...

Posted

funia napisał(a):
o ty samym pomyslalam.....Moze zmienie tytuł i poproszę o pare groszy na Huntera badanie

Osobiście nie widze w tym nic złego - bo i koszta utrzymania moga wzrosnąć ze względu na karmę, która pewnie będzie musiała byc inna. Dzięki Funiu :lol:

Tola napisał(a):
Mnie to tez martwi; zeby chociaz jedna sunia znalazła dom, to byłoby IVV łatwiej...
Moze Taya; ma nowe ogłoszenia...

Mam nadzieję, że w adopcjach coś się ruszy - chyba trzeba będzie zrobić jakiś konkretny plan dla wszyskich trzech suniek ( bo Hunter to na razie pewnie będzie musiał poczekać, obym się myliła):crazyeye:

handzia napisał(a):
Dorzucę parę groszy dla Huntera. Wyślijcie konto na pw:)

Dzięki wielkie Handziu :multi: