Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zajrzyjcie do Ramzesa - to samo
JJE ZA TRZECH!!!!a chudzina...
badania - nic z nich nie wyszło...ma jakieś problemy z prayswajaniem

JADA Hillsa i/d i nie chudnie..jje do oporu

też miał koopy jak krowa...

Posted

Enzymy juz dotarły,Funia je jutro odbierze.Na miesiąc, przy zalecanych trzech posiłkach dziennie potrzebne będą trzy opakowania enzymów koszt 3 razy 24pln= 72 pln.Mozna zaryzykować i podawać dwa posiłki dziennie wtedy potrzebne bedą dwa opakowania enzymów-koszt 48pln.Karma powinna byc wysokostrawna o umiarkowanej zawartości tłuszczu
np RC Hypoalergenic lub Gastrointestinal.Hanter powiniej jeść ją dowoli,czyli trzy posilki dziennie bez ograniczania dawki lub co jest mniej korzystne dwa razy dzienne.Trudno w tym momencie ocenic miesięczne zużycie karmy.Symulacja-Hanter waży do 10 kg,przewidywana dawka to 20-40 dag karmy na dobę.W związku z tym miesieczny koszt wyżywienia przy założeniu ceny hurtowej to 110-220 pln miesięcznie.
Pokryliśmy koszty pierwszej dawki enzymow i jesteśmy w stanie dołozyć się do karmy na pierwszy miesiąc.Niestety z powodu obecnej sytuacji nie jesteśmy w stanie pomoc wiecej.
Trzeba zastanowić się nad zrobieniem allegro cegiełkowego,bazarków,żeby trochę odciążyć IVV.

Posted

Wpakowałam Huntera jeszcze tu : [url]http://www.facebook.com/pages/Psy-mysliwskie-w-potrzebie/103640539712546?ref=sgm&v=page_getting_started#!/pages/Psy-mysliwskie-w-potrzebie/103640539712546[/url]

Posted

[quote name='baster i lusi']cioteczki jakie enzymy mu podajecie? bo mogę pomóc z ludzkim kreonem.[/QUOTE]
Zobaczymy jak zareaguje na Amylan,jesli reakcja bedzie słaba bedziemy zmieniać.Dzięki za propozycję jak bedzie taka potrzeba odezwę się.

Posted

[quote name='zadra']Zobaczymy jak zareaguje na Amylan,jesli reakcja bedzie słaba bedziemy zmieniać.Dzięki za propozycję jak bedzie taka potrzeba odezwę się.[/QUOTE]

jeśli będzie potrzebny to proszę dać znać.odeszły by koszty ,bo u mnie dostałybyście za darmo.Ale mam kreon 25.000.musicie spytac weta

Posted

[quote name='funia']Hunter dzisiaj dostał druga dawke enzymu.Zjada je wraz z karmą RC.Bardzo mu smakuje .Zobaczymy jakie beda efekty po całym opakowaniu .[/QUOTE]
Czyli dostaje teraz karmę weterynaryjną? Istnieje specjalna dla psów z takimi problemami?