Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='E-S']Ej, a widzieliście, że wątki hotelików poznikały ?[/QUOTE]

hotelikow i płatnych dt .... z zaskoczenia .................. :/

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198252-Likwidacja-wątków-hotelowych[/URL]

Posted

[quote name='funia']Uaktualniłąm opis i wygląda fajniej ,Zreszta wszystko jest zgodne z aktualnym jego zachowaniem.
Biega ma apetyt i jest w dobrej formie .[/QUOTE]

Funiu pisalas ,ze on nie jest juz szczekliwy ,tylko szczeka jak inne psy...a w opisie ciagle ma ta szczekliwosc ...pewnie przeoczylas ;)

Posted

W sumie szczekliwy juz nie jest to fakt ,ale on ma zupełnie inna barwe głosu niz standardowy szczek i to powoduje ,ze gdy szczeka wydaje z siebie dosyc jazgotliwe dzwieki .

To co zmienić ? :razz:

Posted

Zgłosił się kolejny dom z okolic Zamościa chętny na Huntera; kontakt dostałam od funi.
Wczoraj dzwoniłam; na moje pytanie gdzie pies by mieszkał - pani dwa razy pytała, o co mi chodzi, wreszcie powiedziała, ze oczywiście w budzie.
Hunter potrzebny jest w gospodarstwie, aby wyłapywał szczury, których mają duzo.
Przyznam, ze pierwszy raz usłyszalam taki powód adopcji.

Posted

[quote name='Tola']Zgłosił się kolejny dom z okolic Zamościa chętny na Huntera; kontakt dostałam od funi.
Wczoraj dzwoniłam; na moje pytanie gdzie pies by mieszkał - pani dwa razy pytała, o co mi chodzi, wreszcie powiedziała, ze oczywiście w budzie.
Hunter potrzebny jest w gospodarstwie, aby wyłapywał szczury, których mają duzo.
Przyznam, ze pierwszy raz usłyszalam taki powód adopcji.[/QUOTE]

............ ale numer ............... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ............:mad:

Posted

[quote name='Tola']Zgłosił się kolejny dom z okolic Zamościa chętny na Huntera; kontakt dostałam od funi.

Rany, państwu to się chyba coś pomyliło :roll:

Posted

czy ci ludzie kompletnie na glowe upadli ....??? pewnie ciemniak jeden przetlumaczyl imie Hunter, no to niech im szczury lapie jak on mysliwy sie nazywa................ ehhhh....scyzoryk sie w kieszeni otwiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Posted

:angryy:cholerni ludzie....ale w przypadku terierów już miałam taki powód adopcji:roll:

Posted

[quote name='IVV']pokazuj sie chlopie ...jak do tej pory to sami idioci sie o ciebie pytaja ehhh[/QUOTE]

az sie boje zapytać o Huntera:P
hihihhihi

łoj...IVV juz wie..ktos sie pyta o Huntera...ale troche ciezko bedzie...wiec nie cieszymy sie:/

Posted

[quote name='Joodith']Szczu...gólny przyjaciel? :) Jestem za.[/QUOTE]

szczu...gólny :) to taki co pokocha ale i podaruje ciut adrenalinki,ciut ruchu i wiele ogólnej radości ku wielkiej uciesze przyszłego domku:)