funia Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Uaktualniłąm opis i wygląda fajniej ,Zreszta wszystko jest zgodne z aktualnym jego zachowaniem. Biega ma apetyt i jest w dobrej formie . Quote
Joodith Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A co z ogłoszeniami? Mogę pobiegać po Zamościu, ale dobrze chyba byłoby, gdyby zrobił je ktoś, kto ma już doświadczenie. Quote
E-S Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ej, a widzieliście, że wątki hotelików poznikały ? Quote
Ewanka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='E-S']Ej, a widzieliście, że wątki hotelików poznikały ?[/QUOTE] hotelikow i płatnych dt .... z zaskoczenia .................. :/ [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198252-Likwidacja-wątków-hotelowych[/URL] Quote
IVV Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='funia']Uaktualniłąm opis i wygląda fajniej ,Zreszta wszystko jest zgodne z aktualnym jego zachowaniem. Biega ma apetyt i jest w dobrej formie .[/QUOTE] Funiu pisalas ,ze on nie jest juz szczekliwy ,tylko szczeka jak inne psy...a w opisie ciagle ma ta szczekliwosc ...pewnie przeoczylas ;) Quote
funia Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 W sumie szczekliwy juz nie jest to fakt ,ale on ma zupełnie inna barwe głosu niz standardowy szczek i to powoduje ,ze gdy szczeka wydaje z siebie dosyc jazgotliwe dzwieki . To co zmienić ? :razz: Quote
anita_happy Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ktoś mi poda nr do strony z fotami z pilką..?to cos zrobie... mam na fb..ale marne pxl juz Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Zapraszam na spacerek ... coś czuję, że nowy domek gdzieś blisko na horyzoncie ;) Quote
Tola Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Zgłosił się kolejny dom z okolic Zamościa chętny na Huntera; kontakt dostałam od funi. Wczoraj dzwoniłam; na moje pytanie gdzie pies by mieszkał - pani dwa razy pytała, o co mi chodzi, wreszcie powiedziała, ze oczywiście w budzie. Hunter potrzebny jest w gospodarstwie, aby wyłapywał szczury, których mają duzo. Przyznam, ze pierwszy raz usłyszalam taki powód adopcji. Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Tola']Zgłosił się kolejny dom z okolic Zamościa chętny na Huntera; kontakt dostałam od funi. Wczoraj dzwoniłam; na moje pytanie gdzie pies by mieszkał - pani dwa razy pytała, o co mi chodzi, wreszcie powiedziała, ze oczywiście w budzie. Hunter potrzebny jest w gospodarstwie, aby wyłapywał szczury, których mają duzo. Przyznam, ze pierwszy raz usłyszalam taki powód adopcji.[/QUOTE] ............ ale numer ............... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ............:mad: Quote
evel Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Tola']Zgłosił się kolejny dom z okolic Zamościa chętny na Huntera; kontakt dostałam od funi. Wczoraj dzwoniłam; na moje pytanie gdzie pies by mieszkał - pani dwa razy pytała, o co mi chodzi, wreszcie powiedziała, ze oczywiście w budzie. Hunter potrzebny jest w gospodarstwie, aby wyłapywał szczury, których mają duzo. Przyznam, ze pierwszy raz usłyszalam taki powód adopcji.[/QUOTE] Rany, państwu to się chyba coś pomyliło :roll: Quote
IVV Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 czy ci ludzie kompletnie na glowe upadli ....??? pewnie ciemniak jeden przetlumaczyl imie Hunter, no to niech im szczury lapie jak on mysliwy sie nazywa................ ehhhh....scyzoryk sie w kieszeni otwiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
sacred PIRANHA Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 dziewczyny może ogłoszenia wystawiajcie z numerem telefonu Toli, bo funia i tak przekazuje wszystkie kontakty Toli tak? Quote
IVV Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 swietny pomysl !!! Funia strasznie zajeta Quote
rita60 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Tola']Zgłosił się kolejny dom z okolic Zamościa chętny na Huntera; kontakt dostałam od funi. Wczoraj dzwoniłam; na moje pytanie gdzie pies by mieszkał - pani dwa razy pytała, o co mi chodzi, wreszcie powiedziała, ze oczywiście w budzie. Hunter potrzebny jest w gospodarstwie, aby wyłapywał szczury, których mają duzo. Przyznam, ze pierwszy raz usłyszalam taki powód adopcji.[/QUOTE] :angryy:cholerni ludzie....ale w przypadku terierów już miałam taki powód adopcji:roll: Quote
sonia71 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 to co "Hunter Szczurołap" nie przeszedł ;( będzie za to "Hunter Szczu..gólnyprzyjaciel" :) Quote
Joodith Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Szczu...gólny przyjaciel? :) Jestem za. Quote
IVV Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 pokazuj sie chlopie ...jak do tej pory to sami idioci sie o ciebie pytaja ehhh Quote
anita_happy Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='IVV']pokazuj sie chlopie ...jak do tej pory to sami idioci sie o ciebie pytaja ehhh[/QUOTE] az sie boje zapytać o Huntera:P hihihhihi łoj...IVV juz wie..ktos sie pyta o Huntera...ale troche ciezko bedzie...wiec nie cieszymy sie:/ Quote
sonia71 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='Joodith']Szczu...gólny przyjaciel? :) Jestem za.[/QUOTE] szczu...gólny :) to taki co pokocha ale i podaruje ciut adrenalinki,ciut ruchu i wiele ogólnej radości ku wielkiej uciesze przyszłego domku:) Quote
Recommended Posts