daga31081980 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Witam.Bardzo się cieszę że mogłam psiakom pomóc.Będę wpłacała jak długo trzeba będzie:smile:pozdrawiam was wszystkich i ucałujcie psiaki!!!!! Quote
Onaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Jak dobrze, że ten biedny psiaczek dostanie swoją szansę :). Quote
kora78 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='daga31081980']Witam.Bardzo się cieszę że mogłam psiakom pomóc.Będę wpłacała jak długo trzeba będzie:smile:pozdrawiam was wszystkich i ucałujcie psiaki!!!!![/QUOTE] dziekujemy za wsparcie! im nas wiecej, tym wiecej pomocy dla wielu psow. Quote
kizimizi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Na zamówienie Kory78, bannerek: musze powiedziec, ze bylam na innym watku keidy zobaczylam banerek dogo i az sie zaczelam smiac sama do siebie -a siedze w publicznej bibliotece i kazdy zaczal zwracac na mnie uwage :) Super, swietny banerek! Na poczatku nei poznalam, ze to 'cudo' to wlasnie nasz bohater ejst. Zaraz pokombinuje jakby swoje banerki pozmieniac jakos. Quote
kora78 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 doszlo 70zl od pani Kaliny dla Bohatera! dziekujemy serdecznie! pani z FB. jednorazowo, ale pani bedzie pamietac o paroweczce, zeby sie nie przeterminowala ;) naprawde baner jest super! Quote
Igiełka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Super że psiak dostanie szansę :multi: Tu pomoc potrzebna na CITO My nie wiemy, co to miłość, ciepło, jedzenie.... Quote
kora78 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Lilu donosi, ze teraz nie moze zabrac dwupaku, bo ma mlyn. Musimy poczekac kilka dni. Quote
kora78 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 wplynelo 160zl od pani Kasi dla dwupaczku!! dziekujemy !!!!!!!!!!! :) kto mi podpowie, jak ja mam te kase dzielic? kazda wplate na pol? czy watki polaczyc i wspolnie zbuerac na nich? moze jeden watek zignorowac i przeniesc wszystkich na drugi i tam razem prowadzic?? Quote
fiorsteinbock Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Chyba Kora najlepiej polaczyc w jeden watek i wspolnie zbierac. Quote
LILUtosi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='kora78']Lilu donosi, ze teraz nie moze zabrac dwupaku, bo ma mlyn. Musimy poczekac kilka dni.[/QUOTE] Kora przedewszystkim chodzi o to że ja jeżdżę teraz Matizem, który nie ma właściwie bagażnika, nie jesteśmy w stanie wziąć jednego dużego psa + dwie osoby i jeszcze dwa psy mniejsze. Quote
kora78 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 ok, umowimy sie na inny dzien, na pm. nie wiedzialam,ze to Matiz. myslalam,ze moze w bagazniku by jechaly razem, combi, czy cos. kolomyja by byla teraz to wszystko na raz, ten duzy, my i maluchy. chcialam przypomniec, ze piaki jadace do LILU musza byc odpchlone, wiec kropelki trzeba kupic na juz. mam kupic, czy LILU chcesz sama? obrozki juz czekaja u mnie! obie czerwone, bo malutki wybor byl, czerwone i czarne... pieski kolory maja bure, to chcialam jakies kolorowe obroze, ale bardziej meskie. niesetty, nie bylo... u Reksia dziewczyny pisza, zeby prowadzic rozliczenie ejdno, bo razem przeciez bede placic. i albo na jednym watku, albo drugi usunac-zamknac, olać. a co najwazniejsze przeniesc do 1 posta jednego watku. chodzcie do Reksia o tym podyskutujemy :) Quote
kora78 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 wplynelo 200zl jako deklaracja po 100zl dla kazdego chlopaka, stala deklaracja!!!! od pani Dagmary! dziekujemy ogromniasto!!! jupiiiii oraz 50zl, jako stala deklaracja od pana Jakuba!!!!!!!! dziekuje slicznie1!!!! Quote
kora78 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 grubasku nie uciekaj, lansuj sie. Quote
fiorsteinbock Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Podnosze i pomagam w lansowaniu ;) Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 a wiec doszlo na konto: 500zl od ketuni dla Reksia :) dla bezpanskich zwierzat pani Halina z Bydgoszczy 30zl :) - czy to na nasz dwupak? prosze kmurdz sie dowiedz, ale sadze, ze tak pani Ela i pan Antoni z Krakowa 20zl z zaznaczeniem, ze na luty. :) czy wiec, jako stala? wszystkim bardzo dziekuje, ogromnie!!!! na FB jest napisane, kiedy chlopaki jada tutaj napisze, juz po wyjezdzie, ok? Quote
marta0731 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Witam ciocie i zapisuję na razie............... Masz już Kora banner i w 1 poście też :) Quote
marta0731 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Napoleon to bardzo ładny piesek :) Byłam kiedyś na wątku Buby - była identyczna, no może jeszcze trochę grubsza... Ciekawe swoją drogą ile nasz Bohater waży... ;) Buba znalazła dom w Niemczech, zakochali się w niej Naszemu Parówce też się uda!!! Quote
kizimizi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 marta0731 napisał(a):Napoleon to bardzo ładny piesek :) Byłam kiedyś na wątku Buby - była identyczna, no może jeszcze trochę grubsza... Ciekawe swoją drogą ile nasz Bohater waży... ;) Buba znalazła dom w Niemczech, zakochali się w niej Naszemu Parówce też się uda!!! no wlasnie pamietam Bube i nawt bralam udzial w akcji jej odchudzania ;) Serio! Tylko jakos mi sie watek urwal i nie pamietam jak psinka sie udomowila wreszcie. Napoleon jest znacznie szczuplejszy od niej i swicie wierze, ze pewne starsze panstwo sie pewnego dnai zakocha w takiej solidnej i malej psince. Starsi ludzie lubia wlasnie paroweczki :) Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 jakby parowkarze z dogo zobaczyli wasze wpisy to by was zbanowali na swoim watku :) za bluznierstwa Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 jakby parowkarze z dogo zobaczyli wasze wpisy to by was zbanowali na swoim watku parowkowym :) za bluznierstwa :mad: Quote
marta0731 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 kizimizi napisał(a): Starsi ludzie lubia wlasnie paroweczki :) Coś w tym jest... Może dlatego że są bardziej leniwe i nie trzeba z nimi dużo na spacery chodzić, a nawet jak już się idzie to nie ciągną tylko też się wleką...;):cool3::cool3::cool3: Quote
Florentynka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 marta0731 napisał(a):Coś w tym jest... Może dlatego że są bardziej leniwe i nie trzeba z nimi dużo na spacery chodzić, a nawet jak już się idzie to nie ciągną tylko też się wleką...;):cool3::cool3::cool3: Bzdura, i mówię to jako właścicielka dwóch parówek! Kochają spacery i bez przerwy domagają się rozrywek. Kora78 - możesz mi podesłać dane do przelewu? W tym miesiącu ja będę robić za fundusz parówkowy, bo naszej "księgowej", Majusce nie chcę głowy zawracać - pies jej umarł. Możliwe, że mam gdzieś te dane, ale zginięte na dobre, bo mi się jakiś śmietnik w komputerze zrobił. Quote
kora78 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Florentynka napisał(a):Bzdura, i mówię to jako właścicielka dwóch parówek! Kochają spacery i bez przerwy domagają się rozrywek. Kora78 - możesz mi podesłać dane do przelewu? W tym miesiącu ja będę robić za fundusz parówkowy, bo naszej "księgowej", Majusce nie chcę głowy zawracać - pies jej umarł. Możliwe, że mam gdzieś te dane, ale zginięte na dobre, bo mi się jakiś śmietnik w komputerze zrobił. juz wyslalam w tej minucie! widzialam u parowek, ze prosilas o konto, sprawdzilam- wtedy od razu nie wyslalam. teraz w ogole hurtem wysle do deklarowiczow z dogo, bo znow zapomne. PLATNOSC NA KONIEC MIESIACA POBYTU PSOW W HOTELU Quote
Recommended Posts