Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze:

Całę zycie w schronisku? Pomóż znaleźć parówce dom!
Parówkowy Napoleon zbiera grosik na godną emeryturę!
Mała, zapomniana przez świat parówka potrzebuje naszego wpsarcia.

Dopisz Kora w 1 poscie ze potzrebne sa nie tylko deklaracje ale i oglaszania Napoleona a takze pomoc w spamowaniu watku.

Ja musze sie poki co ogarnac z tym co mamy: zgubionym psem, Bunia bez deklaracji, Brunerem, który ma niespelna mc na dom no i ze sobą -przykro mi.

Posted

nowe wiesci, parowa pieszczoch!!

nie ma juz w kojcu tego psa, na jakiego bohater warczal, gdy bronil reksia. teraz maja w kojcu azyl :)
sa we 3
dzis wkladalam rece po same lokcie do kojca i glaskalamam bohatera i reksia. nie zazdroscili jeden drugiemu, bawil isie na zaczepki mojej reki. powarkiwali i przysiadali na przednich lapkach. parowka taka zadowolona byla z glaskania, pwnie dawno tego nie mial.... leni sie mocno. grubas z niego. lubi drapanie pod broda i za uchem i boku glowy, po lopatkach. fajny piesek, naprawde :)

• 2 weeks later...
Posted

Zgodnie z obietnica wzielam sie za spamowanie i reksia i Parówki.
Obaj chłopcy baaardzo ale to baaaaardzo prosza o ogłoszenia.

Florentyna czy pieniadze jakie chcielibyscie zkonta parówek zalozyc na dt mozna by przeznaczyc na ogloszenia?

Posted

[quote name='kizimizi']

Florentyna czy pieniadze jakie chcielibyscie zkonta parówek zalozyc na dt mozna by przeznaczyc na ogloszenia?[/QUOTE]

Możemy jak najbardziej, bo widzę, że z DT chyba nic nie wyjdzie...można na bazarku mu wykupić jakiś porządny pakiet

Posted

majusko, z dt chwilowo nic nie bedzie. w tej chwili nikt nie ma glowy, by szukac deklaracji, w tej chwili szukam dla innego psa, ktory ma miejsce we wspominanym hotelu i powoli pakuje walizki. jak tylko jakis pies, z naszych 3 bid hotelowych wyruszy do ds, bedzie juz czas i energia na zabieranie sie za kolejnego psiaka

pomyslalam, zeby wydac na ten hotel bohatera razem z jego ulubionym kolega z kojca. tez sedziwy prawie, bo 8latek i ze schronu nieadoptowalny. moze mogliby spokojnie jeden kojec zamieszkac w hotelu, za cene 1 duzego psa, czyli 250zl
sadze,ze wlascicielka hotelu sie na to zgodzi

ale moge zabrac sie za to dopiero, gdy choc 1-najlepiej 2 pieski ds znajda, bo za chwile bedzie ich na hotelach i za duzo mam w zwiazku z tym, na glowie

wiec na te chwie te 10zl wykorzystamy na bazarek ogloszeniowy. juz wiemy, ze bohater jest w gruncie dobrym pieskiem, lasym na pieszczoty, lubiacym sie jeszcze pobawic. tylko poprostu walecznym, nie dajacym sobie w kasze dmuchac, innym piesom.

sklece jakis tekscik niebawem i przesle poker, by wyslala do wyborczej, ok? :)

Posted

dziekuje za odwiedziny psiaka.
Ja mysle tak jak Kora, na chwile obecna skupmy sie na ogloszeniach. Niesttey ale zostawilam Kore z duuuzą ilościa psiaków na glowie :(

Parówkarze ;) czy my mamy wybrac jakis bazarek ogloszeniowy a wy wyslecie pieniadze, zcy same chcecie to zrobic a my zajmiemy sie tekstem i fotami?

Posted

ja mam mase banerow czekajacych w kolejce, az je dodam
teraz kizi mozna miec tylko2!!
jak ruszysz swoje to ci wywala i pozwola tylko 2 zostawic, zobaczysz

z banerow nikt jakos do naszych psow nie zaglada, przynajmniej sie z tym nie afiszuja. lepiej kase na ogloszenia, zamiast na baner

jedna ciotka zrobi bazarek ciuchowy na hotelik paroweczki :) ale sie nie spieszymy, bo musi nam jakis pies ds znalezc najpierw z hotelu