kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 prosze o propozycje tytulu nowego :) "zbieramy na hotel" juz tak oklepane i odstrasza na wstepie... Quote
kizimizi Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 moze: Całę zycie w schronisku? Pomóż znaleźć parówce dom! Parówkowy Napoleon zbiera grosik na godną emeryturę! Mała, zapomniana przez świat parówka potrzebuje naszego wpsarcia. Dopisz Kora w 1 poscie ze potzrebne sa nie tylko deklaracje ale i oglaszania Napoleona a takze pomoc w spamowaniu watku. Ja musze sie poki co ogarnac z tym co mamy: zgubionym psem, Bunia bez deklaracji, Brunerem, który ma niespelna mc na dom no i ze sobą -przykro mi. Quote
kora78 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 kizi on nie ma na imie Napoleon, ales sie uwziela w schronie 3 lata ale pomysl nr 1 lub 3 wstawie, lekko zdeformuje. wieczorem Quote
kizimizi Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Parówkowy napoleon ma 11 lat i jest kastratem Nie lubi sie z innymi psami. Quote
Florentynka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 kizimizi napisał(a):Parówkowy napoleon ma 11 lat i jest kastratem Nie lubi sie z innymi psami. Cesarz może być tylko jeden... Quote
kora78 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 nowe wiesci, parowa pieszczoch!! nie ma juz w kojcu tego psa, na jakiego bohater warczal, gdy bronil reksia. teraz maja w kojcu azyl :) sa we 3 dzis wkladalam rece po same lokcie do kojca i glaskalamam bohatera i reksia. nie zazdroscili jeden drugiemu, bawil isie na zaczepki mojej reki. powarkiwali i przysiadali na przednich lapkach. parowka taka zadowolona byla z glaskania, pwnie dawno tego nie mial.... leni sie mocno. grubas z niego. lubi drapanie pod broda i za uchem i boku glowy, po lopatkach. fajny piesek, naprawde :) Quote
kizimizi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Zgodnie z obietnica wzielam sie za spamowanie i reksia i Parówki. Obaj chłopcy baaardzo ale to baaaaardzo prosza o ogłoszenia. Florentyna czy pieniadze jakie chcielibyscie zkonta parówek zalozyc na dt mozna by przeznaczyc na ogloszenia? Quote
ulvhedinn Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 O trafiłam przypadkiem, a tu taki fajny niskopodwoziowiec :) Quote
Poker Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ja nie umiem robić ogłoszeń. Mogę tylko do Wyborczej wysłać jak będzie tekst. Quote
majuska Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='kizimizi'] Florentyna czy pieniadze jakie chcielibyscie zkonta parówek zalozyc na dt mozna by przeznaczyc na ogloszenia?[/QUOTE] Możemy jak najbardziej, bo widzę, że z DT chyba nic nie wyjdzie...można na bazarku mu wykupić jakiś porządny pakiet Quote
kora78 Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 majusko, z dt chwilowo nic nie bedzie. w tej chwili nikt nie ma glowy, by szukac deklaracji, w tej chwili szukam dla innego psa, ktory ma miejsce we wspominanym hotelu i powoli pakuje walizki. jak tylko jakis pies, z naszych 3 bid hotelowych wyruszy do ds, bedzie juz czas i energia na zabieranie sie za kolejnego psiaka pomyslalam, zeby wydac na ten hotel bohatera razem z jego ulubionym kolega z kojca. tez sedziwy prawie, bo 8latek i ze schronu nieadoptowalny. moze mogliby spokojnie jeden kojec zamieszkac w hotelu, za cene 1 duzego psa, czyli 250zl sadze,ze wlascicielka hotelu sie na to zgodzi ale moge zabrac sie za to dopiero, gdy choc 1-najlepiej 2 pieski ds znajda, bo za chwile bedzie ich na hotelach i za duzo mam w zwiazku z tym, na glowie wiec na te chwie te 10zl wykorzystamy na bazarek ogloszeniowy. juz wiemy, ze bohater jest w gruncie dobrym pieskiem, lasym na pieszczoty, lubiacym sie jeszcze pobawic. tylko poprostu walecznym, nie dajacym sobie w kasze dmuchac, innym piesom. sklece jakis tekscik niebawem i przesle poker, by wyslala do wyborczej, ok? :) Quote
Awit Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No i dobrze, może z wyborczej ktoś się zainteresuje. Mnie on pasuje do miłej starszej pani albo pana... Quote
kizimizi Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dziekuje za odwiedziny psiaka. Ja mysle tak jak Kora, na chwile obecna skupmy sie na ogloszeniach. Niesttey ale zostawilam Kore z duuuzą ilościa psiaków na glowie :( Parówkarze ;) czy my mamy wybrac jakis bazarek ogloszeniowy a wy wyslecie pieniadze, zcy same chcecie to zrobic a my zajmiemy sie tekstem i fotami? Quote
Florentynka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wybierzcie bazarek wedle uważania, zostanie opłacony z funduszu parówkowego. Quote
kora78 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Florentynka napisał(a):Wybierzcie bazarek wedle uważania, zostanie opłacony z funduszu parówkowego. wieczoem poszukam wiec :) Quote
kizimizi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 juz nikt paróweczki nie odwiedzi? Zapisze sie w kolejce po banerek dla niego Quote
kora78 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 ja mam mase banerow czekajacych w kolejce, az je dodam teraz kizi mozna miec tylko2!! jak ruszysz swoje to ci wywala i pozwola tylko 2 zostawic, zobaczysz z banerow nikt jakos do naszych psow nie zaglada, przynajmniej sie z tym nie afiszuja. lepiej kase na ogloszenia, zamiast na baner jedna ciotka zrobi bazarek ciuchowy na hotelik paroweczki :) ale sie nie spieszymy, bo musi nam jakis pies ds znalezc najpierw z hotelu Quote
AgnieszkaB Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Bazarek już przygotowałam. Może się już pospieszyłam, ale będzie wiadomo, ile jeszcze pieniędzy potrzeba na DT. Bazarek już ruszył. oto adres: http://www.dogomania.pl/threads/194668-Na-par%C3%B3wkowatego-Bohatera-na-DT-do-24.10-do-20-00?p=15556000#post15556000 Cioteczki podbijajcie. Quote
Ania&Rudy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 weszłam tu przypadkowo :) parówa super, a imię Napoleon wymiata :evil_lol: Quote
fibi:) Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 tez weszłam tu przypadkiem;) sama mam parówę na tymczasie;) ma ogłoszenia jakieś? Quote
kora78 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 nie ma ogloszen wlasnie ide szukac bazarku ogloszeniowego chyba,ze sie oferujesz w robieniu ogloszen?? a i tektu nie mamy jeszcze..... :( Quote
Ania&Rudy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 ja mogę mu zrobić Alledrogo ;) a tekst... może coś sklecę na podstawie 1. strony? Quote
kora78 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 super :) to poprosimy o allegro Ciebie :) a tekst, jak sklecisz, to wrzuc tu, moze tez pojdzie do ogloszen bazarkowych :) Quote
Recommended Posts