Jump to content
Dogomania

2,5 miesieczna suczka w typie amstaffa - Inka juz w nowym domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='kamilqax95x'][B]Amstaff
Oczy[/B]: Ciemne, [B]okrągłe[/B], [B]głęboko osadzone[/B], [B]szeroko rozstawione[/B]. Powieki nie mogą być różowe. by wikipedia.org
Pitbull

[LIST]
[*]Oczy - [B]okrągłe[/B],[B]szeroko rozstawione[/B], nisko i [B]głęboko osadzone[/B] w czaszce. Kolor dowolny.
[*]Nos - powinien mieć szerokie nozdrza. Każdy kolor jest akceptowany. by wikipedia.org
[/LIST]
czyli to pitbullka piękniullka ?? :)[/QUOTE]

jak dla mnie to się niczym ten opis nie różni:diabloti:

śliczna mała:loveu:

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']jak dla mnie to się niczym ten opis nie różni:diabloti:

śliczna mała:loveu:[/QUOTE]
[quote name='kamilqax95x'][B]Amstaff
Oczy[/B]: [B]Ciemne[/B], okrągłe, głęboko osadzone, szeroko rozstawione. [B]Powieki nie mogą być różowe[/B]. by wikipedia.org
Pitbull

[LIST]
[*]Oczy - okrągłe,szeroko rozstawione, nisko i głęboko osadzone w czaszce. [B]Kolor dowolny[/B].
[*]Nos - powinien mieć szerokie nozdrza. [B]Każdy kolor jest akceptowany[/B]. by wikipedia.org
[/LIST]
czyli to pitbullka piękniullka ?? :)[/QUOTE]
ale tu chodziło o kolor

Posted

[B]ladySwallow[/B] dziekuje za piekny tekst do ogloszen i ogloszenia :kiss_2:

[B]doddy[/B] mozna zaklepac to miejsce w Wawie dla Inki? Sadze, to byloby najlepsze wyjscie dla niej, taki dobry i sprawdzony DT, ktory nauczy lobuzice jak w przyszlosci byc grzecznym psiakiem ;)

[B]szczecinianka[/B] juz sie wierce w krzeselku niecierpliwie jakie beda wiesci odnosnie transportu :roll:;)

Posted

[quote name='doddy']Iza z Darkiem czekają na sygnał o maluszce. Zgodzili się ją tymczasowo przygarnąć.
Już się zarejestrowali na niebieskim z tego co widziałam.[/QUOTE]
Super :) To zostaje tylko kwestia transportu... A ja mam prezent dla Was :cool3:

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TH9ejZRbtrI/AAAAAAAAFC8/65n4id1NbnE/s512/resize_image_7045046.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agnieszka32']Kamilka - nie korzystaj więcej z wikipedii - jeśli chcesz sięgnąć do wzorca jakiejś rasy, poszukaj go w internecie na stronach hodowców ;)[/QUOTE]
No właśnie tez mi się tak zdaje bo każdy może na jakiś temat coś wpisać od siebie nawet jeśli to nie jest prawda ...

[quote name='ageralion'] A ja mam prezent dla Was :cool3:

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TH9ejZRbtrI/AAAAAAAAFC8/65n4id1NbnE/s512/resize_image_7045046.jpg[/IMG][/QUOTE]

Piękny prezent :loveu::loveu:

Posted

[quote name='doddy']A macie jakiś plan na DT dla niej, bo ten DT się chyba kończy?[/QUOTE]
Konczy, konczy :( Max do niedzieli jest... kombinuje z DT na tydzien, bo jak rozumiem za tydzien mala moglaby sie zabrac z Twoimi znajomymi [B]szczecinianko[/B]?