andzia69 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='kamilqax95x'][B]Amstaff Oczy[/B]: Ciemne, [B]okrągłe[/B], [B]głęboko osadzone[/B], [B]szeroko rozstawione[/B]. Powieki nie mogą być różowe. by wikipedia.org Pitbull [LIST] [*]Oczy - [B]okrągłe[/B],[B]szeroko rozstawione[/B], nisko i [B]głęboko osadzone[/B] w czaszce. Kolor dowolny. [*]Nos - powinien mieć szerokie nozdrza. Każdy kolor jest akceptowany. by wikipedia.org [/LIST] czyli to pitbullka piękniullka ?? :)[/QUOTE] jak dla mnie to się niczym ten opis nie różni:diabloti: śliczna mała:loveu: Quote
kamilqax95x Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='andzia69']jak dla mnie to się niczym ten opis nie różni:diabloti: śliczna mała:loveu:[/QUOTE] [quote name='kamilqax95x'][B]Amstaff Oczy[/B]: [B]Ciemne[/B], okrągłe, głęboko osadzone, szeroko rozstawione. [B]Powieki nie mogą być różowe[/B]. by wikipedia.org Pitbull [LIST] [*]Oczy - okrągłe,szeroko rozstawione, nisko i głęboko osadzone w czaszce. [B]Kolor dowolny[/B]. [*]Nos - powinien mieć szerokie nozdrza. [B]Każdy kolor jest akceptowany[/B]. by wikipedia.org [/LIST] czyli to pitbullka piękniullka ?? :)[/QUOTE] ale tu chodziło o kolor Quote
agnieszka32 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kamilka - nie korzystaj więcej z wikipedii - jeśli chcesz sięgnąć do wzorca jakiejś rasy, poszukaj go w internecie na stronach hodowców ;) Quote
ageralion Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [B]ladySwallow[/B] dziekuje za piekny tekst do ogloszen i ogloszenia :kiss_2: [B]doddy[/B] mozna zaklepac to miejsce w Wawie dla Inki? Sadze, to byloby najlepsze wyjscie dla niej, taki dobry i sprawdzony DT, ktory nauczy lobuzice jak w przyszlosci byc grzecznym psiakiem ;) [B]szczecinianka[/B] juz sie wierce w krzeselku niecierpliwie jakie beda wiesci odnosnie transportu :roll:;) Quote
LAZY Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Super, ze tak szybko udało się wszystko zorganizować:) Quote
doddy Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Iza z Darkiem czekają na sygnał o maluszce. Zgodzili się ją tymczasowo przygarnąć. Już się zarejestrowali na niebieskim z tego co widziałam. Quote
ageralion Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='doddy']Iza z Darkiem czekają na sygnał o maluszce. Zgodzili się ją tymczasowo przygarnąć. Już się zarejestrowali na niebieskim z tego co widziałam.[/QUOTE] Super :) To zostaje tylko kwestia transportu... A ja mam prezent dla Was :cool3: [IMG]http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TH9ejZRbtrI/AAAAAAAAFC8/65n4id1NbnE/s512/resize_image_7045046.jpg[/IMG] Quote
agnieszka32 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Mam nadzieję, że z transportem uda się wszystko dograć ... Quote
Igiełka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Zobaczysz uda się -trzymam mocno kciuki. Quote
kamilqax95x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='agnieszka32']Kamilka - nie korzystaj więcej z wikipedii - jeśli chcesz sięgnąć do wzorca jakiejś rasy, poszukaj go w internecie na stronach hodowców ;)[/QUOTE] No właśnie tez mi się tak zdaje bo każdy może na jakiś temat coś wpisać od siebie nawet jeśli to nie jest prawda ... [quote name='ageralion'] A ja mam prezent dla Was :cool3: [IMG]http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TH9ejZRbtrI/AAAAAAAAFC8/65n4id1NbnE/s512/resize_image_7045046.jpg[/IMG][/QUOTE] Piękny prezent :loveu::loveu: Quote
kamilqax95x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [url]http://nk.pl/profile/35501258[/url] <-- to jest strona nk na które jest też Incia :) Quote
baster i lusi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='kamilqax95x'][URL]http://nk.pl/profile/35501258[/URL] <-- to jest strona nk na które jest też Incia :)[/QUOTE] tylko dlaczego zablokowałaś galerię. Quote
kamilqax95x Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 oj kurcze to jak sie tworzy nowy profil to tak jest .... zaraz zmienię ;) Quote
szczecinianka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Przykro mi, ale jeśli chodzi o transport nadal nic nie wiadomo :shake: Quote
doddy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Czy coś może wiadomo? Chciałabym zaplanować cokolwiek weekend, bo mamy kupę pracy. Quote
szczecinianka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Przykro mi, znajomi wszystko przesunęli mimo że było to prawie pewne - jadą w przyszłym tygodniu... Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 U mnie tez narazie lipa, nawet do Poznania nie ma kto malej podrzucic... Quote
doddy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 A macie jakiś plan na DT dla niej, bo ten DT się chyba kończy? Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='doddy']A macie jakiś plan na DT dla niej, bo ten DT się chyba kończy?[/QUOTE] Konczy, konczy :( Max do niedzieli jest... kombinuje z DT na tydzien, bo jak rozumiem za tydzien mala moglaby sie zabrac z Twoimi znajomymi [B]szczecinianko[/B]? Quote
doddy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Na dworzec smarkulę jesteście w stanie dzisiaj podrzucić? Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='doddy']Na dworzec smarkulę jesteście w stanie dzisiaj podrzucić?[/QUOTE] A na ktora godzine? Bo mala jest kawalek od Szczecina... Quote
Recommended Posts