Jump to content
Dogomania

2,5 miesieczna suczka w typie amstaffa - Inka juz w nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy wczoraj u małej.
Jest przecudowna :) Energiczna, cały czas szalała i ciężko było ją przez chwilę utrzymać na kolanach w spokoju.
Trochę za chuda ale ma apetyt więc pewnie szybko nadrobi :)
Zapomnieliśmy zabrać aparat ;/ Próbowaliśy zrobić parę zdjęć telefon ale wyszły rozmazane.

Ps. Ząbki ma naprawdę ostre, co odczuliśmy osobiście na dłoniach ;P

http://www.youtube.com/watch?v=6Ik6JzpLSGM :)

Posted

Marta Mamba jej nie kilim jak ta zjadała resztki karmy tylko dlatego bo chciała ją podtuczyć! A myślisz, ze czemu jej ślina tak ciekła? No przeciez nie z przyjaznych zamiarów...;)

Posted

Slodki bobas, ja wczoraj goscilam u siebie malego stafika -psiaka kolegi. Matko, jakie to jest ruchliwe! Pierwsze co- oczywiscie oproznil miche Saszy:) Nigdy nie mialam szczeniaka w domu- Sasze adoptowalismy jak miala 2 lata, a i tak zdarzylo sie, ze przedwczoraj pogryzla drzwi jak nas nie bylo.. Nie zdawalam sobie sprawy, ze male psiaki moga byc takie wszedobylskie i zywe:D

Posted

Miałam telefon w sprawie Inki - Pani co prawda z Warszawy, ale nie ma szans, by jakiegokolwiek psa dostała. :shake:

Na wiadomość, że Inka ma już dom, Pani spytała mnie, czy są jakieś inne psiaki do oddania. Zaproponowałam Pani, że podam jej stronę internetową z psiakami do adopcji, na co Pani stwierdziła, że nie chce, bo ona chce szczeniaka, gdyż starszym psom może coś ODWALIĆ. Ja bym chętnie tej Pani PRZYWALIŁA:mad::diabloti:

Posted

Do nas także dzwonią kolejne osoby.
Póki co na bieżąco będziemy po kolei sprawdzać fajne domki.
Do Adriana (piszącego tu na dogo) póki co nie udało nam się jeszcze dojechać, ale... wszystko przed nami :)

Posted

choleraa napisał(a):
Pseudohodowcow? a nie chodzilo o to, ze zero w tym amstaffa?

Oczywiscie, ze chodzilo. W moim boksiowym posie tez bynajmniej nie pisalam, ani tym bardzieni nie zachecalam do kupowania u pseudohodowcow... doczepili sie do linka i koniec...

Posted

To Inka jeszcze niw w nowym domku?
Od kilku dni obserwuje jej sytuację, ponieważ szukam szczeniaczka do adopcji. Dziś zapadnie decyzja całej rodziny którego wybrać, bo mamy kilka propozycji. Inka jest świetna:)

Posted

Inka przeprowadziła się do nowego domku. Zamieszkała u Mileny i Pawła.
Jutro lub pojutrze do nich wpadnę to wezmę aparat. :)

Dziękuje Izie i Darkowi za opiekę nad nią.

Posted

Byłam wczoraj u Inki w odwiedzinach. Imię zostaje.
Mała rozrabiara ma niezły charakterek, normalnie jakby była ruda, a nie czekoladowa. :mrgreen:
Rośnie jak na drożdżach w tempie błyskawicy!