ageralion Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Hehehe sloooodziak :loveu: Bedzie z niej niezle ziolko, oj bedzie :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 jaką ma pienkną różową podusię!:) niedługo będzie mogła sobie na niej tylko łeb kłaść:):) Quote
doddy Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 U Inki wszystko dobrze, jestem w stałym kontakcie z Mileną. Milena już była skłonna wziąć Ginę na DT bo tak ją poruszył los bezdomniaków :) Quote
doddy Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zdjęcie mam tylko MMS. Niestety... bardziej niż zdjęciami martwimy się zdrowiem Inki. Inka ma konsultację do ortopedy oraz onkologa. Padła bowiem diagnoza u lekarza internisty, że może mieć nowotwór kości. Jednak czekamy z potwierdzeniem diagnozy u specjalistów. Quote
ageralion Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 doddy napisał(a):Zdjęcie mam tylko MMS. Niestety... bardziej niż zdjęciami martwimy się zdrowiem Inki. Inka ma konsultację do ortopedy oraz onkologa. Padła bowiem diagnoza u lekarza internisty, że może mieć nowotwór kości. Jednak czekamy z potwierdzeniem diagnozy u specjalistów. To fatalne wiesci :( Czym sie objawiaja u niej te problemy? Nic nie wskazywalo, ze moze byc chora :( Quote
doddy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Miała bóle łap, kulawizny. Początkowo myślano, ze to wzrostowe bóle kości. Quote
ageralion Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Nie brzmi to fajnie :( Trzymam kciuki za pozytywna dla malej diagnoze... Quote
doddy Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ince się nieco urosło. Zawitała dzisiaj z całą rodzinką na zlocik fundacyjny :) Quote
ageralion Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 O matko jaka piekna!!! NIedawno kruszynka zwijala sie u mnie na kolanach, a teraz taka z niej pannica! Serdeczne pozdrowinie dla wlascicieli :) PS jak jej zdrowie? Quote
doddy Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ta sama, ta sama :) I ma pstro w głowie :)))) A ze zdrowiem tfu tfu DOBRZE! Diagnoza póki co to bóle wzrostowe a nie rak kości jak podejrzewał internista. Quote
ageralion Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 doddy napisał(a):Ta sama, ta sama :) I ma pstro w głowie :)))) A ze zdrowiem tfu tfu DOBRZE! Diagnoza póki co to bóle wzrostowe a nie rak kości jak podejrzewał internista. Ona to umaszczenie ma powalajace! Normalnie nie do podrobienia :) I te uszka ciekawskie, wrecz wscibskie :evil_lol: Az mi sie lezka zakrecila :roll: A interniste przez kolano, ze nam takiego stracha napedzil :mad: Quote
agaga21 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 niesamowite że taka piękna suka wyrosła z tego okruszka na 1 stronie ;) Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
Recommended Posts