Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Cichutko kibicuję by się udało -sama fizycznie za daleko by pomóc. :lol: Quote
agnieszka32 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pojedzie dzisiaj ;) TZ ageralion przywiezie maluszka do Szczecina, o 22.00 przyjeżdża po nią doddy - pociągiem, o 0.00 ma pociąg powrotny do Warszawy. I nad ranem niunia będzie już w DT.:multi: Doddy - bardzo dziękujemy:loveu: A dokładniej opisze wszystko ageralion, bo to ona była organizatorką całej "akcji" ;) Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Hurra :multi::multi: Wszystko się uda. :lol::lol: Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Inka juz w drodze do Szczecina, doddy tez. Mam nadzieje, ze moj TZ sie wyrobi i poznam osobiscie obie panie ;) Quote
baster i lusi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='ageralion']Inka juz w drodze do Szczecina, doddy tez. Mam nadzieje, ze moj TZ sie wyrobi i poznam osobiscie obie panie ;)[/QUOTE] A to super,oby wszystko poszło według planu. Quote
andzia69 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 no...to chyba mała już odebrana;) Doddy sie poswięciła, wsiadła w pociaga i sruuu pojechała po małą:) Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Inka jest boooooooska :loveu: Pregowana rednoska jak nic :cool3: Mala zadziora, parskala i prychala na moja sucz, a nawet warczala tak po szczeniecemu :evil_lol: Zaczepiala do zabawy, pokazywala brzucho i wogole to jest bardzo ufna do ludzi i tulasna. Mam nale kolana mokre, bo Mamba ja co chwila jezoram chlast albo kapala na nia slina :splat: Troche lobuzica ma matowa o przezedzona siersc i sie drapie ale sadze ze dobra kapiel i karma zalatwia sprawe ;) Mam fotki ale nie mam kabla :placz: Wezme karte do pracy, moze uda sie zalatwic przejsciowke... PS mam osikany materac, za to moj TZ okupkana bluze i spodenki :diabloti: Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Super że się udało. :multi::multi: Ciotka terza macie pamiątkę za szybką akcję. :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='andzia69']no...to chyba mała już odebrana;) Doddy sie poswięciła, wsiadła w pociaga i sruuu pojechała po małą:)[/QUOTE] Jestem zszokowana i pełna podziwu, przecież to nie 20 km, tylko kawał drogi. Dziewczyny będą jechać nocą, oby szczęśliwie dojechały ;) [quote name='ageralion']Inka jest boooooooska :loveu: Pregowana rednoska jak nic :cool3: Mala zadziora, parskala i prychala na moja sucz, a nawet warczala tak po szczeniecemu :evil_lol: Zaczepiala do zabawy, pokazywala brzucho i wogole to jest bardzo ufna do ludzi i tulasna. Mam nale kolana mokre, bo Mamba ja co chwila jezoram chlast albo kapala na nia slina :splat: Troche lobuzica ma matowa o przezedzona siersc i sie drapie ale sadze ze dobra kapiel i karma zalatwia sprawe ;) Mam fotki ale nie mam kabla :placz: Wezme karte do pracy, moze uda sie zalatwic przejsciowke... PS mam osikany materac, za to moj TZ okupkana bluze i spodenki :diabloti:[/QUOTE] Nie chcesz jej zostawić na DT u siebie? :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='ageralion']PS mam osikany materac, za to moj TZ okupkana bluze i spodenki :diabloti:[/QUOTE] to na szczęście:evil_lol::diabloti: Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='agnieszka32']Nie chcesz jej zostawić na DT u siebie? :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Nie powiem, przeszlo mi to przez mysl :roll::eviltong: Quote
kamilqax95x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 agnieszka32 a jak ty to zrobiłaś ze masz 3 banerki ??? masz wtyki u moda:evil_lol::evil_lol: czy już można mieć więcej niż 2 ?? Quote
agnieszka32 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='ageralion']Nie powiem, przeszlo mi to przez mysl :roll::eviltong:[/QUOTE] Wiedziałam :diabloti::eviltong::evil_lol: Doddy to by Cię chyba zakatrupiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałabyś na gwałt jakiegoś szczylka szukać ... Myślisz, że Bubę, albo Adiego można by pod szczeniaka podciągnąć? :hmmmm: :diabloti: Quote
ageralion Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 W calym moim domu unosi sie zapach moczu, bo Mamba dokonczyla to co zaczela Inka. I tak oto znow odechcialo mi sie wszelakich DT :eviltong: Quote
kamilqax95x Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 I jak tam Ineczka już dotarła z Doddy ?? Quote
doddy Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dotarłyśmy, wyspałyśmy się, najadłyśmy, a teraz kurduplasta siedzi na kancie łóżka i wpatruje się którego psa zaczepić. :) Mała jest boska. Zabidzona jest nieco, sierść matowa, troszke za szczupła na szczyla, drapie się, ale... odrobimy, wyleczymi i będzie full serwis. W pociągu była aniołem. Przez te 6-7h nie zrobiła sisiu, kupki, za to nieco nam dokazywała w przedziale robiąc furorę, przechodząc z kolan na kolana i śpiąc u nas lub koło nas na zmianę. Pojadła, popiła, pokręciła się, pogryzła kogoś i szła spać. Dużą przygodą życiową jest jeżdżenie w nocy pociągami po PL. Już prawie zapomniałam jak to jest. Ale przynajmniej fajnych ludzi można poznać. O 18 mamy zlocik fundacyjny z okazji imienin Iz (mamy ich 2), jedna w prezencie dostanie szczeniaczka... a dla drugiej... no właśnie, mam o 1 szczeniaczka za mało. Quote
kamilqax95x Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='doddy']Dotarłyśmy, wyspałyśmy się, najadłyśmy, a teraz kurduplasta siedzi na kancie łóżka i wpatruje się którego psa zaczepić. :)[/QUOTE] czyżby nowe hobby :evil_lol: [quote name='doddy'] W pociągu była aniołem. [B]Przez te 6-7h nie zrobiła sisiu, kupki[/B], za to nieco nam dokazywała w przedziale robiąc furorę, przechodząc z kolan na kolana i śpiąc u nas lub koło nas na zmianę. [/QUOTE] bo wszystkie potrzeby załatwiła u Ageralion w domu:diabloti::evil_lol: [quote name='doddy'] O 18 mamy zlocik fundacyjny z okazji imienin Iz (mamy ich 2), jedna w prezencie dostanie szczeniaczka... a dla drugiej... no właśnie, mam o 1 szczeniaczka za mało.[/QUOTE] w szczecinie sa jeszcze inne ttb jak coś :eviltong: Quote
kamilqax95x Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 rozmawiałam z dziewczyną która chce Inke zaadoptować z Ełku podałam jej wasze tel :) Quote
doddy Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Kolejka się ustawia :) [img]http://lh4.ggpht.com/_H__lEugcHkA/TIJYQOn5fgI/AAAAAAAAFD4/OQJ-eSUqG94/s512/DSC_0942.jpg[/img] [img]http://lh6.ggpht.com/_H__lEugcHkA/TIJYQePiGhI/AAAAAAAAFD8/cgnD0JDfo9g/DSC_0952.jpg[/img] [img]http://lh4.ggpht.com/_H__lEugcHkA/TIJYQiLD6LI/AAAAAAAAFEA/a2T6GNWelZ8/DSC_1007.jpg[/img] Quote
baster i lusi Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Śliczna jest:lol:,ząbki ma jak pirania.:crazyeye: Quote
Recommended Posts