Jump to content
Dogomania

2,5 miesieczna suczka w typie amstaffa - Inka juz w nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojedzie dzisiaj ;)
TZ ageralion przywiezie maluszka do Szczecina, o 22.00 przyjeżdża po nią doddy - pociągiem, o 0.00 ma pociąg powrotny do Warszawy. I nad ranem niunia będzie już w DT.:multi:
Doddy - bardzo dziękujemy:loveu:

A dokładniej opisze wszystko ageralion, bo to ona była organizatorką całej "akcji" ;)

Posted

Inka jest boooooooska :loveu: Pregowana rednoska jak nic :cool3: Mala zadziora, parskala i prychala na moja sucz, a nawet warczala tak po szczeniecemu :evil_lol: Zaczepiala do zabawy, pokazywala brzucho i wogole to jest bardzo ufna do ludzi i tulasna. Mam nale kolana mokre, bo Mamba ja co chwila jezoram chlast albo kapala na nia slina :splat:

Troche lobuzica ma matowa o przezedzona siersc i sie drapie ale sadze ze dobra kapiel i karma zalatwia sprawe ;) Mam fotki ale nie mam kabla :placz: Wezme karte do pracy, moze uda sie zalatwic przejsciowke...

PS mam osikany materac, za to moj TZ okupkana bluze i spodenki :diabloti:

Posted

[quote name='andzia69']no...to chyba mała już odebrana;) Doddy sie poswięciła, wsiadła w pociaga i sruuu pojechała po małą:)[/QUOTE]

Jestem zszokowana i pełna podziwu, przecież to nie 20 km, tylko kawał drogi. Dziewczyny będą jechać nocą, oby szczęśliwie dojechały ;)

[quote name='ageralion']Inka jest boooooooska :loveu: Pregowana rednoska jak nic :cool3: Mala zadziora, parskala i prychala na moja sucz, a nawet warczala tak po szczeniecemu :evil_lol: Zaczepiala do zabawy, pokazywala brzucho i wogole to jest bardzo ufna do ludzi i tulasna. Mam nale kolana mokre, bo Mamba ja co chwila jezoram chlast albo kapala na nia slina :splat:

Troche lobuzica ma matowa o przezedzona siersc i sie drapie ale sadze ze dobra kapiel i karma zalatwia sprawe ;) Mam fotki ale nie mam kabla :placz: Wezme karte do pracy, moze uda sie zalatwic przejsciowke...

PS mam osikany materac, za to moj TZ okupkana bluze i spodenki :diabloti:[/QUOTE]

Nie chcesz jej zostawić na DT u siebie? :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='ageralion']Nie powiem, przeszlo mi to przez mysl :roll::eviltong:[/QUOTE]

Wiedziałam :diabloti::eviltong::evil_lol:
Doddy to by Cię chyba zakatrupiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałabyś na gwałt jakiegoś szczylka szukać ... Myślisz, że Bubę, albo Adiego można by pod szczeniaka podciągnąć? :hmmmm: :diabloti:

Posted

Dotarłyśmy, wyspałyśmy się, najadłyśmy, a teraz kurduplasta siedzi na kancie łóżka i wpatruje się którego psa zaczepić. :)

Mała jest boska. Zabidzona jest nieco, sierść matowa, troszke za szczupła na szczyla, drapie się, ale... odrobimy, wyleczymi i będzie full serwis.

W pociągu była aniołem. Przez te 6-7h nie zrobiła sisiu, kupki, za to nieco nam dokazywała w przedziale robiąc furorę, przechodząc z kolan na kolana i śpiąc u nas lub koło nas na zmianę.
Pojadła, popiła, pokręciła się, pogryzła kogoś i szła spać.

Dużą przygodą życiową jest jeżdżenie w nocy pociągami po PL. Już prawie zapomniałam jak to jest. Ale przynajmniej fajnych ludzi można poznać.

O 18 mamy zlocik fundacyjny z okazji imienin Iz (mamy ich 2), jedna w prezencie dostanie szczeniaczka... a dla drugiej... no właśnie, mam o 1 szczeniaczka za mało.

Posted

[quote name='doddy']Dotarłyśmy, wyspałyśmy się, najadłyśmy, a teraz kurduplasta siedzi na kancie łóżka i wpatruje się którego psa zaczepić. :)[/QUOTE]
czyżby nowe hobby :evil_lol:

[quote name='doddy']
W pociągu była aniołem. [B]Przez te 6-7h nie zrobiła sisiu, kupki[/B], za to nieco nam dokazywała w przedziale robiąc furorę, przechodząc z kolan na kolana i śpiąc u nas lub koło nas na zmianę.
[/QUOTE]
bo wszystkie potrzeby załatwiła u Ageralion w domu:diabloti::evil_lol:

[quote name='doddy']
O 18 mamy zlocik fundacyjny z okazji imienin Iz (mamy ich 2), jedna w prezencie dostanie szczeniaczka... a dla drugiej... no właśnie, mam o 1 szczeniaczka za mało.[/QUOTE] w szczecinie sa jeszcze inne ttb jak coś :eviltong:

Posted

Kolejka się ustawia :)

[img]http://lh4.ggpht.com/_H__lEugcHkA/TIJYQOn5fgI/AAAAAAAAFD4/OQJ-eSUqG94/s512/DSC_0942.jpg[/img]

[img]http://lh6.ggpht.com/_H__lEugcHkA/TIJYQePiGhI/AAAAAAAAFD8/cgnD0JDfo9g/DSC_0952.jpg[/img]

[img]http://lh4.ggpht.com/_H__lEugcHkA/TIJYQiLD6LI/AAAAAAAAFEA/a2T6GNWelZ8/DSC_1007.jpg[/img]