malawaszka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 jambi napisał(a):no fakt, zasadniczo jakby niewielkie... u Ciebie w pracy tylko jeden facet, i do tego zajęty poniekąd... no jak jeden? trzech :lol: tylko jakby... jeden nie wchodzi w grę bo jakby jest moim ojcem, drugi... poniekąd ma małżonkę i dwoje dzieci, a trzeci... nosz kurna poniekąd zajęty, ale on to nie zabierze swej wybranki na wyspy wulkaniczne :cry: Quote
jambi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 malawaszka napisał(a):no jak jeden? trzech :lol: tylko jakby... jeden nie wchodzi w grę bo jakby jest moim ojcem, drugi... poniekąd ma małżonkę i dwoje dzieci, a trzeci... nosz kurna poniekąd zajęty, ale on to nie zabierze swej wybranki na wyspy wulkaniczne :cry: no toż raczej Ojca Dyrektora nie liczę prawda? :razz: a co do tego drugiego - nie miałam wiedzy :eviltong:, a tak wogóle, skąd ta pewność? a jakbyś tak zagadała? :cool3: Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 wilczy zew napisał(a):to super,pamiętaj o fotkach :D Pamietam pamietam jambi napisał(a):no to ja już teraz będę wiedzieć jak z Tobą gadać ;) no i dołączam się do postulatów o foty Tak juz wiesz;) Foty w domku jak bede wieczorem ;) malawaszka napisał(a):o szlag by to... no to nie mam szans :cry: jambi napisał(a):no fakt, zasadniczo jakby niewielkie... u Ciebie w pracy tylko jeden facet, i do tego zajęty poniekąd... jambi napisał(a):no toż raczej Ojca Dyrektora nie liczę prawda? :razz: a co do tego drugiego - nie miałam wiedzy :eviltong:, a tak wogóle, skąd ta pewność? a jakbyś tak zagadała? :cool3: Zagadaj zagadaj a nie płaczesz bez radnie;) Quote
malawaszka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 jambi napisał(a):a tak wogóle, skąd ta pewność? a jakbyś tak zagadała? :cool3: skąd pewność? ze znajomości zasobności :D Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 malawaszka napisał(a):skąd pewność? ze znajomości zasobności :D A mędkie zaskórniaczki?;> Quote
malawaszka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Saththa napisał(a):A mędkie zaskórniaczki?;> nie istnieją tak samo jak waszkowe zaskórniaczki :errrr: Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 malawaszka napisał(a):nie istnieją tak samo jak waszkowe zaskórniaczki :errrr: to tak jak moje kurdeeeeeeeee Quote
jambi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Saththa napisał(a):to tak jak moje kurdeeeeeeeee waszke rozumiem, choć jej braku wiary w mężczyznę życia nie... ale Ty?! Tyyyy narzekasz?!?! Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 jambi napisał(a):waszke rozumiem, choć jej braku wiary w mężczyznę życia nie... ale Ty?! Tyyyy narzekasz?!?! na brak zaskuórniaczków chyba moge nie?;> Quote
Fides79 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 eee a może ja sie do Szczecina przeniosę?:hmmmm: jak tam sie takich fajnych (tzn zabierających na Wyspy Kanaryjskie) TZ poznaje ;) Quote
WATACHA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 i koniecznie zdjęcia tego Twojego nowego...z pracy... Quote
Fides79 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 WATACHA napisał(a):i koniecznie zdjęcia tego Twojego nowego...z pracy... hihi no nie głupi pomysł :cool3::diabloti: Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Fides79 napisał(a):eee a może ja sie do Szczecina przeniosę?:hmmmm: jak tam sie takich fajnych (tzn zabierających na Wyspy Kanaryjskie) TZ poznaje ;) zapraszam :P WATACHA napisał(a):i koniecznie zdjęcia tego Twojego nowego...z pracy... Fides79 napisał(a):hihi no nie głupi pomysł :cool3::diabloti: niet ;) Nie lubiący zdjęc niestety albostety ;) nawet nie mamy żadnego razem :lol: Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Hmmm no dobra chciały zdjęcia z urlopu to proszę :) Takie tam z wycieczki rowerowej :) Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Iiii gołabek przyleciał do nas ;) Hyhy ja :) A na kaktusach tam... jakiś taki zwyczaj wypisywania na kaktusach :) Zakochani jacys czy co :lol: cdn Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ponoć najbardziej urokliwa plaża na Lanzarote - Papagayo Sie nasłuchałam ze stoję jak facet :evil_lol: I się wycfanił i o proszę.... sama głowe robił :evil_lol: A tutaj o prosze LAWAAAAAAAAAAA cdn Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Parkuja tam abstrakcyjnie ;) I o z auta: No i na ten czas dziękuję za uwagę ;) Quote
Fides79 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2285.jpg http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2281.jpg http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2701.jpg no pięknie tam:p http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2273.jpg hmm no w sumie to rzeczywiście tak mało kobieco :roll: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2272.jpg jakoś Ci włosy urosły, czy mnie sie zdaje? niet ;-) Nie lubiący zdjęc niestety albostety ;-) nawet nie mamy żadnego razem :lol: no masz, jakie to samolubne, nawet popatrzeć nie da no :shake: Quote
Saththa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 urosły urosły ;) w sumie krótkie m isie znudziły:) I no ale tak mi jakos lepiej było :lol: z tym takim rozkrokiem :evil_lol: Quote
Margi Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wycieczka na pewno przyjemna.Widoki super. No i fajnie ,że nowy facet.:lol: Quote
WATACHA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Fides79 napisał(a): no masz, jakie to samolubne, nawet popatrzeć nie da no :shake: Prawda ;) Ale pięknie aaaaaaaaaaaaaaaaaach Quote
zerduszko Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Pięknie, aż żal dpe ściska ;) Chyba dam ogłoszenie do gazety, że szukam faceta, co mnie na taką wycieczkę zabierze. Quote
malawaszka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 zerduszko napisał(a):Pięknie, aż żal dpe ściska ;) Chyba dam ogłoszenie do gazety, że szukam faceta, co mnie na taką wycieczkę zabierze. i ja i ja :D bosko!!!!!!! kurcze bajka! długo tam się leci? bo ja to nawet jakbym zaskórniaki uzbierała to bym się bała długiej podróży samolotem.... krótkiej zresztą też :evil_lol: Quote
Recommended Posts