Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
no fakt, zasadniczo jakby niewielkie... u Ciebie w pracy tylko jeden facet, i do tego zajęty poniekąd...

no jak jeden? trzech :lol: tylko jakby... jeden nie wchodzi w grę bo jakby jest moim ojcem, drugi... poniekąd ma małżonkę i dwoje dzieci, a trzeci... nosz kurna poniekąd zajęty, ale on to nie zabierze swej wybranki na wyspy wulkaniczne :cry:

Posted

malawaszka napisał(a):
no jak jeden? trzech :lol: tylko jakby... jeden nie wchodzi w grę bo jakby jest moim ojcem, drugi... poniekąd ma małżonkę i dwoje dzieci, a trzeci... nosz kurna poniekąd zajęty, ale on to nie zabierze swej wybranki na wyspy wulkaniczne :cry:

no toż raczej Ojca Dyrektora nie liczę prawda? :razz: a co do tego drugiego - nie miałam wiedzy :eviltong:, a tak wogóle, skąd ta pewność? a jakbyś tak zagadała? :cool3:

Posted

wilczy zew napisał(a):
to super,pamiętaj o fotkach :D

Pamietam pamietam
jambi napisał(a):
no to ja już teraz będę wiedzieć jak z Tobą gadać ;)

no i dołączam się do postulatów o foty

Tak juz wiesz;) Foty w domku jak bede wieczorem ;)

malawaszka napisał(a):
o szlag by to... no to nie mam szans :cry:

jambi napisał(a):
no fakt, zasadniczo jakby niewielkie... u Ciebie w pracy tylko jeden facet, i do tego zajęty poniekąd...

jambi napisał(a):
no toż raczej Ojca Dyrektora nie liczę prawda? :razz: a co do tego drugiego - nie miałam wiedzy :eviltong:, a tak wogóle, skąd ta pewność? a jakbyś tak zagadała? :cool3:

Zagadaj zagadaj a nie płaczesz bez radnie;)

Posted

Fides79 napisał(a):
eee a może ja sie do Szczecina przeniosę?:hmmmm: jak tam sie takich fajnych (tzn zabierających na Wyspy Kanaryjskie) TZ poznaje ;)

zapraszam :P

WATACHA napisał(a):
i koniecznie zdjęcia tego Twojego nowego...z pracy...

Fides79 napisał(a):
hihi no nie głupi pomysł :cool3::diabloti:

niet ;) Nie lubiący zdjęc niestety albostety ;) nawet nie mamy żadnego razem :lol:

Posted

Ponoć najbardziej urokliwa plaża na Lanzarote - Papagayo

Sie nasłuchałam ze stoję jak facet :evil_lol:

I się wycfanił i o proszę.... sama głowe robił :evil_lol:

A tutaj o prosze LAWAAAAAAAAAAA

cdn

Posted
Posted

zerduszko napisał(a):
Pięknie, aż żal dpe ściska ;) Chyba dam ogłoszenie do gazety, że szukam faceta, co mnie na taką wycieczkę zabierze.

i ja i ja :D

bosko!!!!!!! kurcze bajka! długo tam się leci? bo ja to nawet jakbym zaskórniaki uzbierała to bym się bała długiej podróży samolotem.... krótkiej zresztą też :evil_lol: