Saththa Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 osiołki cn ;) A tutaj sie zainteresowały etui od aparatu na mojej szyji ;) Mało brakowało;) Ooo foczki ominełam ;) I chwilowo dam Wam spokój ;) nastepnym razem ptaszki ;) Quote
wilczy zew Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Rozumiem Twoje rozczarowanie "jeziorem" nie zakumałam tej podpuchy z krokodylem :hmmmm: Quote
WATACHA Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ale dużo fajnych fotek, zwierzaczki i kaktusiki najfajniejsze :) Quote
malawaszka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 hahahha jezioro bombowe :roflt: mnie tez kaktusy powalają! ja zapomniałam schować mojego pięknego kaktusa na zimę do domu i.... zamarzł był :cry: Quote
Saththa Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='wilczy zew']Rozumiem Twoje rozczarowanie "jeziorem" nie zakumałam tej podpuchy z krokodylem :hmmmm: sadzawka :) prosze nazywajmy rzeczy po imieniu :eek2: z krokodylem? http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2373.jpg to jest tylko hmmm Rzeźba :) [quote name='WATACHA']Ale dużo fajnych fotek, zwierzaczki i kaktusiki najfajniejsze :) najfajniejsze to były tabliczki :lol::) [quote name='malawaszka']hahahha jezioro bombowe :roflt: mnie tez kaktusy powalają! ja zapomniałam schować mojego pięknego kaktusa na zimę do domu i.... zamarzł był :cry: Ojej biedny kaktusik....a =może sie ogarnie? Quote
WATACHA Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Jakie tabliczki?Proszę jaśniej. A moje kaktusiki zaatakowała jakaś choroba , 4 mi padły zostały 2 muszę je spryskać może przeżyją Quote
wilczy zew Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='Saththa']sadzawka :) prosze nazywajmy rzeczy po imieniu :eek2: masz rację sadzawką z krokodylem? http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2373.jpg to jest tylko hmmm Rzeźba :) zapatrzyłam się w paszczę i nie zauważyłam :D najfajniejsze to były tabliczki :lol::) Ojej biedny kaktusik....a =może sie ogarnie? po 30 stopniowych mrozach? wątpliwe... Quote
Fides79 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 super zdjęcia :lol::lol: no jezioro, to chyba rzeczywiście za wiele powiedziane ;) zoo fajne, szkoda że zwierzaki miały mało miejsca dla siebie, ale pieski preriowe mają czadowe domki :p a najbardziej smutne to chyba były osiołki, jakby chciały powiedzieć:" zabierz nas stąd" :roll: Quote
FredziaFredzia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2466.jpg ale fajna mordka ;) Quote
jambi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 a ja krokodyla załapałam :eviltong: Boskie te Twoje widoczki!!!! i kaktusiki - cudne! Saththa napisał(a):To i opowiastka krótka będzie ;) Bo Jambi sie upierała... ja się nie upierałam, żeby była krótka :evil_lol: Saththa napisał(a):To jest hmmmm koło JEZIORA :) I już je widac :evil_lol: ... SADZAWKA!!!!!!!!!!!!!! ... Rozuiecie co ja pcozulam? JEZIORO... piorunska sadzawka ehhh :eek2: ja Cię rozumiem, miałam to samo - z wodospadem ... :roflt: Quote
jambi Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 też miałam nieco inne wyobrażenie gdy mi o nim opowiadano ... "największy wodospad", "cud natury dla miejscowych", "niezwykłe piękno" ... no fakt, urokliwe to to było, ino... no ja się spodziewałam czegoś na kształt Niagary co najmniej... zdjęcia gdzies mam Quote
Saththa Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='wilczy zew']po 30 stopniowych mrozach? wątpliwe... No w sumie też fakt... [quote name='Fides79']super zdjęcia :lol::lol: no jezioro, to chyba rzeczywiście za wiele powiedziane ;) zoo fajne, szkoda że zwierzaki miały mało miejsca dla siebie, ale pieski preriowe mają czadowe domki :p a najbardziej smutne to chyba były osiołki, jakby chciały powiedzieć:" zabierz nas stąd" :roll: Sadzawka.... mówie Ci kurdeee... Osiołki były najbardziej kontaktowe ;) Nie zebym narzekała oczywiscie... Strasznie garneł ysię do ludzi.... [quote name='FredziaFredzia']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2466.jpg ale fajna mordka ;) Ciesze się;) [quote name='jambi']a ja krokodyla załapałam :eviltong: Gratulujemy :lol: Boskie te Twoje widoczki!!!! i kaktusiki - cudne! Nooo kaktusiki :) ja się nie upierałam, żeby była krótka :evil_lol: Nooo tak wiedziałam :loL: ja Cię rozumiem, miałam to samo - z wodospadem ... :roflt: [quote name='jambi']też miałam nieco inne wyobrażenie gdy mi o nim opowiadano ... "największy wodospad", "cud natury dla miejscowych", "niezwykłe piękno" ... no fakt, urokliwe to to było, ino... no ja się spodziewałam czegoś na kształt Niagary co najmniej... zdjęcia gdzies mam Poszukaj prosze;) Quote
Saththa Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 jambi napisał(a):znalazłam ;) widzę;) heheheh Quote
malawaszka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 kaktusik się nie ogarnie :D i cyprysy też się nie ogarną obawiam się :D jestem hiper ogrodnikiem :roflt: Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='malawaszka']kaktusik się nie ogarnie :D i cyprysy też się nie ogarną obawiam się :D jestem hiper ogrodnikiem :roflt: Oj tam oj tam :) Było pytanie o tabliczki w zoo:) Bardzo prosze oto tabliczki ;) cdn Quote
malawaszka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 tej pierwszej nie rozumiem - że o co oni tam por favor??? zdjęć nie robić??? :D Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 W sumie to one były najbardziej zabawne z tego całego łażenia :lol: cdn Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Hyhy skonczyło się na tym, ze łazilismy i szukalismy tabliczek :) Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 malawaszka napisał(a):tej pierwszej nie rozumiem - że o co oni tam por favor??? zdjęć nie robić??? :D tam z eniby nie włazić. Wszak tzreba dodac ze to cholerstwo zielone kuło wrrr wilczy zew napisał(a):Tabliczki ekstra :D :razz: Quote
jambi Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='malawaszka']tej pierwszej nie rozumiem - że o co oni tam por favor??? zdjęć nie robić??? :D wasia, oni por favor co by nie entrans do al żarden, co by przypadkiem nie podeptać kwiecia - masz tam wszak ślady obuwia na kwiatuszku: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2541.jpg a mi się najbardziej te tabliczki anty-zwierzęce :animal potencjalmente peligrozo - no dla mnie bomba :) Quote
WATACHA Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ta jest moją ulubioną :) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2452.jpg Quote
malawaszka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='jambi']wasia, oni por favor co by nie entrans do al żarden, co by przypadkiem nie podeptać kwiecia - masz tam wszak ślady obuwia na kwiatuszku: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/Lanzarote/DSCN2541.jpg no to wiem, ale co ludzik ma w ręce???? Quote
Recommended Posts