Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='malawaszka']no to wiem, ale co ludzik ma w ręce???? Ja to szczerze mówiąc pojęcia nie mam :lol: Aleeeeee.... aleee Mam Tazzmanka :evil_lol::) Zainteresowane? :razz::razz::razz: Może najpierw weekend, sobota przed treningiem poleźliśmy w las :) cdn ;) Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Nikogo nie ma? :ghost_2: Moja jest TA ŚCIEŻKA! MOJA MÓWIĘĘĘĘĘĘĘĘ :lol: Jakoooooooooo i oto te cudoffffne babeczki :lol: Mmmmmmmmm cdn Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Poleże popilnuję.... Hyhy i jeszcze nowe sie robią :multi::multi::multi::cool3::cool3::cool3::cool3: P.S Dostałem potem jedna białą ;) Ciocia Magda namówiła :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
eria Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ojezuuuu Ty znowu z tymi babeczkami cudownymi !!!!!! bo mi będziesz paczkę robić hihiih !!! tabliczki są super ! Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 eria napisał(a):ojezuuuu Ty znowu z tymi babeczkami cudownymi !!!!!! bo mi będziesz paczkę robić hihiih !!! tabliczki są super ! Heheh juz skonczyłam ;) Quote
Margi Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ale Tazmanek cierpiał katusze nad tymi babeczkami.:evil_lol: Pięknie wygląda taki ufryzowany.:loveu: Quote
Doginka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 No iiii, wróciłam, przeczytałam calutki ten długaśny tekst, później przeczytałam resztę super barwnych i wyczerpujących opisów, obejrzałam foty, zwierzątka, tabliczki, kaktusy i wiele innych skalnych i powiem krótko - ZAZDROSZCZĘ CI WYCIECZKI!:crazyeye: Ale cuuuda widziałaś:loveu: Tazisław wspaniały jaki pilnowaciel babeczek:lol::loveu: Quote
Saththa Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Margi napisał(a):Ale Tazmanek cierpiał katusze nad tymi babeczkami.:evil_lol: Pięknie wygląda taki ufryzowany.:loveu: Nie no nic mu nie jest :lol: Powiedzmy ze wygląda... inaczej :evil_lol: Doginka napisał(a):No iiii, wróciłam, przeczytałam calutki ten długaśny tekst, później przeczytałam resztę super barwnych i wyczerpujących opisów, obejrzałam foty, zwierzątka, tabliczki, kaktusy i wiele innych skalnych i powiem krótko - ZAZDROSZCZĘ CI WYCIECZKI!:crazyeye: Ale cuuuda widziałaś:loveu: Tazisław wspaniały jaki pilnowaciel babeczek:lol::loveu: Noooo to się ciesze, ze się Tazzio podoba ;) Quote
Tekla64 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 no jo babeczki juz dawno zapomniane hihihi ale napewno Tazzik zadowolony ze za tak ciezkie poswiecenie dostal nagrode zdjecia lesne sa cudne i Tazik pieknie wyglada tabliczki..... no jo jakos sie chronic trzeba a ze maja doze humoru to fajnie Quote
jambi Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='malawaszka']no to wiem, ale co ludzik ma w ręce???? a wiesz? ... mimo chęci i całych pięciu minut spędzonych nad studiowaniem zdjęcia - nie umiem Ci na to pytanie odpowiedzieć :niewiem: kocham :loveu: [quote name='Saththa'] o babeczkach się już wypowiadałam :D Quote
WATACHA Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Tazzik przynajmniej jedną dostał, a my możemy sobie tylko popatrzeć ;) Przystojny kawaler :) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/DSC_0122.jpg Quote
Margi Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 A my poprosimy o przepis bo od tego patrzenia to nam ślinka cieknie.:lol: Quote
Saththa Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='Tekla64']no jo babeczki juz dawno zapomniane hihihi ale napewno Tazzik zadowolony ze za tak ciezkie poswiecenie dostal nagrode zdjecia lesne sa cudne i Tazik pieknie wyglada tabliczki..... no jo jakos sie chronic trzeba a ze maja doze humoru to fajnie Dzięki Tobie dostał trochu ;) [quote name='jambi'] kocham :loveu: o babeczkach się już wypowiadałam :D Ciesze się i no tak wypowiadałaś;) [quote name='Margi']A my poprosimy o przepis bo od tego patrzenia to nam ślinka cieknie.:lol: [quote name='WATACHA']Tazzik przynajmniej jedną dostał, a my możemy sobie tylko popatrzeć ;) Przystojny kawaler :) http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/DSC_0122.jpg możecie zrobić;) Przepis jest na opakowaniu babeczek firmu delekta :lol: Quote
Fides79 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/DSC_0122.jpg ależ on jest super :loveu::loveu: a z tym dręczeniem pieska babeczkami to chyba troche przegięłaś :roll: Quote
wilczy zew Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 może mi to ktoś przetłumaczyć :oops: "potencjalmente peligrozo " Tazzik w lesie :loveu: :loveu: Quote
Doginka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 wilczy zew napisał(a):może mi to ktoś przetłumaczyć :oops: "potencjalmente peligrozo " Chyba jakieś potencjalne zagrożenie:roflt: Quote
Saththa Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='Fides79']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/marzec/DSC_0122.jpg ależ on jest super :loveu::loveu: a z tym dręczeniem pieska babeczkami to chyba troche przegięłaś :roll: sam przegiął czy ja mu kazałam tam siedziec?:) Nieeeee sam chciał:P [quote name='wilczy zew']może mi to ktoś przetłumaczyć :oops: "potencjalmente peligrozo " Tazzik w lesie :loveu: :loveu: [quote name='Doginka']Chyba jakieś potencjalne zagrożenie:roflt: Heheh potencjalnie powodujące groze hehehe Potencjalnie niebezpieczne ;) Quote
jambi Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 też tak robie babeczki :grins: nawet całkiem często je robie bo szybkie, łatwe i smaczne :lol: ... każdy inny sposób przygotowania babeczek mógłby być w moim wykonaniu potencjalmente peligrozo :megagrin: Quote
Margi Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A ja jakoś nigdy nie próbowałam robić,ale wszystko przede mną.:lol: Quote
malawaszka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='jambi']też tak robie babeczki :grins: nawet całkiem często je robie bo szybkie, łatwe i smaczne :lol: ... każdy inny sposób przygotowania babeczek mógłby być w moim wykonaniu potencjalmente peligrozo :megagrin: zaznaczyłam na czerwono to co mnie dotyczy :evil_lol: Quote
Saththa Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 jambi napisał(a):też tak robie babeczki :grins: nawet całkiem często je robie bo szybkie, łatwe i smaczne :lol: ... każdy inny sposób przygotowania babeczek mógłby być w moim wykonaniu potencjalmente peligrozo :megagrin: anooo tym bardziej, ze inaczej mój mikser nie daje rady bom go spalila trochu jak robiłam tazzmanowi ciasteczka :roll: Margi napisał(a):A ja jakoś nigdy nie próbowałam robić,ale wszystko przede mną.:lol: a pewnie ;) malawaszka napisał(a):zaznaczyłam na czerwono to co mnie dotyczy :evil_lol: Wariatka :lol: Quote
Saththa Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Najszybszy bazarek w mojej karierze bazarkowej ;-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225541-Pelerynka-portfeliki-naszyjniki-zegarki-i-inne-%29na-sznupki-Malawaszki-do-18-04-12 Zapraszamy :smile: Quote
jambi Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 malawaszka napisał(a):zaznaczyłam na czerwono to co mnie dotyczy :evil_lol: Ty, no, ale weź! tam na opakowaniu jest wszystko napisane - co po kolei, ile i jak, serio! jak ja dałam rade to Ty też dasz :megagrin: Quote
malawaszka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 jambi napisał(a):Ty, no, ale weź! tam na opakowaniu jest wszystko napisane - co po kolei, ile i jak, serio! jak ja dałam rade to Ty też dasz :megagrin: kurde ja nawet jak sobie opiekam kanapkę w piekarniku to często gęsto dom zasnuwa się czarnym swądem :D Quote
Recommended Posts