Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi']co tam wykładzina! pies szczęsliwy!!! a na serio, nudzi mu sie....

zerduszkowej go nie oddawaj bo Ci z niego zrobi mistrza agility, wyszkoli na niewycie w domu i wielbienie kotów....

irokez boski, ale to już pisałam, ale to: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/DSC_0316.jpg kurde, pies jak pies, ale co sie czai z tyłu?! te stopy!!!

Że ja wcześniej nie zwróciłam uwagi na te stopy, choć mi bardziej przypominają...płetwy?;)
[quote name='wilczy zew']to może moją Mordziastą podrzucę na kilka tygodni :PROXY5:

Tak,tak Zerduszko się bardzo ucieszy.Ale nic jej nie mów,bo ona lubi niespodzianki.A czy Mordziasta dogada się z owsikami ?

Posted

[quote name='zerduszko']No i widać, że psem się nie zajmujesz dalej, nie dość, ze nie uważasz na neigo i gubi szelki, to jeszcze nie poświęcasz mu czasu i uwagi i niszczy :P

Nie no w ogóle nic z nim nie robię przecież ;)
[quote name='WATACHA']A jak krzyczy na niego

No raz mi sie zdarzyło:)

[quote name='wilczy zew']po fakcie to bez sensu te wrzaski, to może być objaw stresu

Wiem. Przeciez napisałamz e wiem ze to bez sensu.

Jakiego stresu? Nic m usię nie dzieje przeciez Kopne go w doope i tyle będzie. O!

[quote name='jambi']co tam wykładzina! pies szczęsliwy!!! a na serio, nudzi mu sie....

Kurde ale co nagle m usię nudzić zaczeło? od roku siedzi tyle ile siedzii tak nagle stwierdził, ze w doopie będe niszczył :(

zerduszkowej go nie oddawaj bo Ci z niego zrobi mistrza agility, wyszkoli na niewycie w domu i wielbienie kotów....

Eeee to za bardzo sie nie zmieni :lol: oprócz tego agility :)

irokez boski, ale to już pisałam, ale to: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/DSC_0316.jpg kurde, pies jak pies, ale co sie czai z tyłu?! te stopy!!!

Z Tyłu TZ :lol:
[quote name='WATACHA']Że ja wcześniej nie zwróciłam uwagi na te stopy, choć mi bardziej przypominają...płetwy?;)

Tak,tak Zerduszko się bardzo ucieszy.Ale nic jej nie mów,bo ona lubi niespodzianki.A czy Mordziasta dogada się z owsikami ?

Płetwy? o Matko, pazurów nie widac :evil_lol:

A na serio byliśmy dziś u Weta bo wczoraj wymacałam u Tazza jakies dziwne podejrzane zmiany skórne...

bo tego był bardzo niespokojny.

Bylismy u weta - atopowe zapalenie skóry- no i to moze być wytłumaczeniem jego niszczenia. Bo wygryzał sobie i wylizywał... i epwnie świra dostawał i odreagowywał.

Wszak dzis zastrzyk, w poniedziałek i w srode też jedziemy.

No i Tazzman dzis został europejczykim:) wyrobilismy paszport oraz zaczipowalismy sie :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Oooo a wybieracie się gdzieś, że wyrabiałaś mu paszport ?

No to Tazzik wracaj do zdrowia i nie wariuj

no wyrobiłam bo kolo mnie w niemczech jest ponoc bardzo duzo ładnych jeziorek :) a nie moge go wwiezc bez tego :)
malawaszka napisał(a):
a nie dostał jakiegoś świństewka u fryzjera?

NIe dostał do jedzenia w sensie? Czy hmmmm jakiegos lekarstwa?

Tak czy tak nie wydaje mi się wszak jak go wozę do weterynarza na fryzowanie :)

Posted

Saththa napisał(a):
no wyrobiłam bo kolo mnie w niemczech jest ponoc bardzo duzo ładnych jeziorek :) a nie moge go wwiezc bez tego :)

NIe dostał do jedzenia w sensie? Czy hmmmm jakiegos lekarstwa?

Tak czy tak nie wydaje mi się wszak jak go wozę do weterynarza na fryzowanie :)

Ja myślę, że w sensie , że maszynka była po jakimś chorym psie.
Mój Leos po poprzednim fryzjerze miewał krosty po strzyżeniu.Teraz prawie ich nie ma.Kąpałam go w nizoralu i przeszło.

Posted

Culineo napisał(a):
to widze, że Tazz tak jak ja z atopowym :lol:

i daj spokój heh teraz mam wyrzuty sumienia ze ja nakrzyczałam a on chory :mdleje:
wilczy zew napisał(a):
wiela ten czip i paszport?

Nie wiem :)

Nie rozumiem pytania :evil_lol:

Posted

[quote name='Saththa']i daj spokój heh teraz mam wyrzuty sumienia ze ja nakrzyczałam a on chory :mdleje:

i to jest powód aby zabrać psa

Nie wiem :)

Nie rozumiem pytania :evil_lol:

:eviltong:

Posted

wilczy zew napisał(a):
chcę moją Mordziastą zaczipować i dlatego pytam

sam czip to chyba 50 zł nie wiem już sama bo ja płaciłam za wiele rzeczy i sie zagubiłam tez juz :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Ja cipowałam za darmo ;)

no Wy to macie super w stolycy - znowu jest akcja darmowego chipowania, ja to się chyba nie doczekam i póki co tylko Drops ma chipa bo dostał w schronie

Posted

wilczy zew napisał(a):
też tak chcę

To ja pójdę zacipować Leosia jeszcze raz, potem wydłubiemy i wsadzimy Mordziastej i po sprawie.Tylko w razie co Mrodziastą bedziesz odbierać ode mnie ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
To ja pójdę zacipować Leosia jeszcze raz, potem wydłubiemy i wsadzimy Mordziastej i po sprawie.Tylko w razie co Mrodziastą bedziesz odbierać ode mnie ;)

:fadein: :roflt: