zerduszko Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Tazz cudny :) A takich przykrych rocznic nie lubię :( Quote
Saththa Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='eria']Oj u Ciebie też rocznica... (*)(*) w siut mogłoby jej nie byc :( Tazzio z Noskiem super ! :) Nie wiem ile Nosek przezyje... właśnie ma molestowane ucho :shake: [quote name='wilczy zew']fajny kumpel :cool1: Dzięki... Mam andzieję ze Tazz doceni.... [quote name='zerduszko']Tazz cudny :) A takich przykrych rocznic nie lubię :( ja tez nie lubie.... ale zapomniało m isie... obudziałam sie jak sie meisiąc zmienił... ehhh Tamiś Łobuz.... Quote
jambi Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 u Ciebie rocznica, a u mnie... ech... a za tydzień też rocznica ... :( zajebisty ten "czerwiec"... Quote
patusiove Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ojjj, jaki śliczny sznaucerek. ;) też kiedyś miałam suczkę o imieniu Nelly, ale ją ukradli... Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 patusiove napisał(a):Ojjj, jaki śliczny sznaucerek. ;) też kiedyś miałam suczkę o imieniu Nelly, ale ją ukradli... Ale ja nigdy nie miałam suczki :eek2: jambi napisał(a):sie witam :grins: I ja równiez :lol: jak sie ogarne to wstawie Tazzmanka z wczoraj heh Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 malawaszka napisał(a):Sandra weź się ogarnij :D eria napisał(a):Podpiszę się pod powyższym ! :) Się nabijacie :) Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 No uffffff :) zdjecia zgrane :) Wczoraj Tazzio dostał mały prezent :) Haaaa ale wielka miska :mdleje: Głupek nooo :) Wszak udało się aby tam wlazł ale nadal traktował Basenik jak wielką miche :lol: Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Podejrzewam ze jak zrobi sie ejszcze cieplej i więcej wody będzie to może da się przekonac ze to taka fajna kałuża jest:lol: Wszak cały taras pływał hehehe Quote
WATACHA Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Będziecie się razem kąpać hi,hi Ty to masz chyba duży balkon ;) Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 A wieczorem NOS wrócił do łask i Tazz postanowił go zamordowac a ja to obfotografowac :) Niestety niektóre mało ostre :) cdn Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 iiiiiiiiiii na koniec bardzo prosze :) POTFUUUUUUUUUUUUUL :razz::razz::razz: i jako, ze nic ostatnio u nas nie pisałam to własnie planowałam coś napisac hmmmm U nas w miare ok :) Tazzman zarasta, zaraz znowu tzreba będzie do fryza :) A co do strazy bo pewnie pytanie padnie... Niestety w związku z problemmi z plecami zostałam chwilowo zmuszona do 'zawieszenia" się ehhh wracamy na jesien jak ogarne plecy :( W cholere mi przykro.... ale niestety treningi przekraczają chwilowo moje mozliwości ehhh Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 WATACHA napisał(a):Będziecie się razem kąpać hi,hi Ty to masz chyba duży balkon ;) Nie Lubie z Tazzmanem w wodzie na małej przestrzeni :) Więc raczej nie :lol: A no i mam raczej taras a nie balkon :) Quote
eria Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/DSC_0275.jpg haha ten obłęd w oczach, rewelacja ! :D p.s. a ogon ma jak ctr :evil_lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/DSC_0255.jpg Quote
wilczy zew Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 super foty z ataku na Nos :) maławy ten basenik dla Tazzika :shake: Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='eria']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/DSC_0275.jpg haha ten obłęd w oczach, rewelacja ! :D p.s. a ogon ma jak ctr :evil_lol: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2012/czerwiec/DSC_0255.jpg No zarósł juz Tazzman dość znacznie ;) A obłęd pozostawię bez komentarza :) [quote name='wilczy zew']super foty z ataku na Nos :) maławy ten basenik dla Tazzika :shake: Basen ma 150 cm średnicy wiec Tazzman się zmieści :) Quote
weszka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Aż dziwne że Tazz taki nieśmiały do baseniku ;) Wierzę że się jeszcze rozkręci ;) Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 weszka napisał(a):Aż dziwne że Tazz taki nieśmiały do baseniku ;) Wierzę że się jeszcze rozkręci ;) ja tez :) to dla niego nowosc nigdy nie miał stycznosci :) no i podejrzewam ze jak bedzie wiecej wody to sie śmielszy zrobi :lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 WATACHA napisał(a):może woda za czysta hi,hi jakieś glony tam powrzucaj :D Quote
Saththa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 WATACHA napisał(a):może woda za czysta hi,hi A Ty wiesz, ze o tym nie pomyslałam:lol: Margi napisał(a):Tazzio jakiś nieśmiały sie zrobił.:lol: Wiem włąśnie :lol: malawaszka napisał(a):jakieś glony tam powrzucaj :D To jest mysl :lol: Quote
Recommended Posts