Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze nie szukać winy po stronie p.Irenki nie znając okoliczności..

Rudy wylądował na awaryjnym tymczasie , na czas obserwacji blue nie może być w lecznicy. Musimy znalezc dla niego jakieś miejsce na dłużej

Powyższy wpis jest z wrzesnia wiec wszyscy tu na watku wiedzieli że to 'na chwilę" ...

Posted

Poker napisał(a):
A co to się stało psiemu aniołowi p.Irenie ,że tak gwałtownie chce się pozbyć rudego?
Coś to dziwne dla mnie.
Mogę dołożyć jednorazowo 30 zł ,a potem zobaczę co i jak.

Irena potrzebuje miejsce dla jakiegoś nowego połamanego psa , który ma trafić pod opiekę Stowarzyszenia. A Rudy jest pod opieką naszej Fundacji a nie Stowarzyszenia.
Dlatego musimy go zabrać. Martwie się jak on to przeżyje.
Poker bardzo dziękuję za 30 zł !
Będę wpisywać osobne rozliczenie na hotel w pierwszym poście bo to bardzo pilne a zanim się z długu lecznicy wygrzebiemy to będzie trzeba dawno hotel płacić.

Posted

Klaudus__ napisał(a):
O kurcze...
Czemu nie dzwoniłaś...
Też pomogę czegoś szukać... :roll:

wieczorem sie dowiedzialam ale mam Ciebie na kolejce do dzwonienia :)

Posted

_bubu_ napisał(a):
ostatnio wszystko się wali, w tym tygodniu wraca nam psiak z adopcji po 1,5 roku . Nie wiem jak to ogarnąć.

przecież to masakra, jak można oddać psa po takim czasie, ja mam problem po tygodniu tymczasowania

Posted

_bubu_ napisał(a):
Irena potrzebuje miejsce dla jakiegoś nowego połamanego psa , który ma trafić pod opiekę Stowarzyszenia. A Rudy jest pod opieką naszej Fundacji a nie Stowarzyszenia.
Dlatego musimy go zabrać. Martwie się jak on to przeżyje.
Poker bardzo dziękuję za 30 zł !
Będę wpisywać osobne rozliczenie na hotel w pierwszym poście bo to bardzo pilne a zanim się z długu lecznicy wygrzebiemy to będzie trzeba dawno hotel płacić.

Irena nie tylko musi na gwałt przyjać b.chorego , starego psa ktory natychmiast musi isc na stół( link zaraz wkleje) ale sama wczoraj zostala postawiona pod scianą z Xawierem ktory do niej wraca z tymczasu...
http://www.dogomania.pl/threads/199721-Porzucony-radosny-Xavier.Złoto-nie-pies.Nie-mamy-go-gdzie-dać/page5

Mimo ze ma swoje spore stadko, tymczasuje przecież jeszcze i to wszystko bezpłatnie inne psy i koty...!!!
Dziewczyny,to niegodne robić pod Jej adresem jakiekolwiek uwagi....

Problemem jest nieustanny brak Domów Tymczasowych !!! Nie zrzucajmy winy na osoby ktore naprawde robia wiele....

Tego psa Irena musi na cito przyjac, jak nic innego sie w Bielsku nie znajdzie;
http://www.dogomania.pl/threads/204945-Mieszkaliśmy-w-łazience-teraz-mam-ogród-ale-co-z-moim-tatą-Potrzebny-DT-CITO!!!?p=16585714#post16585714

Posted

ale się porobiło, szlag by to....
Ja tam nie mam nic do p.Irenki, wiem ,że ma złote serce i pewnie sytuacja ją zmusiła do takiego ,a nie innego zachowania.
NIestety , mogę wspomóc tylko finansowo.

Posted

Ja niestety nie mogę w tej chwili wpomóc nawet grosikiem :shake: ale czasem wspomagam Skarpetę Tallcot więc może zwrócę się do Nich z prośbą o pomoc ,może dziewczyny się zgodzą bo sytuacja jest naprawdę patowa a ja będę miała kilka tygodni by zwrócić statutową kwotę ?

Posted

Błagam o pomoc, musimy do jutra znaleźć dt w okolicach Bielska-Białej, odbieramy psa z umieralni jaką zgotował mu kochający pan
jak długo ma cierpieć bez wody i jedzenia

[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/204945-Mieszkali%C5%9Bmy-w-%C5%82azience-teraz-mam-ogr%C3%B3d-ale-co-z-moim-tat%C4%85?p=16581312#post16581312

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Ja niestety nie mogę w tej chwili wpomóc nawet grosikiem :shake: ale czasem wspomagam Skarpetę Tallcot więc może zwrócę się do Nich z prośbą o pomoc ,może dziewczyny się zgodzą bo sytuacja jest naprawdę patowa a ja będę miała kilka tygodni by zwrócić statutową kwotę ?

trzymam kciuki aby się zgodziły !

Posted

Nawet mie wiecie jak się ucieszyłam,że Skarpeta Talcott wyraziła zgodę na pomoc.Jutro wyślę nr konta z pierwszego postu Skarbnikowi Skarpety ,czy mam dopisać w tytule ,że jest to pomoc dla Rudego?