Klaudus__ Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 O kurcze... Czemu nie dzwoniłaś... Też pomogę czegoś szukać... :roll: Quote
togaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Prosze nie szukać winy po stronie p.Irenki nie znając okoliczności.. Rudy wylądował na awaryjnym tymczasie , na czas obserwacji blue nie może być w lecznicy. Musimy znalezc dla niego jakieś miejsce na dłużej Powyższy wpis jest z wrzesnia wiec wszyscy tu na watku wiedzieli że to 'na chwilę" ... Quote
_bubu_ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Poker napisał(a):A co to się stało psiemu aniołowi p.Irenie ,że tak gwałtownie chce się pozbyć rudego? Coś to dziwne dla mnie. Mogę dołożyć jednorazowo 30 zł ,a potem zobaczę co i jak. Irena potrzebuje miejsce dla jakiegoś nowego połamanego psa , który ma trafić pod opiekę Stowarzyszenia. A Rudy jest pod opieką naszej Fundacji a nie Stowarzyszenia. Dlatego musimy go zabrać. Martwie się jak on to przeżyje. Poker bardzo dziękuję za 30 zł ! Będę wpisywać osobne rozliczenie na hotel w pierwszym poście bo to bardzo pilne a zanim się z długu lecznicy wygrzebiemy to będzie trzeba dawno hotel płacić. Quote
_bubu_ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Klaudus__ napisał(a):O kurcze... Czemu nie dzwoniłaś... Też pomogę czegoś szukać... :roll: wieczorem sie dowiedzialam ale mam Ciebie na kolejce do dzwonienia :) Quote
feliksik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 o kurcze ale przykre, kolejny traci tymczas - ja już nie wiem jak sobie z tym radzić Quote
_bubu_ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 ostatnio wszystko się wali, w tym tygodniu wraca nam psiak z adopcji po 1,5 roku . Nie wiem jak to ogarnąć. Quote
feliksik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 _bubu_ napisał(a):ostatnio wszystko się wali, w tym tygodniu wraca nam psiak z adopcji po 1,5 roku . Nie wiem jak to ogarnąć. przecież to masakra, jak można oddać psa po takim czasie, ja mam problem po tygodniu tymczasowania Quote
izolda27 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ja również nie rozumiem:( Och kurcze:( Nawet nie mam jak pomóc bo sama zakocona i zapsiona. Quote
togaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 _bubu_ napisał(a):Irena potrzebuje miejsce dla jakiegoś nowego połamanego psa , który ma trafić pod opiekę Stowarzyszenia. A Rudy jest pod opieką naszej Fundacji a nie Stowarzyszenia. Dlatego musimy go zabrać. Martwie się jak on to przeżyje. Poker bardzo dziękuję za 30 zł ! Będę wpisywać osobne rozliczenie na hotel w pierwszym poście bo to bardzo pilne a zanim się z długu lecznicy wygrzebiemy to będzie trzeba dawno hotel płacić. Irena nie tylko musi na gwałt przyjać b.chorego , starego psa ktory natychmiast musi isc na stół( link zaraz wkleje) ale sama wczoraj zostala postawiona pod scianą z Xawierem ktory do niej wraca z tymczasu... http://www.dogomania.pl/threads/199721-Porzucony-radosny-Xavier.Złoto-nie-pies.Nie-mamy-go-gdzie-dać/page5 Mimo ze ma swoje spore stadko, tymczasuje przecież jeszcze i to wszystko bezpłatnie inne psy i koty...!!! Dziewczyny,to niegodne robić pod Jej adresem jakiekolwiek uwagi.... Problemem jest nieustanny brak Domów Tymczasowych !!! Nie zrzucajmy winy na osoby ktore naprawde robia wiele.... Tego psa Irena musi na cito przyjac, jak nic innego sie w Bielsku nie znajdzie; http://www.dogomania.pl/threads/204945-Mieszkaliśmy-w-łazience-teraz-mam-ogród-ale-co-z-moim-tatą-Potrzebny-DT-CITO!!!?p=16585714#post16585714 Quote
Poker Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ale się porobiło, szlag by to.... Ja tam nie mam nic do p.Irenki, wiem ,że ma złote serce i pewnie sytuacja ją zmusiła do takiego ,a nie innego zachowania. NIestety , mogę wspomóc tylko finansowo. Quote
_bubu_ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 może ktoś jeszcze pomoże Rudemu? bardzo prosimy .. :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zapraszam na awaryjny bazarek dla Rudego, z kalendarzykami kieszonkowymi dla Psiarzy i Kociarzy - proszę chociaż o pomoc w podrzucaniu! http://www.dogomania.pl/threads/204989-Kalendarzyki-kieszonkowe-dla-Psiarzy-i-Kociarzy-dla-potr%C4%85conego-Rudego-do-11.04.?p=16586506 Quote
Jolanta08 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja niestety nie mogę w tej chwili wpomóc nawet grosikiem :shake: ale czasem wspomagam Skarpetę Tallcot więc może zwrócę się do Nich z prośbą o pomoc ,może dziewczyny się zgodzą bo sytuacja jest naprawdę patowa a ja będę miała kilka tygodni by zwrócić statutową kwotę ? Quote
piołun Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Błagam o pomoc, musimy do jutra znaleźć dt w okolicach Bielska-Białej, odbieramy psa z umieralni jaką zgotował mu kochający pan jak długo ma cierpieć bez wody i jedzenia [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/204945-Mieszkali%C5%9Bmy-w-%C5%82azience-teraz-mam-ogr%C3%B3d-ale-co-z-moim-tat%C4%85?p=16581312#post16581312 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Bonsai, piękny bannerek, podziękuj TŻ! :) Quote
_bubu_ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Jolanta08 napisał(a):Ja niestety nie mogę w tej chwili wpomóc nawet grosikiem :shake: ale czasem wspomagam Skarpetę Tallcot więc może zwrócę się do Nich z prośbą o pomoc ,może dziewczyny się zgodzą bo sytuacja jest naprawdę patowa a ja będę miała kilka tygodni by zwrócić statutową kwotę ? trzymam kciuki aby się zgodziły ! Quote
Jolanta08 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Z radością informuję,że Komisja Skarpety Talcott przyznała Rudemu maksymalną kwotę pomocy Quote
shani Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 sytuacja jest dramatyczna, u mnie niestety z pieniędzmi krucho :( Mogę dać 10zł jednorazowo niestety tylko tyle. Quote
_bubu_ Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Jolanta08 - super wiadomość! shani - bardzo dziękuję ! konto jest w pierwszym poście. Quote
Jolanta08 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nawet mie wiecie jak się ucieszyłam,że Skarpeta Talcott wyraziła zgodę na pomoc.Jutro wyślę nr konta z pierwszego postu Skarbnikowi Skarpety ,czy mam dopisać w tytule ,że jest to pomoc dla Rudego? Quote
Recommended Posts