krotka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 [quote name='sNuJkA']ja poproszę! [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Wysłane :). Quote
KasiaR Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ślicznie proszę o ulotkę [email][email protected][/email] Quote
krotka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='KasiaR']Ślicznie proszę o ulotkę [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Wysłałane :). W przyszłym tygodniu ulotki dam naszej pani weterynarz ;). Quote
Kiessa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja tez poprosilabym ulotkę [email][email protected][/email] tyle ze mam pytanie: gdzie mogę to rozwiesic aby bylo dobrze? Moi znajomi chcą sobie kupic psa i namawiam ich do kupienia psa z rodowodem od prawdziwego hodowcy. To moze dzieki tej ulotce takiego psa kupią ;) Quote
Kori Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 My "atakujemy" zoologi i lecznice, wetów oraz swoich znajomych po prostu - taką ulotkę dostała ode mnei polowa rodziny i duża cześć znajomych :evil_lol: Jak anjbardziej możesz pokazac znajomym, zeby nie wspierali pseudohodowli Quote
Kiessa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Kori ale to znaczy ze np mam wejsc do zoologikow i namawiac ich aby brali ode mnie te ulotki i je innym pokazywali? A jak mnie wurzucą?:evil_lol: Moze bym to rozwiesila u babci na wsi chciaz nie sądze aby ludzie wzieli to na serio :-( Quote
Kori Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 W zoologiku na ladzie zostawić. Oczywiście zapytać, czy można. Ta ulotka jest pod patronatem ZKwP - wiec myśle, ze sie zgodzą. Co do rozwieszania gdzieś to ja mam złe doświadczenia - straz miejska mnei ścigała za ogloszenia schroniskowe :roll: A an wsi nie ma strazy,a le tez nie ma psów rasowych nawet pseudorasowych, wszyscy maja kundle:shake: Tam by sie przydaly ulotki o sterylce albo pala :mad: Quote
Polna Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Moze na wsiach to ogłoszenia o sterylizacji/kastarcji ? Quote
Kiessa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 no to juz o tym pisalam ale nie jestem pewna czy ktos by wogole to wziąl po uwage- tam pies jest tylko po to by pilnowal domu,zresztą nie tylko pies:shake: Quote
Guciek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ludki a ja mam prosbe - wezcie temat czytajcie ulotki są do pobrania na pierwszych stronach tematu :diabloti: Niestety z drukarką u mnie kiepsko i nie mam jak drukowac :( a bardzo to ciekawe! Quote
cockermanka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ulotki są do pobrania [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26675&page=4"][SIZE=5][B][COLOR=red]TUTAJ[/COLOR][/B] [/SIZE][/URL]- w poście autorstwa[B] Czarne Gwiazdy:loveu: [/B] Quote
Asia08 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Witam jestem nowa ,i poprosze o ulotke JAMNIKI na pozdrawiam Asia Quote
cockermanka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Asia08']Witam jestem nowa ,i poprosze o ulotke JAMNIKI na e -maila[/quote] yyy...jaką ulotkę JAMNIKI ?:crazyeye: Kilka postów wyżej podałam ogromny link do postu [B]Czarne Gwiazdy [/B]- tam są ulotki do ściągnięcia w różnych formatach. Quote
Rybc!a Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dzisiaj idę do weterynarza i sklepu zoologicznego. Rozwieszę tam te plakaty. Quote
Rybc!a Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Plakaty do weterynarz i sklepów zoologicznych trafią jutro, dzisiaj nie chciało mi się wychodzić z domu. Quote
Niufomanka:) Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A co myślicie o tym, że ludzie (np na wsi ale przecież wszędzie tak jest) Dopuszczeją do siebie dwa kundelki albo dwa rasowce róznych ras (np. wilczyca i podhalan ) a potem szczeniaczki rozdawane są za darmo tym, którzy w okolicy nie mają psa, lub chcieli by miec jeszcze jednego? Quote
Rybc!a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Takie postępywanie doprowadza do przepełnień w szchroniskach. Właśnie oto w tej całej akcji chodzi. Żeby nie rozmnażać kundelków. Jest ich za dużo w schroniskach. Quote
Guest Mrzewinska Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ...ja mysle, ze wlasnie w taki sposob produkuje sie najwiecej psich nieszczesc... Psy na wsi sa zwolnione od podatku, rozmnazanie mieszancow w miescie i na wsi nie wymaga rejestracji, jest zwolnione od podatkow, gmina placi za wylapywanie psow potem, azyle pekaja w szwach. Zmiany powinno sie zaczac od obowiazkowej rejestracji wszystkich psow, i zwolnienia z podatku tylko wysterylizowanych zwierzat. Zofia Quote
Guciek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [QUOTE]Psy na wsi sa zwolnione od podatku[/QUOTE] Nieprawda .... :roll: Quote
Rybc!a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Zwolnione od podatku są psy zebrane ze schroniska ( przynajmniej w moim mieście) Quote
Niufomanka:) Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ja mam psa z takiej mieszanki i jest bardzo kochany:):p Quote
Recommended Posts