przyjaciel_koni Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Zula potrzebuje pomocy by dojść do zdrowia. Niestety nie ma w naszym kraju nic za darmo. Bez pieniędzy będzie problem !!! Temat o zadłużonych psiakach właśnie dlatego został założony przez Kostka by wszystkim przypominać, że sprawy zaczęte trzeba kończyć. Bardzo proszę o wspieranie Zuli - każda kwota jest ważna, bo za 10 zł. nic się nie da zrobić. POMOCY - ZULA CZEKA !!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Zula piesku biedny nikt tu jeszcze dzisiaj nie był. I jak masz uzbierać pieniądze ???? Bardzo prosimy WPŁACAJCIE DLA ZULI !!!!!!! POTRZEBNA POMOC !!!!! Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ja o Zuli też pamiętam....i koniecznie trzeba pomóc dziewczynom .... Quote
przyjaciel_koni Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ZULCIA ZBIERA NA OPERACJĘ - PROSIMY O WPŁATY !!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pamiętajmy o Zuli - potrzebne wsparcie finansowe !!!! Jeśli możecie - każdy grosz się liczy !!! Quote
Agata_Emi Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 tak tak, ja też przypominam o Zuleczce http://www.tmteam.waw.pl/pawel/emi/zula.php Quote
Aga_Mazury Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 koniecznie....prosimy o wpłaty dla Zuli dobrych dogomaniaków :loveu: Quote
Agnieszka P Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Zula zbiera na operacje usuniecia główki kosci udowej Quote
przyjaciel_koni Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Pomóżmy Zuli dojść do zdrowia !!!! Nawet drobne wpłaty - prosimy !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Czemu nikt Zuli nie pomaga dzisiaj ? Jak ma się przypomnieć ? PAMIĘTAJMY ŻE ZULA ZBIERA NA OPERACJĘ USUNIĘCIA GŁÓWKI KOŚCI UDOWEJ !!!!! POTRZEBNE WSPARCIE !!!!! POMÓŻMY !!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Zuleńka przypomnij się wszystkim na 1 stronie. To konieczna operacja !!!!!!!!!!!!! POMÓŻMY !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ZULEŃKA POPROŚ JESZCZE !!! MOŻE W KOŃCU KTOŚ CIĘ USŁYSZY !!! Ta operacja jest konieczna dla Zuli. Pomóżcie, to ważne by wracała do zdrowia jak najszybciej. Quote
Agata_Emi Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Operacja jest bardzo ważna, bo chodzenie ze zwichniętym stawem sprawia psu ogromny ból. Zula już wycierpiała się aż za bardzo w swoim życiu, pomóżmy jej pozbyć się tego cierpienia. Quote
Ksera Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Zula coraz lepiej, lecz nadal codziennie dostaje kroplówki. Operacja będzie możliwa w sierpniu. Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 a foteczki jakieś?...:oops: kruszynki naszej :cool3: Quote
Ksera Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Fotki są w aparacie a aparat ma Aga, za to ja mam do niego kabel :evil_lol: Quote
przyjaciel_koni Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 cyt.) potrzebna operacja obcieca główki kosci udowej ,koszt z leczeniam ok.1.000 zł BARDZO PROSZE DZIEWCZYNY Z ŁODZI O POMOC FINANSOWA JA NIE MAM CZASI ZBIERAC KASY A WTEJ CHWILI NIE STAC NAS Z KSERA NA TAKI ZABIEG A SUNIA NIE MOZE CZEKAC Jak widać nie udało się w dalszym ciągu uzbierać na zabieg, nawet na kawałek zabiegu !!!!!!!!!! cyt.) Operacja jest bardzo ważna, bo chodzenie ze zwichniętym stawem sprawia psu ogromny ból. Zula już wycierpiała się aż za bardzo w swoim życiu, pomóżmy jej pozbyć się tego cierpienia. Pomóżmy ZULI !!!!!!!!!!!!!!! Quote
retka1976 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pomóżmy temu biednemu psinie,nie dośc że nie ma stałego domku to w dodatku ma problemy z chodzeniem. Quote
przyjaciel_koni Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 retka1976 - dziękujemy - za wszystko !!!!! Gdyby tak więcej osób zainteresowanych pomocą Zulci - szybciej by się potrzebne pieniądze uzbierały !!!!! Bardzo prosimy - nawet małe kwoty !!!!!!!!!!!! [SIZE=4]Zula jest pieskiem naprawdę bardzo potrzebującym naszej pomocy !!!!!!!!! Co do fotek, to może by tak dokonać połączenia aparatu i kabla ? Quote
retka1976 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Tak czekamy na foteczki pieknej panienki i prosimy o wpłaty:loveu: Quote
Aga_Mazury Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alarmowy Fundusz czeka na wpłaty na Zuleczkę......po złotóweczce...po dwie....prosimy :modla: z dopiskiem "Zula" Quote
przyjaciel_koni Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Zulcia - o pieniążki trzeba prosić na 1 stronie !!!! Quote
Recommended Posts