Ksera Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Zula tak sobie, chyba nie najgorzej, ale nosówka dała się jej we znaki, leczymy, czekamy i mamy nadzieję, że szybko wróci do zdrowia Quote
Moriaaa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jak dobrze widzieć dziewczynkę na czterech nóżkach...co prawda z pomocą ale już coś:) Trzymajcie się :) Quote
Agnieszka P Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Zulcia miewa sie lepiej dzis o 3 obudziła moja przyjaciółke u ktrej mieszka ( nie ukrywam ze sytacjia mieszkaniowa kiepska ania ma jeszcze dwa inne rottki w tym jednego swojego a Zulcia jest z tych dominujacych i warczy jak cuś) Katar złazi z nosa kaszle wiec to dobrze bo w płucach nic nie zalega ,ogólnie lepiej jak nie bedzie załamanai to dziewczyna sie pozbiera I wtedy zabieg zrobimy na łapkę A teraz kwestei finansowe jak tam zbiórka bo ja zapłaciłam do tej pory 917 zł ....a teraz jeszcze musimy zapłacic za wszystkie kroplówki:-o Quote
GreenEvil Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Agnieszka P napisał(a): A teraz kwestei finansowe jak tam zbiórka bo ja zapłaciłam do tej pory 917 zł ....a teraz jeszcze musimy zapłacic za wszystkie kroplówki:-o Auc, Alarmowy ile mial tyle przelal w piatek... 150 zl. Jak bedzie jeszcze po czym, to poskrobiemy sie troche po kieszeni. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Agnieszka P Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dzięki , tylko kto te kase do kupy zbiera? Quote
Agata_Emi Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Kasa z AFN oraz od kilku osób indywidulanych dotarla do mnie na konto, na dzien dzisiejszy mam uzbierane w sumie 550 zł. Quote
Agnieszka P Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Wiec tak Zulcia pokazuje pazurki :evil_lol: ze spaceru wracac nie chce:evil_lol: ,dzisaj rano była awantura o kość wstała i zabrała Hondy (roottka ani u której jest Zula) kośc ,Honda ze strachu wpadła na sciane ,Pozatym Ania ma jeszcze Atosa(tez rottka na przechowaniu i Zula próbuje wszystkimi rzadzic pół nocy szczekałay na zmianę Wczoraj była wetka i mówi ze dobrze jest dziewczyna zaczyna dochodzic do siebie:lol: Quote
Agata_Emi Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 No proszę :-) wraca do zdrowia;) . Ciekawe czy coś w tym jest, bo Maja (goldenka wzięta ze schronu) mieszka teraz z dwoma innymi psami i też je od razu poustawiała, żeby wszystko było jasne :-) Quote
Agnieszka P Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Generalnie lepiej dzis była na RTG w związku z nosówka ,płuca okej ,niestey sa nacieki na oskrzelacha ,dostaje 3 razy dziennke kroplówki ,wielkie dzieki Elso i Kserze za pomoc Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 podnosimy.....kaska potrzebna...na leczenie ZULI ...:cool1: Quote
Agnieszka P Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Zula dzisiaj po raz pierwszy sama wyszła na spacer w poniedziałek wkleimy rachunki w tej chwili nie liczac interferonu zapłaciłyśmy 1717zł Udał sie zebrac dzieki dogo i forum rottweilerów 1.000zł:lol: Dziękujemy I prosimy o dalszą zbiórkę ,przed nami jeszcze operacja Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Zula nie ma jak samodzielny spacerek :multi: ...Cioteczki nie zapominać o Zulce :mad: Quote
Agata_Emi Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Podnoszę, przed Zulą jeszcze operacja obcięcia głowy kości udowej, no i cały czas szukamy domku !!!!! Quote
Agnieszka P Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :shake: Dziewczyny.Jak tam zbiórka idzie Zula teaz ma 2 tygodnie kroplówek a potem bedzie sie przymierzała do operacji A wiecie ,ze nie musiałaby mieć tej operacji gdyby schron:diabloti: :angryy: nastawił jej biodro Ale co tam oni mieli to gdziesz i czekali 2 tygodnie patrzac jak pies dogorywa:angryy: :diabloti: Quote
Agata_Emi Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 U mnie ostatnio jakaś wakacyjna posucha, nikt nie chce wesprzeć Zuleczki :-( a przecież trzeba "naprawić" sunię po tym jak w schronie postanowili jej nie pomagać i czekać jak umrze sama :angryy: Quote
Agnieszka P Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Zula ma sie dobrze natomisat nasze finanse nie Mamy do zapłacenuia 1100 zł za 42 kroplówki i antybiotyli które zula bedzie dostawała przez kolejne 20 dni I potrzebna jest kazda złotówka Quote
Aga_Mazury Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 podnosimy Zulę..........i przypominamy o zbiórce na naszą bidulę... Quote
GreenEvil Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Na koncie Alarmowego mamy na Zule 10 zl, prosimy o Wplaty !!!! Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Przypominamy Zulę ................. i zbiórkę pieniędzy...na Alarmowym Funduszu..... :modla: Quote
Agnieszka P Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Kochani Zulcia lepiej wstawimy dzisiaj zdjęcia Quote
Recommended Posts