Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zulcia miewa sie lepiej dzis o 3 obudziła moja przyjaciółke u ktrej mieszka ( nie ukrywam ze sytacjia mieszkaniowa kiepska ania ma jeszcze dwa inne rottki w tym jednego swojego a Zulcia jest z tych dominujacych i warczy jak cuś)
Katar złazi z nosa kaszle wiec to dobrze bo w płucach nic nie zalega ,ogólnie lepiej jak nie bedzie załamanai to dziewczyna sie pozbiera
I wtedy zabieg zrobimy na łapkę
A teraz kwestei finansowe jak tam zbiórka bo ja zapłaciłam do tej pory 917 zł ....a teraz jeszcze musimy zapłacic za wszystkie kroplówki:-o

Posted

Agnieszka P napisał(a):

A teraz kwestei finansowe jak tam zbiórka bo ja zapłaciłam do tej pory 917 zł ....a teraz jeszcze musimy zapłacic za wszystkie kroplówki:-o

Auc, Alarmowy ile mial tyle przelal w piatek... 150 zl.
Jak bedzie jeszcze po czym, to poskrobiemy sie troche po kieszeni.

Pozdrawiam
GreenEvil

Posted

Wiec tak Zulcia pokazuje pazurki :evil_lol: ze spaceru wracac nie chce:evil_lol: ,dzisaj rano była awantura o kość wstała i zabrała Hondy (roottka ani u której jest Zula) kośc ,Honda ze strachu wpadła na sciane ,Pozatym Ania ma jeszcze Atosa(tez rottka na przechowaniu i Zula próbuje wszystkimi rzadzic pół nocy szczekałay na zmianę
Wczoraj była wetka i mówi ze dobrze jest dziewczyna zaczyna dochodzic do siebie:lol:

Posted

No proszę :-) wraca do zdrowia;) . Ciekawe czy coś w tym jest, bo Maja (goldenka wzięta ze schronu) mieszka teraz z dwoma innymi psami i też je od razu poustawiała, żeby wszystko było jasne :-)

Posted

Zula dzisiaj po raz pierwszy sama wyszła na spacer
w poniedziałek wkleimy rachunki
w tej chwili nie liczac interferonu zapłaciłyśmy 1717zł
Udał sie zebrac dzieki dogo i forum rottweilerów 1.000zł:lol:
Dziękujemy
I prosimy o dalszą zbiórkę ,przed nami jeszcze operacja

Posted

:shake: Dziewczyny.Jak tam zbiórka idzie Zula teaz ma 2 tygodnie kroplówek a potem bedzie sie przymierzała do operacji
A wiecie ,ze nie musiałaby mieć tej operacji gdyby schron:diabloti: :angryy: nastawił jej biodro
Ale co tam oni mieli to gdziesz i czekali 2 tygodnie patrzac jak pies dogorywa:angryy: :diabloti:

Posted

U mnie ostatnio jakaś wakacyjna posucha, nikt nie chce wesprzeć Zuleczki :-( a przecież trzeba "naprawić" sunię po tym jak w schronie postanowili jej nie pomagać i czekać jak umrze sama :angryy:

Posted

Zula ma sie dobrze natomisat nasze finanse nie
Mamy do zapłacenuia 1100 zł za 42 kroplówki i antybiotyli które zula bedzie dostawała przez kolejne 20 dni
I potrzebna jest kazda złotówka