Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszko ja mam jeszcze pytanie bo na poczatku zadluzenie bylo 1000zl i czy to juz zostalo splacone i potrzeba tylko(az)600-800zl na operacje?przepraszam ze tak marudze ale chcialabym aby wszystko w watku o dlugach bylo jasne bo wtedy to w jakis sposob wiarygodniejsze jesli wszystko wszedzie sie zgadza...

Posted

Myślę, że oprócz 600-800 zł, które są potrzebne na operację, przydałyby się pieniądze na rekompensatę kosztów, które Aga poniosła (z własnej kieszeni) na leczenie Zuli.
Zula nie jest jedynym rottkiem, któremu Agnieszka pomaga więc pieniądze są stale potrzebne.

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Pomaleńku na AFN ciułamy....pomózcie nam...swoim grosikiem :modla: niech Zula biega szczęsliwa... :loveu:

Ciułajmy może nieco bardziej efektywnie i szybciej, bo ta psina cierpi !!!!

Brakuje ok. 600 zł.

Posted

Biedna Zuleczka, czeka na operacje i nie może sie doczekać. Kochani pomóżmy tej bidulce, ona naprawdę jest zdana na naszą pomoc, bez operacji ani rusz. Potrzebne pieniążki - bardzo bardzo!

Posted

Rozmawiałam wczoraj z wetką prowadzącą Zulę, w najbliższym czasie zrobimy kolejne RTG i roześlemy do konsultacji do specjalistów. Trochę boimy się obcięcia główki kości ze względu na wiek, przebytą chorobę i wielkość Zulci. Coś jednak trzeba z łapką zrobić, ale o tym zadecydują specjaliści. Zabieg tak czy inaczej nie bedzie należał do łatwych i dlatego będzie możliwy dopiero w drugiej połowie sierpnia, więc mamy jeszcze czas na zbieranie kasy. Zula nie jest młodym psem (ok. 10 lat a może i więcej), przebyta ciężka choroba to czynniki, które odciągają operację bo ona musi być w super formie, narkoza w tym wieku to zawsze ryzyko.