Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny pilna sprawa!!!!
Chodzi o transport.
Czy któraś dzisiaj może podjechać po sunie do czestochowy???
Ja ją moge tam dowieżć ale pilnie składka bo u mnie pusto w portfelu.
Suka ma zaburzoną perystaltyke i sie nie wypróżnia...stąd ten brzuch...
muszę już wiedzieć czy da radę zebrać na benzyne i czy ktoś ją odbierze z Częstochowy!!!!

Posted

Ale ich teraz nie ma ...która mówiła Hani,że może podjechać po psa do częstochwy??Ja jestem jeszcze chwilkę na dogo i musze wiedzieć czy wyciągać psa???

Posted

UUFFFFFFFF chyba sie uda mam taka nadziję, ze sunie dzis dojedzie dzieki ELSO i MORIAAA
W kazdym razie na pewno bedziemy potrzebowałay wsparcia finansowego
Na Sunie bedą w nocy czekali Weci w klinice w Krakowie

Posted

Wklejam odpowiedź drugiego weta:

"Zasadnicza dolegliwość, ktora dokucza temu psu to zwichniety staw biodrowy, po tak długim czasie kwalifikowalby sie jedyne do amputacji głowy kosci udowej. Mozna sadze zrobic to takze w Lodzi, gdyby byl z tym problem to oczywiscie mozna wykonac zabieg w Warszawie. Koszt operacji moze siegac 800 zlotych. Oczywiscie nalezaloby jeszcze przed zabiegiem zrobic badanie krwi i ocenic jego stan pod katem neurologicznym - czy nie ma zaburzen po wypadku."

Wychodzi na to, że diagnoza się potwiedza - zwichnięty staw biodrowy. Pamiętajmy jednak, że oboje lekarze nie widzieli suni ani zdjęć RTG na żywo, może się więc okazać że nie jest aż tak źle. Zobaczymy co powiedzą weci w Krakowie.

Czy sunia chodzi?

Posted

Ufff...już biedulka beżpieczna..właśnie wróciłam i padam z nóg...jeszcze się jak dzika spieszyć musiałam bo przecie mecz dzisiaj i TZ się spieszył...końcówkę sobie chłopak obejży:eviltong:

Więc dziewczynki spokojnie..już biedulka zabrana...teraz od razu jedzie do kliniki:)Marnie suńka wygladała...podróż jednak minęła spokojniutko...jak się dziewczynka położyła w Łodzi tak dojechała do Częstochowy.No i chyba tyle:)

Posted

Moriaaa napisał(a):
Ufff...już biedulka beżpieczna..właśnie wróciłam i padam z nóg...jeszcze się jak dzika spieszyć musiałam bo przecie mecz dzisiaj i TZ się spieszył...końcówkę sobie chłopak obejży:eviltong:

Więc dziewczynki spokojnie..już biedulka zabrana...teraz od razu jedzie do kliniki:)Marnie suńka wygladała...podróż jednak minęła spokojniutko...jak się dziewczynka położyła w Łodzi tak dojechała do Częstochowy.No i chyba tyle:)

Moriaaaa jesteś Kochana :Rose: Tz nic nie stracił....co do meczu ;) ...

trzymam kciuki za dziewczynkę...

Posted

Aj... dopiero teraz przeczytałam wszystko- dziewczyny, wielkie żeście som!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Ale nie mogę nie nawiązać do wypowiedzi Agnieszki "Na dodatek nie wiadomo czy ,pies bedzie chodził , wiec w takij sytuacji lepiej go uspic,bo nie woyobrazam sobie rottweilera na wózku" Już wiemy, że wózek nie będzie potrzebny (ufff), ale właśnie kiedy pierwszy raz czytałam o psie na wózku, to był rottek... To było kiedyś w "Moim Psie".

I najważniejsze: Co u psicy?

Posted

Suńkę przejęłam w częstochopwie, drogę do krakowa zniosła spokojnie, od razu pojechała do kliniki, jeszcze w nocy robili badania. Niestety Agnieszka i Ksera są w Warszawie więc jak wrócą to opiszą na bierząco jak z suńką.

Nazwałam ją Aisza. Straszna bida.

Ranne informacje: Aisza zaczeła chodzić, zjadła, teraz trwają badania ponieważ nma wodobrzusze i liczne wewnętrzne obrażenia. Jak dziewczyny wrócą to napiszą coś więcej.

Nie martwcie się jest naprawdę pod dobrą opieką. Pozdrawiam