Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba by naprawdę pomyśleć o allegro (cegiełki na operację)...zawsze parę grosików się nazbiera....a czy Zula już mogłaby mieć tą operację...tylko brakuje kasy...czy czeka jeszcze z jakiś innych względów?

Posted

Zula w poniedziałek kończy kroplówki jest juz silnym psem nawet pokazuje innym psiakom na spacerze zabki jak ja zaczepiają:evil_lol: i mysle ze pod koniec lipca mogłaby miec zrobiony zabieg niestety ,nie stac nas w tej chwili na to i musi czekać ,operacja jest bardzo potrzebna bo chodzenie sprawia jej ból:shake:

Posted

A ile jeszcze brak - napiszcie, może to zmotywuje ludzi do wpłaty.
Po co ta psiaczyna ma tak cierpieć !!!!!!!!!!!!!!!

Nie bądźmy obojętni na cierpienie Zuli - ta operacja jest w tej chwili najważniejszą rzeczą dla psinki !!!!!!!!!

Posted

Zuleńka czeka na operację -, ale z powodu braku pieniedzy nie wiadomo kiedy sie odbedzie. Pomóżmy biedulce, każdy grosz się liczy, ona nas bardzo w tej chwili potzrebuje.............

Posted

retka1976 napisał(a):
Zuleńka czeka na operację -, ale z powodu braku pieniedzy nie wiadomo kiedy sie odbedzie. Pomóżmy biedulce, każdy grosz się liczy, ona nas bardzo w tej chwili potzrebuje.............

tak, tak :modla: prosimy ona cierpi :modla:

Posted

Właśnie mi się przypomniało, że już nam podawano kwotę:

z alarmowego było 550 zł z forum rottweielrów 400zł
i to wszystko do tej pory koszty leczenia to 2.500zł to wsztstko łacznie z lekami i kroplówkami do 25 lipca.
Zapłaciłysmy z własnych pieniedzy niestety nie stac na sw tej chwili juz na operacje:shake: której koszt to ok 600-800zł

Czyli brak ok. 750 zł.

Pomóżmy !!!!!!

Posted

Koszt leczenia do tej pory to 2.750 wpłaty 950 zł ( forum rottweilerów 400 i 550 z alaromowego funduszu)
kwot 1.850 pokryłam ja z własnej kieszeni
niestety nie stac mnie juz na operacje( mamy tez inne rottki sterylki leczenia utrzymanie itd)
Koszt operacji to 600-800 zł