Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.
Ja tylko wklejam link do aukcji przeze mnie wystawionej..
[url]http://allegro.pl/podkladka-pod-siodlo-za-zycie-zrebaka-i1209104326.html[/url]
jak możecie to porozsyłajcie gdzie się da. Na razie tylko tyle mogę zrobić.
Dorotko, w niedzielę na Twoich zawodach będziemy sprzedawać próbki na rzecz klaczki i córeczki.. tylko potrzebujemy materiałów ;)
Ale właśnie coś kombinuje ;)

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atrisko']Śliczna Siwa.... i maleństwo śliczne....w jedności nas siła...musi nam się udać...[/QUOTE]

Musi się udać! Jeszcze pamiętam akcję wykupywania przez 'dogo' 2 krówek - mamy i córki - i się udało:) Tutaj też się uda, ludzie chętniej pomagają koniom niż krowom, a i tak był sukces:)

Posted

czy ktos juz tu robi bazarek dla konikow?
dostalam odzew na moja rozeslana prosbe o pomoc. Znajoma moich znajomych zaoferowala 2 recznie malowane jaski z podobiznami pubili osob, ktore wygraja licytacje :-) Sama bym nikomu szans nie dala w licytowaniu ale jestem splukana, az do czasu znalezienia innej lub dodatkowej pracy. Komu przekazac maila z oferta i przykladowymi zdjeciami poduszeczek?
Zapewniam, ze podusie sliczne beda sie prezentowaly na lozeczku obok lezacego orginalu ;-)

Posted

ja paczki nie wysle, moge tylko wyslac emaila z propozycja i zdjeciami przykladowymi poduszeczek juz wczesniej wykonanych aby umiescic je na bazarku. Zwyciezcy licytacji dostana emaila i pod niego przesla zdjecia swoich pupili oraz adres na jaki ma byc wyslana wykonana podusia, a pieniazki za nia wczesniej zasila kase kobylek :-) Moze tak byc?

Posted

Magenko1, paczuszka poszla dzisiaj wieczorem dopiero:-( ze mna tak zawsze, ale za to fanty ladne :-).
Dorothy, mam juz zabukowany pobyt w Wisle, tym razem nie zaznasz spokoju, juz nie odpuszcze i do piersi mej starczej Cie przytule:evil_lol:

Posted

hahahaha starczej, bo zdechne ze smiechu, widzialam piers twa na zdjeciach i ochoczo dam sie przytulac :diabloti:

dziewczyny KOCHAM WAS!!!!!!!!! :calus:
za to co robicie kocham Was!!

jestescie wspaniale!!!!!!!!!!
niezastapione, kochane, jedyne, wrazliwe i przedsiebiorcze.
Jak Wam wyrazic jeszcze wdziecznosc??
:loveu:

Posted

[quote name='Dorothy']hahahaha starczej, bo zdechne ze smiechu, widzialam piers twa na zdjeciach i ochoczo dam sie przytulac :diabloti:

dziewczyny KOCHAM WAS!!!!!!!!! :calus:
za to co robicie kocham Was!!

jestescie wspaniale!!!!!!!!!!
niezastapione, kochane, jedyne, wrazliwe i przedsiebiorcze.
Jak Wam wyrazic jeszcze wdziecznosc??
:loveu:[/QUOTE]

...wystarczy że JESTEŚ!!!

Posted

A Dorotka jest niedobra i zapomniała dodać, że w niedziele są u niej zawody, na których odbędzie się loteria z nagrodami ;)
Cały dochód za losy zostanie przekazany na wykup tych koników.

hihihi..

Dorotko.. ogłaszaj się, bo potem nikt nie przyjdzie ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nie wiem czy tu kogos zawody obchodza, ale faktycznie tak bedzie, I zawody w mojej stajni caly dochod z imprezy jesli jakikolwiek wystapi :diabloti: zostanie przekazany na konie i psy z fundacj wiec zapraszam serdecznie

Posted

No zawody zawodami, ale zwierzęta na pewno obchodzą ;) A tu to o nie chodzi.. a przy okazji można przyjść z psem (na smyczy?), na niedzielny spacerek, przy okazji kupić los i pooglądać zmagania zawodników :D

Posted

Dorothy, czy jesteście bezpieczni, z tego co podają w telewizji okolice Bielska - Białej są zagrożone ponownie :( Ztego co wiem w Czechowicach już jest niewesoło a i u nas lokalnie zaczyna to wyglądać groźnie. . . Cholerny deszcz niech przestanie już padać.

Posted

no proszę, a ja tu dopiero dziś trafiłam...jako, że jestem w finansowej ... to mogę wspomóc najwyżej fantami na bazarek-mam białe bryczesy eurostara i coś tam jeszcze może znajdę, jak ktoś robi bazarek to niech dorzuci, ja wyślę.

Posted

[quote name='Artanis']A Dorotka jest niedobra i zapomniała dodać, że w niedziele są u niej zawody, na których odbędzie się loteria z nagrodami ;)
Cały dochód za losy zostanie przekazany na wykup tych koników.

hihihi..

Dorotko.. ogłaszaj się, bo potem nikt nie przyjdzie ;)[/QUOTE]

A ja się pochwalę, że będę na tych zawodach :)