Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takiej malizny jeszcze nie miałam w dt. Jest u nas od wczoraj.
Nazywa się Gabi. Ma dopiero 3 miesiące.
Wazy 1,5 kg, jak urośnie, pewnie nie przekroczy 5-6 kg.
Zabrana od pijaczka, poznaje lepsze, inne niz poniewierka, życie...

Podłużne ciałko, ogonek jak sznureczek, zawadiacko zarzucony na grzbiet, bystre oczka, i taki cudowny uśmiech, ze człowiek zaczyna ją tulić, całować, pieścić! Wzięta na ręce wtula się ufnie w człowieka i tylko czyha, żeby skraść buziaka :)
Na dworze idzie dumnie przy nodze, dzielnie przebierając łapinkami i odwraca sie, czy jej człowiek patrzy na nią i podziwia. Nie boi się psów, ani dużej Soni, ani małych jazgotliwych ratlerków. Dziś już szalały po ogrodzie z zabawką w pyskach, jakby się znały od wieków. Kot - to stworzenie dość dziwne, świnka morska też, ale jest tyle innych spraw do zobaczenia, powąchania! Wystarczy tylko zacmokać, a zaraz przybiega i siada na bucie :)
Coś niesamowitego, jest urocza i niewiarygodnie sympatyczna!
Gabi jest odrobaczona i zaszczepiona p-ko chorobom wirusowym.

Moja córka zakochana w niej po uszy.... Z wzajemnością, zresztą.

Kontakt:

[email protected]

692 781 745

dt w okolicach Makowa Maz. woj. mazowieckie

OGŁOSZENIA:

allegro
gratkę w dwóch miejscach (jedno wyróżnione)
adopcjepsa.pl
animalia.pl
cafeanimal.pl
morusek.pl

gumtree
cafeanimal
pineska
eoferty
kupiepsa.pl
gumtree

przygarnijzwierzaka

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko,siedzę i płaczę. . . .ze szczęścia oczywiście.Malagos,opisałaś ja tak pięknie,że nie trzeba patrzeć na zdjęcie,żeby ją zobaczyć.Tak bardzo się cieszę,że mi mowę odebrało.Dziękuję,dziękuję,dziękuję.

Posted

Tu zdjęcia z transportu z kolezanką Fifi..
Gabiśka najpierw się troche bała,potem jak juz sprzedałam Fifi jechała rozwalona beztrosko na przednim siedzeniu..

Ona jest taka po szczeniacku durnowata...ale fajna..

Posted

Fifi to nie tylko koleżanka,ale i siostra Gabi.Mam u siebie jeszcze ich mamę Rudkę.Gabrysia ma identyczny charakter jak jej mama.

Posted

Nie często udaje mi się w takie drobiazgi...dosłownie !!!...wpadać! Urocze maleństwo i nie dziwię się wzajemnemu zakochaniu!!! Cudne obie!!!

Maleństwo...Gabuniu...pozwolę sobie czasami na odwiedziny z wielkopsiakami...mam nadzieję,że się nie wystraszysz!!! Ale dziś...ciesz się spokojem,bezpieczeństwem i towarzystwem!!!

Posted

Goowniarka przespała na kolanach Agi cały film. Teraz zaprowadziłam ją do "cioci" Wigi, dostała miseczke z kolacją. O dziwo, miska, którą zostawiłam Wigusi była pusta, Wiga po raz pierwszy wylizała ja do czysta :crazyeye:

Posted

malagos napisał(a):
Goowniarka przespała na kolanach Agi cały film. Teraz zaprowadziłam ją do "cioci" Wigi, dostała miseczke z kolacją. O dziwo, miska, którą zostawiłam Wigusi była pusta, Wiga po raz pierwszy wylizała ja do czysta :crazyeye:

dogoterapia wzajemna :loveu::loveu:

Posted

Jutro zorbię zdjęcia Wigusi, bo jak poszłam z aparatem, to schowała sie w budce. Są tylko te na wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/191022-Wigusia-doros%C5%82e-bardzo-zaniedbane-male%C5%84stwo-prosi-o-szns%C4%99-na-lepsze-%C5%BCycie.....?p=15202698#post15202698

Zuzliku, a wpadaj do nas ze swoimi brytanami, my się nie boimy :)

Musze powiedzieć, ze szalały z Dalią i Nutką po ogrodzie, zabierały sobie piłeczkę, ale jak coś się działo na drodze, wszystkie stanęły i wszystkie zaczęły szczekać :p

Posted

banerki bardzo ładne , ale dogo skutecznie likwiduje możliwość rozpowszechniania informacji , można mieć dwa w podpisie
i co ..bez sensu ...to znaczy z sensem, ale dla właścicieli portalu samograja czyli dogomani

Posted

Dziękuję za banerki,są cudne.
[SIZE="1"]Isadora7,zmieniłaś się bardzo ostatnio,wyszczuplałaś??????/awatarek/,zawsze uśmieję się, z podziwu wyjść nie mogę,że są jeszcze ludzie z poczuciem humoru,to bardzo miłe

Posted

Isadora, dzieki!

Moze być taki teks do ogłoszeń, ten w pierwszym poście, pogrubiony?
Od poniedziałku mała będzie miała allegro od eliza sk i setkę innych, znając cioteczki figa33 i tomcugową :) :)