malagos Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Takiej malizny jeszcze nie miałam w dt. Jest u nas od wczoraj. Nazywa się Gabi. Ma dopiero 3 miesiące. Wazy 1,5 kg, jak urośnie, pewnie nie przekroczy 5-6 kg. Zabrana od pijaczka, poznaje lepsze, inne niz poniewierka, życie... Podłużne ciałko, ogonek jak sznureczek, zawadiacko zarzucony na grzbiet, bystre oczka, i taki cudowny uśmiech, ze człowiek zaczyna ją tulić, całować, pieścić! Wzięta na ręce wtula się ufnie w człowieka i tylko czyha, żeby skraść buziaka :) Na dworze idzie dumnie przy nodze, dzielnie przebierając łapinkami i odwraca sie, czy jej człowiek patrzy na nią i podziwia. Nie boi się psów, ani dużej Soni, ani małych jazgotliwych ratlerków. Dziś już szalały po ogrodzie z zabawką w pyskach, jakby się znały od wieków. Kot - to stworzenie dość dziwne, świnka morska też, ale jest tyle innych spraw do zobaczenia, powąchania! Wystarczy tylko zacmokać, a zaraz przybiega i siada na bucie :) Coś niesamowitego, jest urocza i niewiarygodnie sympatyczna! Gabi jest odrobaczona i zaszczepiona p-ko chorobom wirusowym. Moja córka zakochana w niej po uszy.... Z wzajemnością, zresztą. Kontakt: [email protected] 692 781 745 dt w okolicach Makowa Maz. woj. mazowieckie OGŁOSZENIA: allegro gratkę w dwóch miejscach (jedno wyróżnione) adopcjepsa.pl animalia.pl cafeanimal.pl morusek.pl gumtree cafeanimal pineska eoferty kupiepsa.pl gumtree przygarnijzwierzaka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
malagos Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 No popatrzcie tylko na tę minę, nic, tylko całować ten ryjek :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tu z Sonią, która kocha wszystko co żyje: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kochana wiewióra :cool3: Uploaded with ImageShack.us Quote
malagos Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Randa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Gabi musi być bardzo inteligentna skoro od razu taka szczęśliwa i bezstresowa - poczuła że trafiła do malagos:lol: Quote
Pipi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Matko,siedzę i płaczę. . . .ze szczęścia oczywiście.Malagos,opisałaś ja tak pięknie,że nie trzeba patrzeć na zdjęcie,żeby ją zobaczyć.Tak bardzo się cieszę,że mi mowę odebrało.Dziękuję,dziękuję,dziękuję. Quote
Evelin Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tu zdjęcia z transportu z kolezanką Fifi.. Gabiśka najpierw się troche bała,potem jak juz sprzedałam Fifi jechała rozwalona beztrosko na przednim siedzeniu.. Ona jest taka po szczeniacku durnowata...ale fajna.. Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 przebiegła Gabryjella :diabloti: wie gdzie jej dobrze :loveu: Quote
Pipi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Fifi to nie tylko koleżanka,ale i siostra Gabi.Mam u siebie jeszcze ich mamę Rudkę.Gabrysia ma identyczny charakter jak jej mama. Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nie często udaje mi się w takie drobiazgi...dosłownie !!!...wpadać! Urocze maleństwo i nie dziwię się wzajemnemu zakochaniu!!! Cudne obie!!! Maleństwo...Gabuniu...pozwolę sobie czasami na odwiedziny z wielkopsiakami...mam nadzieję,że się nie wystraszysz!!! Ale dziś...ciesz się spokojem,bezpieczeństwem i towarzystwem!!! Quote
enia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Witaj Gabulku :) fajnie, że ma własny wątek ślicznotka......:loveu: Quote
malagos Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Goowniarka przespała na kolanach Agi cały film. Teraz zaprowadziłam ją do "cioci" Wigi, dostała miseczke z kolacją. O dziwo, miska, którą zostawiłam Wigusi była pusta, Wiga po raz pierwszy wylizała ja do czysta :crazyeye: Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 malagos napisał(a):Goowniarka przespała na kolanach Agi cały film. Teraz zaprowadziłam ją do "cioci" Wigi, dostała miseczke z kolacją. O dziwo, miska, którą zostawiłam Wigusi była pusta, Wiga po raz pierwszy wylizała ja do czysta :crazyeye: dogoterapia wzajemna :loveu::loveu: Quote
Pipi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bo wie,że jak nie zje,to będzie komu to zrobić. Malagos,a możesz nam pokazać Wigusię? Quote
malagos Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Jutro zorbię zdjęcia Wigusi, bo jak poszłam z aparatem, to schowała sie w budce. Są tylko te na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/191022-Wigusia-doros%C5%82e-bardzo-zaniedbane-male%C5%84stwo-prosi-o-szns%C4%99-na-lepsze-%C5%BCycie.....?p=15202698#post15202698 Zuzliku, a wpadaj do nas ze swoimi brytanami, my się nie boimy :) Musze powiedzieć, ze szalały z Dalią i Nutką po ogrodzie, zabierały sobie piłeczkę, ale jak coś się działo na drodze, wszystkie stanęły i wszystkie zaczęły szczekać :p Quote
malagos Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Isadora, figa33 - dziękuję, ze jesteście! To dobra wróżba dla suni! Quote
figa33 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 banerki bardzo ładne , ale dogo skutecznie likwiduje możliwość rozpowszechniania informacji , można mieć dwa w podpisie i co ..bez sensu ...to znaczy z sensem, ale dla właścicieli portalu samograja czyli dogomani Quote
tomcug Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No to o tekścik prosimy i ruszymy z ogłoszonkami, bo fotki ma boskie. Cała jest bossssssssssska.:loveu::loveu::loveu: Quote
Pipi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dziękuję za banerki,są cudne. [SIZE="1"]Isadora7,zmieniłaś się bardzo ostatnio,wyszczuplałaś??????/awatarek/,zawsze uśmieję się, z podziwu wyjść nie mogę,że są jeszcze ludzie z poczuciem humoru,to bardzo miłe Quote
Jagoda1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Łomatko, jakie cudeńko do kochania!:lol: Moja "tymczasowa" malizna ma już cudny dom, Twojej też tego życzę... Quote
malagos Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Isadora, dzieki! Moze być taki teks do ogłoszeń, ten w pierwszym poście, pogrubiony? Od poniedziałku mała będzie miała allegro od eliza sk i setkę innych, znając cioteczki figa33 i tomcugową :) :) Quote
zuzlikowa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='malagos'] Zuzliku, a wpadaj do nas ze swoimi brytanami, my się nie boimy :) :p Ano wpadam...ale czy brytany to przypomina,nie wiem!...same zobaczcie! Uploaded with ImageShack.us ...z pozdrowionkami!!! Quote
Recommended Posts