Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']ee to u nas w przychodni pan lekarz :p twierdził że oki ale TZ w końcu stracił możliwość poruszania sie o 2 nogach ... więc dostał skierowanie 29 maja i 24 lipca był juz po 2giej operacji ....w czasie 1 szej w czerwcu usunęli mu 1/3 łękotki ...powycinali jakieś badziewia , wypłukali ...ale po niej szybko doszedł do siebie ...teraz 24 lipca była druga ....na operacje w Klinice Sportowej niestety nie było nas stać :cool1:... a czekać w kolejce aby tam sie dostać trzeba by około 1-2 lat :roll:
Teraz przed nim miesiące rehabilitacji ....zresztą czeka cię to samo :roll:

no widac róznie to bywa. ciesz się, że nie musieliście kasy wydawać na operację. Moi rodzice musieli zrezygnować z wyjazdu na święta wielkanocne,m z wyjazdu na wakacje... no i ja zem poszla do roboty jak tylko zaczęłam chodzić...:roll:
miałam 3 miesiące rehabilitacji a teraz operacja (jednak w środe o 12stej- trzymać kciuki!!) i kolejne 2-3 miechy rehabilitacji. Nie wiem, jak ja to znowu przeżyje. Bez mojego Gamiszona w domu :placz: Będę ja tylko odwiedzać u dziadków...:shake:

Pozdrów TZa, wiem co czuje. Nie fajna sprawa z tymi kolanami... Cieszę się, że on ma już to za sobą i, że wszystko jest ok:) Bo jest, prawda? :)

a tak przy okazji... ktosik mi pomoże wkleić banner? Bo dostałam taki ładny:
http://i33.tinypic.com/2urvypw.png
ale tępota ze mnie i nie umiem :oops::oops::oops:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piciminikas napisał(a):
śliczny nowy banerek :) i już widzę, że wszystko w porządku :)

dziękować- ale nie mnie ;)
no i tak, na szczęście już sobie poradziłam :)
I tak widzę nawet, że mam jeszcze miejsce na jakis mały bannerek bidy... :roll::multi:
tygra napisał(a):
trzymam kciuki za kolanko :)

mocno trzymaj! :p

Posted

Trzymam :kciuki: za udaną operację , szkoda że Warszawa za daleko bo u nas jeszcze nie tak źle z terminami i załapałabyś się na 100% na państwową ....
jakby coś to pytaj ...My to mamy już część za sobą ...

Posted

[quote name='jonQuilla']hmmm no to koniec takiego beztroskiego latania dla Gamy? :eviltong::eviltong:

chwilowo :cool3::cool3:
no chyba, że ładnie sie do dziadka uśmiechnie a on wsadzi ją do bagażnika i zawiezie na działke :evil_lol:

Posted

A ja mam takie małe pytanie, ponieważ jestem pierwszy raz w Twojej galerii. CO się stało z tą słodką bokserką którą miałaś wcześniej bo próbowałam znaleźć i znalazłam min wieść o zaręczynach, ale tego nie mogłam.
Co do suczki onki to jest śliczna :loveu:

Posted

Melisa89 napisał(a):
A ja mam takie małe pytanie, ponieważ jestem pierwszy raz w Twojej galerii. CO się stało z tą słodką bokserką którą miałaś wcześniej bo próbowałam znaleźć i znalazłam min wieść o zaręczynach, ale tego nie mogłam.
Co do suczki onki to jest śliczna :loveu:

Hej! Przede wszystkim witamy serdecznie! :multi:
Co do bokserki a w zasadzie bokserów...
Z chłopakiem kupiliśmy rodzeństwo. Otis['] był mój, Gera Pawła. Otis['] mieszkał w Warszawie, Gera w Mińsku Maz. W wieku 6miesięcy Otis['] wpadł pod samochód... Gdy zamieszkaliśmy z Pawłem razem, zamieszkała z nami i Gera. I przeskakując wiele rozdziałów mojego życia, zerwałam zaręczyny, Paweł się wyprowadził, a wraz z nim Gera. Gdy zdecydowałam się na psa, chciałam aby był z wyglądu i charakteru zupełnie inny niż Otis['], którego kochałam nad życie i nigdy nie zapomnę. Nie chciałam żeby mi go przypominał. Dlatego pojawił się ON'ek a w zasadzie to ON'ka. Moja słodka Gama:loveu:
A 13 września miną 2 lata od śmierci Otiska[']:placz::placz:

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Otisa
[*]
Mój Haker też wpadł pod auto ale na szczęście nic poważnego mu się nie stało.
A Gama jet Super, widzę że też lubi piłeczkę na sznureczku :D mój jak słyszy dźwięk dzwoneczka który jest w środku to chce bzika dostać :D

Posted

[quote name='Melisa89']Nawet te piłeczki? Mój tak łatwo nie daje sobie z nimi rady, tylko sznurki ciągle odgryza i muszę mu nowe robić :D

na spacerze nie zniszczy. ale jak doniesie do domu i się jej nie zabierze to od razu po powrocie odgryzie sznurek :evil_lol:
a inne zabawki.. cóż też nie mają szans:roll: Wczoraj o 19.30 dostała nową, taką dużą piszczącą z pięcioma grubymi sznurkami. dziś rano już nie piszczała i miała tylko 3 sznurki:diabloti: a miała być taaaaaaka wytrzymała:roll::roll::roll: nie wiem czy jeszcze w ogóle istnieje- Gama jest u dziadków. Dziadek tylko dzwonił, żeby zdac mi relację, że każda kolejna zabawka polega coraz szybciej:evil_lol: jedyne co się dla niej nadaje to patyki i puste butelki.... przynajmniej wtedy z portwela tak szybko nie ubywa:cool1:

[quote name='agaciaaa']http://images42.fotosik.pl/2/0130022d3bfe27f9.jpg ślicznie jej tu pycholek wyszedł :loveu: i te oczka :loveu:

Dziękujemy!! :multi::multi:

Posted

UWAGA UWAGA jutro mam operację o 12. O 8 muszę już być w szpitalu, więc dziś jestem ostatni raz na dogo:-(... Ale wrócę najdalej pojutrze :multi: Bo zabieram ze sobą laptopa:eviltong: Tyle, że jutro po operacji pewnie nie będę się jeszcze w stanie (czyt. nie pozwolą mi ;) ) podnieść po znieczuleniu dolędźwiowym. No chyba, że baaaaardzo późno wieczorem:cool3: Proszę trzymać kciukasy, żeby się udało wszystko i żeby w piątek wieczorem wypuścili mnie zgodnie z planem :)
Buuuziole dla Was wszystkich, trzymajcie się ciepło!:loveu:
TRZYMAC KCIUKI!! MUSI być dobrze :roll::roll:
Kurde... boje się, mimo że to juz druga operacja...