Avaloth Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 o super że już chodzisz sama :multi::evil_lol: a kiedy nowe fotki? wczesniejsze przeglądnęłam, śliczne, ale dalej mało :evil_lol::loveu: Quote
basia2202 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [COLOR=Purple][B]witaaaajcie Gamuuulceee!! :multi::multi::multi: my powróceni, przeprowadzeni do W-wy...:p a u Was, widzę.... były problemy ze zdrówkiem... co tam się stało?:roll: całujemy mocniachno!! i zapraszamy do nas na foteczki ;) [/B][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Jeeeej jesteście kochane! Naprawde! Mnie tyyyyle nie ma a Wy nadal zagladacie! :D Sesja, rehabilitacja i praca mnie pochlonely. Ledwo zyje, funkcjonuje na najwyzszych obrotach i nie mam na nic czasu... Do tego moj internet ma tak zawrotn a predkosc, ze odechciewa mi sie ladowania jakichkolwiek fotek... Gama juz dorosla pannica. Po pierwszej cieczce :) 2 czerwca skonczyla rok :D Jest juz naprawde baaardzo grzeczna. Zostaje na 9h sama jak ide do pracy i grzecznie spi :) Aha, bo mieszka juz z powrotem ze mną!!! :D Wczoraj mialam ostatni egzamin i znalazlam wreszcie czas zeby zajrzec :0 Niestety nie nma dlugo bo jutro na 8 do pracy, wiec wybaczcie ale do Waszych galerii dzis nie pozaglądam :( Quote
jonQuilla Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::loveu: super że Gama już z Tobą :) wymiziaj ją mocno ode mnie :loveu::loveu: za to ze taka grzecza jest, też :) szybko wracaj do Nas na dłużej :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witanko Ale fajnie, że się odezwałaś, chociaż wiemy, że u ciebie wszytsko wporzadku Quote
kiti7 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Witanko :) Jakiś czas nmie u Was nie było a tu parosze Gama czyta gazety ;) :evil_lol: Śliczna słodzizna :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Znajdź chwilke na fotki ;) stęskniłam sie za Gamą :loveu: Quote
Wyjątek Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Nie ma fotek i na razie nie bedzie bo jestem w BARCELONIE!!! :D Quote
Wyjątek Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Szkoda ze nikt nas juz nie odwiedza :( Czyzby wszyscy gdzies wyjechali ?? Quote
agaciaaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Co robisz w Barcelonie? :razz: wakacjujesz sie? :lol: Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [COLOR=Purple][B]jak to nikt nie odwiedza? :cool3: cały czas ktoś odwiedza!! :multi: witajcie kochane!! fajnie, że powróciłyście :loveu: wracaj z tej barcelony i foteczki Gamulca dawaj... bo się stęskniłam za tymi ucholami :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts