Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
Bo mi nie przychodzicie, nie ogladacie, nie komentujecie. :shake:
Nie no teraz to sie poprawilyscie:eviltong::loveu::loveu::multi:

ja to pracuje i czasu nie mam :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
ja to pracuje i czasu nie mam :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

babiszon zapracowany :eviltong::evil_lol::evil_lol:
dobrze dobrze pracuj. ja sie obijam i odpoczywam to ktos pracowac musi, bo w przyrodzie nic nie ginie :diabloti:;)

agaciaaa napisał(a):

moj najjjjjjjjjjlukochanszy ;)

p.s. mam nowe fotki Gamy, swiezutkie jak buleczki- z dzisiaj :D
Ale jeszcze w telefonie, czekam az mi mama jutro kabelek dowiezie :)

Posted

Zwichnelam rzepke. Wypadla i wskoczyla na miejsce- to na szczesie. Ale niestety wracajac na miejsce otarla sie o kosck kolana i odlamal mi sie tam kawalek chrzestno-kostny. konieczna byla operacja i replantacja na swoje miejsce tego kawalka... niestety to nie wszystko :/ naciagnely sie przy tym jakies wiezadla i jezeli chce miec perwnosc, ze mi juz nie bedzie wypadac, to w czerwcu musze sie poddac drugiej operacji :( jesli tego nie zrobie to ta moze pojsc na marne. a do czasu drugiej czeka mnie chodzenie o kulach i rehabilitacja 3 razy w tyg...
do dupy to wszystko:placz:

Posted

no i do tego wszystkiego mam problemy na studiach, bo prawie w ogole sie na nich nie pojawiam. i do tego jeszcze moi rodzice chyba zbankrutuja bo ta rehabilitacja strasznie droga. nie mowiac juz o operacji. zastanawiamy sie nad jakas pozyczka... nie jest rozowo:shake:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Zwichnelam rzepke. Wypadla i wskoczyla na miejsce- to na szczesie. Ale niestety wracajac na miejsce otarla sie o kosck kolana i odlamal mi sie tam kawalek chrzestno-kostny. konieczna byla operacja i replantacja na swoje miejsce tego kawalka... niestety to nie wszystko :/ naciagnely sie przy tym jakies wiezadla i jezeli chce miec perwnosc, ze mi juz nie bedzie wypadac, to w czerwcu musze sie poddac drugiej operacji :( jesli tego nie zrobie to ta moze pojsc na marne. a do czasu drugiej czeka mnie chodzenie o kulach i rehabilitacja 3 razy w tyg...
do dupy to wszystko:placz:

Wyjątek napisał(a):
no i do tego wszystkiego mam problemy na studiach, bo prawie w ogole sie na nich nie pojawiam. i do tego jeszcze moi rodzice chyba zbankrutuja bo ta rehabilitacja strasznie droga. nie mowiac juz o operacji. zastanawiamy sie nad jakas pozyczka... nie jest rozowo:shake:
Oj to wspolczuje bardzo, musi byc wam ciezko, trzymaj sie:buzi:

Posted

No koszta a za nimi kolejne i tak w kółko... Niech to sie już skończy...:placz:

Pocieszam sie tym, ze dali mi zajebistego rehabilitanta :loveu:
:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Zdjęcia troche do d.... bo z telefonu i tylko domowe ale... oto wczorajszo-przedwczorajsza GAMA vel Gambeta (tak ochrzcila ja 2 dni temu moja mum :evil_lol:):

"]

"]

"]

Moja nowa zabaweczka, Pancia mi kupiła :D
"]

Pancia ma cistka, zawinęła i dać nie chce:placz:
"]

Posted

Izabela124. napisał(a):
Glaskania i mizianoa nigdy dosc :)

A no pewnie, że nigdy :D

agaciaaa napisał(a):

taaaa bardzo :eviltong:

Zaraz wrzuce reszte fotek :) Poza tym tata obiecał, że pozyczy mi swój aparat- beda swietne wyraćne fotki :D I do tego nim dam rade zrobić Gamiszonowi fotki z balkonu jak mama bedzie z nia na spacerze. jupiiiii:multi:
Oby jak najszybciej:loveu:

Posted

ale tutaj na mnie zdjęć czekało :multi::multi::multi:

No i w końcu Gama bez obdrapanego nocha :)
a zaczynałam podejrzewać że Ty specjalnie jej obdrapujesz nocha i tylko piszesz tutaj że to stare zdjęcia ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Kochani :loveu::loveu: