jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Wyjątek']oooo przytulają- to już nie focham!! :megagrin: :multi::multi::multi: cieszę się Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 kurde, co jest...??? Zmienić chciałam nazwę galerii, w pierwszym poscie się zmieniło a temat galerii ten główny cały czas taki sam... :angryy: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 szybciutko trza się napić, bo bieganiem się zmeczyłam taka jestem zmokła kura po zabawie ze szlauchem taką zabawkę mi pancia kupiła! Ona plywa! a to dlatego, że zaraz jedziemy nad jeziorko!:multi: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Fajna zabawka :) http://images43.fotosik.pl/1/403afff99833126a.jpg mokra Gamcia :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Napisz do jakiegoś moda ;) zaraz tak zrobię :angryy: [quote name='agaciaaa']Fajna zabawka :) http://images43.fotosik.pl/1/403afff99833126a.jpg mokra Gamcia :loveu: no fajna , ale chyba niedługo niewiele z niej zostanie :diabloti: a mokra Gamcia to dopiero za chwilę będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 TO jest mokra Gamcia :evil_lol: I szaleńczo szczęśliwa :loveu: tu mi sie ledwo w kadrze zmieściła tu zmieścił się tylko zgrabny tyłeczek:evil_lol: a tu spóźniłam się o ułamki sekund :lol: Bogini jeziora :roll::eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jakie wodne szaleństwa :loveu: a pływa, czy tylko sie pluska? ;) Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 podoba mnie się ta zabawka... ale sądzę że moja sucza za długo by się nią nie pobawiła :roll::roll: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Jakie wodne szaleństwa :loveu: a pływa, czy tylko sie pluska? ;) Tutaj sie pluskała, bo była sama ze sobą ;) jak ktoś pływa (czyt. ja) to ona też :D [quote name='jonQuilla']podoba mnie się ta zabawka... ale sądzę że moja sucza za długo by się nią nie pobawiła :roll::roll: No ja tak na nia teraz patrze i niewiele dni jej jeszcze daje :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 I nurkujemy :cool3: Troche pozowania ;) Dalej szalejemy: I znów statycznie p.s. pływała za patykami i zabawka ale nie udało mi sie tego uchwycić jak wielu rzeczy, przez bto, że zdjęcia robiłam komórką a nie aparatem :shake: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Zawładnęła jeziorkiem, a ludzie stali na brzegu i przyglądali sie jej wybrykom :evil_lol: A to moje ulubione: :) I na dziś koniec :p Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://images26.fotosik.pl/266/d7b2589bae06cdde.jpg Hehe, niech zgadnę, za kamykami? :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 sama z siebie :evil_lol: i z własnej głupoty :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://images30.fotosik.pl/266/de61a926bcd95b4a.jpg :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Wyjątek'] No ja tak na nia teraz patrze i niewiele dni jej jeszcze daje :evil_lol: dni? ja to na minuty przeliczam :evil_lol::evil_lol: ależ ona kocha wodę :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='jonQuilla'] dni? ja to na minuty przeliczam :evil_lol::evil_lol: ależ ona kocha wodę :loveu: czasem też. zależy od zabawki- ta jakaś takas wytrzymała ;) tzn guma, bo sznureczki to już prawie zjedzone :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:widziałam Rusałkę ;) Rusałka poszła w kime. Teraz może tylko snic o jeziorku... :/ Chyba, że mój dziadzio bedzie miał dobre serducho i ją zabierze na działke jak ja znów do szpitala pójdę :roll: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Wyjątek']czasem też. zależy od zabawki- ta jakaś takas wytrzymała ;) tzn guma, bo sznureczki to już prawie zjedzone :evil_lol: hmm...ja nie kupuję Salsie zabawek bo to jest bezsensu... :roll: wolę jej dać stare związane skarpetki albo chociażby grubszy patyk do domu przynieść i niech sobie go zniszczy w domu... :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 ja tylko odkryłam, że nie należy Gamie dawać zabawek na działce, bo wszystkie skrzętnie zakopie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :placz::placz: jesteś jedną z wielu okropnych którzy psa na kolczatce trzymają... rozczarowałaś mnie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Wyjątek Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='jonQuilla']:placz::placz: jesteś jedną z wielu okropnych którzy psa na kolczatce trzymają... rozczarowałaś mnie :eviltong::eviltong::eviltong: No niestety... W Warszawie muszę. Do tego i w kagańcu... :shake: Rzuca sie na wszystkie psy i dzieci :shake: A na razie przez moja noge nie możemy sie szkolić. Musimy troche poczekac i kolczatke przecierpieć... A że ma na działce to wina dziadka! Ja się do tego nie przyznaje. Jak ze mną jeździ to biorę jej skórzaną :roll::multi: Quote
Recommended Posts