Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta0731']Wybaczcie, pies mi się dziś rozchorował, nie jest to niestety zwykłe przeziębienie :(:(:(
Wpłacę jutro lub pojutrze za maj, ale o bazarku narazie nawet nie mam jak pomyśleć
Przepraszam za utrudnienia, ale nie mam głowy... :([/QUOTE]

Bardzo nam przykro, a co mu sie stało?

Posted

Konto Griny wzbogaciło się kwotami 60 zł od Obarczus87 :loveu: - jednorazowo
60 zł od Agaty51 - na 3 miesiące :loveu:
40 zł od Ubocze na 4 miesiące :loveu:

Wysłałam więc do Lilutosi zalegającą nam na maj stówkę. :lol: Na koncie zostało 60 zł.

Posted

Witam, dostalam info od [B]ALMA2[/B], ze moje wplaty za kwiecien i maj nie doszly i byla jakas zmiana konta. (chodzi o Grine) Nie zmienialam zlecenia, wiec za kwiacien poszlo. Za maj ma isc jutro (bo zawsze idzie 8mego). Wstrzymuje wobec tego wplate, skoro cos ginie. Prosze o podanie mi nr konta jesli sie zmienilo, na jakie mam wplacac. [COLOR=black][U][B]Prosze wylacznie o info na priv[/B].[/U][/COLOR] Od czasu zmiany szaty na Dogo, prawie tu nie zagladam. Moze w innych przegladarkach jest ok, ale w Explorerze jest do d. Nie mam czasu przedzierac sie przez strony dogo.
[B]marta0731, [/B]sorki, ze nie odpowiedzialam, ale dopiero teraz zobaczylam, ze dostalam od Ciebie priva w marcu. Nie doszla do mnie info o tym na moja poczte.

Posted

[quote name='Bjuta']PW poszlo! :lol:[/QUOTE]

Z nr konta Tak, [B]To jeszcze Syla prosi o nr konta bo gdzieś jej się zawieruszył.[/B]

A ja dopiero w Poniedziałek w pracy będę mogła prawdzić.

Posted

[quote name='madziak25']Ciotki moja koleżanka zdeklarowała się wpłacać na Grinę 10 zł
Pieniądze będą od '' Cioci Justyny i Wujka Michała''[/QUOTE]

Bjuto może to jest ta wpłata, o której pisałaś.

Przeglądam watek i tak się zastanawiam , czy ktoś może jeszcze wpłacać na konto Kuby.

Czy Czarek, Małgosia i Basia zrezygnowały czy wpłacają do KUBY.

i Bjutko tak mi się przypomniało - czy jest zapłacone za obróżkę p.kleszczową - chyba 42,50

Posted

Oj nie - zapomniałam o obróżce... :( Już posyłam!
Małgosia - miała przekazać info Czarkowi i Basi, ale wyjechała. Będę ją nękać w tej sprawie.

Dzięki za rozszyfrowanie wpłaty Justyny! :)

Syli już konto posłałam.
Almo - DZIĘKI OGROMNE ZA POMOC! :loveu:

Posted

[quote name='Bjuta']Oj nie - zapomniałam o obróżce... :( Już posyłam!.
[/QUOTE]

Tylko teraz pomyślałam, że chyba nie było pieniążków. wpłacę dodatkowo 20,00 za obróżkę w poniedziałek

Posted

[quote name='Bjuta']Oj nie - zapomniałam o obróżce... :( Już posyłam!
Małgosia - miała przekazać info Czarkowi i Basi, ale wyjechała. Będę ją nękać w tej sprawie.

Dzięki za rozszyfrowanie wpłaty Justyny! :)

Syli już konto posłałam.
Almo - DZIĘKI OGROMNE ZA POMOC! :loveu:[/QUOTE]
Dzięki Bjutko za konto.Dobrze, że już wróciłaś, bardzo mnie to cieszy.Wysłałam za kwiecień i maj.Dzięki ALMA2 za przypomnienie, proszę częściej :lol: Lubię dostawać, ale nienawidzę wysyłać, może i ja Cię "zatrudnię" ;):evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='LILUtosi'][CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TaIDSCkT2EI/AAAAAAAAHNE/LZgNQ94bKTI/s720/IMG_2021.JPG[/IMG][/CENTER]

[/QUOTE]

Azalia - Grinka bardzo dziękuje za głaskanko i odwiedziny.:p

Posted

[CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXDSq_etI/AAAAAAAAHtI/C8F5GHlJ4Xc/s720/IMG_4040.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXRobwjjI/AAAAAAAAHtQ/dtveHMY97Sg/s720/IMG_4026.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXXEZeEnI/AAAAAAAAHtU/-A-a2U6JRVU/s720/IMG_4027.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXvr4_VDI/AAAAAAAAHto/i2wUmirhHIg/s720/IMG_4044.JPG[/IMG]
[/CENTER]

[/CENTER]

[/CENTER]

[/CENTER]

Posted

Piękne zdjęcia. :p

Mnie sie wydaje, ze ona ciągle taka zestresowana. szczególnie jak sie cos wokól niej dzieje - to stojące zdjecie, wie że Ulka coś wokól niej robi i mam wyrażenie, że jest taka czujna.

Natomiast tu gdzie sobie leży - to taki spokój.

Posted

Wysmuklała na pewno - ja ją po prostu głodzę.
A tak na serio na początku nie chciała jeść a i teraz muszą być sprzyjające warunki. Po za tym biega po ogrodzie to i trochę ruchu ma. A czujna to ona cały czas jest. Tyle że teraz przychodzi już się pogłaskać no i cały czas gdzieś tam blisko jest, nie za blisko ale niedaleko. ;-)

Posted

Dobrze że to już nie ta sama Grina trzęsąca się pod kaloryferem...
Szkoda że dopiero teraz do Lilu nie jadę z wizytą, albo najlepiej jeszcze później, jak już by Grina przybiegała do głaskania z całą resztą sfory ;):D

Posted

Ja też uważam, że dobrze ze Grinka trochę wyszczuplał - to lepiej dla zdrowia.
I fajnie, że zaczęła sie kręcic wokół Was, poobserwuje jeszcze trochę i może sie przekona, ze człowiek to fajna sprawa.:p