agata51 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ALMA, nie sorkuj, masz moje przyzwolenie - przypominaj zawsze! Czasem się przydaje. Quote
ALMA2 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='marta0731']Wybaczcie, pies mi się dziś rozchorował, nie jest to niestety zwykłe przeziębienie :(:(:( Wpłacę jutro lub pojutrze za maj, ale o bazarku narazie nawet nie mam jak pomyśleć Przepraszam za utrudnienia, ale nie mam głowy... :([/QUOTE] Bardzo nam przykro, a co mu sie stało? Quote
Bjuta Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Konto Griny wzbogaciło się kwotami 60 zł od Obarczus87 :loveu: - jednorazowo 60 zł od Agaty51 - na 3 miesiące :loveu: 40 zł od Ubocze na 4 miesiące :loveu: Wysłałam więc do Lilutosi zalegającą nam na maj stówkę. :lol: Na koncie zostało 60 zł. Quote
obraczus87 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Marta trzymamy kciuki za piesia aby szybko wrócił do zdrowia! Dobrze że GRina nie ma zaległości w opłatach, uff :) Quote
Certusowa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Witam, dostalam info od [B]ALMA2[/B], ze moje wplaty za kwiecien i maj nie doszly i byla jakas zmiana konta. (chodzi o Grine) Nie zmienialam zlecenia, wiec za kwiacien poszlo. Za maj ma isc jutro (bo zawsze idzie 8mego). Wstrzymuje wobec tego wplate, skoro cos ginie. Prosze o podanie mi nr konta jesli sie zmienilo, na jakie mam wplacac. [COLOR=black][U][B]Prosze wylacznie o info na priv[/B].[/U][/COLOR] Od czasu zmiany szaty na Dogo, prawie tu nie zagladam. Moze w innych przegladarkach jest ok, ale w Explorerze jest do d. Nie mam czasu przedzierac sie przez strony dogo. [B]marta0731, [/B]sorki, ze nie odpowiedzialam, ale dopiero teraz zobaczylam, ze dostalam od Ciebie priva w marcu. Nie doszla do mnie info o tym na moja poczte. Quote
ALMA2 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Bjuta']PW poszlo! :lol:[/QUOTE] Z nr konta Tak, [B]To jeszcze Syla prosi o nr konta bo gdzieś jej się zawieruszył.[/B] A ja dopiero w Poniedziałek w pracy będę mogła prawdzić. Quote
ALMA2 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='madziak25']Ciotki moja koleżanka zdeklarowała się wpłacać na Grinę 10 zł Pieniądze będą od '' Cioci Justyny i Wujka Michała''[/QUOTE] Bjuto może to jest ta wpłata, o której pisałaś. Przeglądam watek i tak się zastanawiam , czy ktoś może jeszcze wpłacać na konto Kuby. Czy Czarek, Małgosia i Basia zrezygnowały czy wpłacają do KUBY. i Bjutko tak mi się przypomniało - czy jest zapłacone za obróżkę p.kleszczową - chyba 42,50 Quote
Bjuta Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Oj nie - zapomniałam o obróżce... :( Już posyłam! Małgosia - miała przekazać info Czarkowi i Basi, ale wyjechała. Będę ją nękać w tej sprawie. Dzięki za rozszyfrowanie wpłaty Justyny! :) Syli już konto posłałam. Almo - DZIĘKI OGROMNE ZA POMOC! :loveu: Quote
ALMA2 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Bjuta']Oj nie - zapomniałam o obróżce... :( Już posyłam!. [/QUOTE] Tylko teraz pomyślałam, że chyba nie było pieniążków. wpłacę dodatkowo 20,00 za obróżkę w poniedziałek Quote
Syla Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Bjuta']Oj nie - zapomniałam o obróżce... :( Już posyłam! Małgosia - miała przekazać info Czarkowi i Basi, ale wyjechała. Będę ją nękać w tej sprawie. Dzięki za rozszyfrowanie wpłaty Justyny! :) Syli już konto posłałam. Almo - DZIĘKI OGROMNE ZA POMOC! :loveu:[/QUOTE] Dzięki Bjutko za konto.Dobrze, że już wróciłaś, bardzo mnie to cieszy.Wysłałam za kwiecień i maj.Dzięki ALMA2 za przypomnienie, proszę częściej :lol: Lubię dostawać, ale nienawidzę wysyłać, może i ja Cię "zatrudnię" ;):evil_lol::loveu: Quote
ALMA2 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='LILUtosi'][CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TaIDSCkT2EI/AAAAAAAAHNE/LZgNQ94bKTI/s720/IMG_2021.JPG[/IMG][/CENTER] [/QUOTE] Azalia - Grinka bardzo dziękuje za głaskanko i odwiedziny.:p Quote
LILUtosi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXDSq_etI/AAAAAAAAHtI/C8F5GHlJ4Xc/s720/IMG_4040.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXRobwjjI/AAAAAAAAHtQ/dtveHMY97Sg/s720/IMG_4026.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXXEZeEnI/AAAAAAAAHtU/-A-a2U6JRVU/s720/IMG_4027.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_rXwW3QSX9vs/TcmXvr4_VDI/AAAAAAAAHto/i2wUmirhHIg/s720/IMG_4044.JPG[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Bardzo ładna jest Grina. LILU a jak tam JEj zachowanie?? JEst lepiej?? Quote
Bjuta Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Śliczna, bardzo "elegancka"! Szalenie przypomina mi moją Sienkę. :) Quote
zerduszko Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Czyżby trochę wysmukliła się? Ładnie wygląda :) Quote
ALMA2 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Piękne zdjęcia. :p Mnie sie wydaje, ze ona ciągle taka zestresowana. szczególnie jak sie cos wokól niej dzieje - to stojące zdjecie, wie że Ulka coś wokól niej robi i mam wyrażenie, że jest taka czujna. Natomiast tu gdzie sobie leży - to taki spokój. Quote
LILUtosi Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Wysmuklała na pewno - ja ją po prostu głodzę. A tak na serio na początku nie chciała jeść a i teraz muszą być sprzyjające warunki. Po za tym biega po ogrodzie to i trochę ruchu ma. A czujna to ona cały czas jest. Tyle że teraz przychodzi już się pogłaskać no i cały czas gdzieś tam blisko jest, nie za blisko ale niedaleko. ;-) Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Wyszczuplala ale to dobrze. Z korzyścią dla Niej. Ciesze sie ze jakies postępy robi. Dziękujemy Lilu! Quote
marta0731 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dobrze że to już nie ta sama Grina trzęsąca się pod kaloryferem... Szkoda że dopiero teraz do Lilu nie jadę z wizytą, albo najlepiej jeszcze później, jak już by Grina przybiegała do głaskania z całą resztą sfory ;):D Quote
ALMA2 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ja też uważam, że dobrze ze Grinka trochę wyszczuplał - to lepiej dla zdrowia. I fajnie, że zaczęła sie kręcic wokół Was, poobserwuje jeszcze trochę i może sie przekona, ze człowiek to fajna sprawa.:p Quote
Recommended Posts