Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ALMA2 napisał(a):
Marta, ja też w branży budowlanej:p.

Bjutko od ciotek z dogomani bardzo podziękuj Panom za wsparcie.

Bjutko ja obstawiam około:roll: 30 zł za wsciekliznę i 30 -40 za choroby. Zobaczymy:p.

W piatek wpłacę 10,00 na szczepienia

A ciekawe jak nasza pannica się zachowywała, ja chyba mam czarny nastrój ale przeczuwam wybryki związane z tymi szczepieniami ze strony naszej Grinki.

Też jestem bardzo ciekawa. Na razie posyłam do LILU 80 zł, bo znikam sprzed dogomanii na 4 dni. W poniedziałek wyrównam.

obraczus87 napisał(a):
SUPER Bjutka :)!!!!

No, oni są naprawdę fajni.

Posted

Grinka nie była na wycieczce tylko góra przyjechała do nas ;-).
Dzisiaj był wet i zaszczepił dziewczynkę ......w łazience. Oglądnął i orzekł: zdrowy egzemplarz. Był pod wrażeniem jej mięciutkiej sierści.
Co do szczepień to komplet za 50zł +5zł z podziału za dojazd (50zł).

Posted

Nawet podchodziła blisko. Ale do szczepienia musiałam ją zamknąć w łazience. Co do cen to rzeczywiście wet stara się zejść jak może. Za transport tylko 50zł a jedzie z Wrocławia (z rogatek jest 33 km.) Właściwi tyle co za paliwo.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Nawet podchodziła blisko. Ale do szczepienia musiałam ją zamknąć w łazience. Co do cen to rzeczywiście wet stara się zejść jak może. Za transport tylko 50zł a jedzie z Wrocławia (z rogatek jest 33 km.) Właściwi tyle co za paliwo.

Porządny człowiek:p

Posted

No to naprawdę świetnie. Lilu - poslalam wcześniej 80 ale na stare konto, dopiero teraz zobaczylam PW z nowym nr. Mam nadzieję, że to nie klopot?

Posted

Cioteczki a może by tytuł zmienić? To że Grina szuka deklaracji, to chyba tylko odstrasza:evil_lol: kazdy ma tych deklaracji do płacenia tyle...
Jakiś bardziej chwytliwy, ale zastrzegam, że ja nie mam do tego weny:eviltong: Kora78 coś by wymysliła na pewno:evil_lol:

Posted

marta0731 napisał(a):
Cioteczki a może by tytuł zmienić? To że Grina szuka deklaracji, to chyba tylko odstrasza:evil_lol: kazdy ma tych deklaracji do płacenia tyle...
Jakiś bardziej chwytliwy, ale zastrzegam, że ja nie mam do tego weny:eviltong: Kora78 coś by wymysliła na pewno:evil_lol:

Można, ale trzeba prosić moderatora, bo ja wątek przejęłam - a w takich przypadkach nie da się edytować tytułu. Chyba.

Posted

mozna edytowac. ja watki przejmowalam i edytowalam. wchodzisz w opcje zaawansowane i tam juz jest mozliwoac zmiany tytulu. jak zawsze, jak w kazdym normalnym przypadku, gdy masz 1 post od poczatku. identycznie