agata51 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Bjuta']Jest sporo wejść.[/QUOTE] I co? Cisza? Quote
Bjuta Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Niestety... Głucha cisza. Allegro jeszcze trwa dwa dni. Namiary są i na Asię i na Mysię. Potem już wejść było mniej w sumie nie dobiło jeszcze 500 - co przy wyróżnionym nie jest jakimś rekordem :shake::shake: Quote
marta0731 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Allegro jeszcze dwa dni...;) trzymamy kciuki dalej za psinkę................ Moto się udało, Grinie też się uda! Quote
Ingrid44 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Taka sliczna dziewczynka i nikt jej nie chce ? Ludzie calkiem oslepli ! Quote
Mysia_ Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 przecież Grina to śliczna suczka, szkoda, że nikt się nią nawet nie interesuje :-( Quote
Beatkaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Skoro pięknym młodym psiakom trudno o domek,to co dopiero tym starym.Straszne :( Obyś szybko Grinko znalazła ten domek. Quote
marta0731 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Żeby chociaż było wiadomo co u Griny słychać.................. Quote
Ingrid44 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A co tu tak cicho ?:shake::shake::shake: Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [B]UWAGA! Jutro, w srode, wystawianie aukcji na allegro jest o polowe tansze!! 6 zl zamiast 12 zl.[/B] Quote
Sabina02 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Ingrid44'][B]UWAGA! Jutro, w srode, wystawianie aukcji na allegro jest o polowe tansze!! 6 zl zamiast 12 zl.[/B][/QUOTE] Jestes pewna? Ja mysle, ze tylko podstawowa oplata jest tansza o polowe. Na Allegro jest napisane, ze promocja nie dotyczy opcji dodatkowych, a wyroznienie jest chyba opcja dodatkowa. Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Sabina02']Jestes pewna? Ja mysle, ze tylko podstawowa oplata jest tansza o polowe. Na Allegro jest napisane, ze promocja nie dotyczy opcji dodatkowych, a wyroznienie jest chyba opcja dodatkowa.[/QUOTE] Dostalam taka wiadomosc na PW i porozsylalam a teraz sie dowiaduje ze to jest tak jak mowisz , tylko podstawowa oplata jest 50% mniej . Quote
marta0731 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Sorry ciotki zaczynam mieć czarnowidztwo....................:shake: Asia była ostatnio na dogo 05 grudzień, od tamtej pory cisza i nawet się o pieniadze na hotel nie upomina, choć płaciłyśmy chyba zawsze jakoś do 20-ego A Lena13?????? Ostatnio na dogo była 09 września!!!:angryy: Moim zdaniem koniec czasu na "tiu tiu tiu jest ślicznie" Ja osobiście nie wiem, czy Grina jest w hotelu, nie będę pisać reszty obaw:roll: I nie będę się bała, że "ktoś" mi napisze, że robię dym na wątku, bo chyba jednak wręcz trzeba go zrobić:angryy: Quote
obraczus87 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ja juz dawno pisalam że cos jest nie "halo".... i zdanie mam cały czas takie samo.. Quote
Beatkaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Najlepiej jakbyście skontaktowały się z Asią telefonicznie lub z hotelikiem... Quote
marta0731 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Najchętniej z hotelikiem, ale skąd wziąć numer..........? Widzę tylko nr do Asi na "starym" wątku Griny 794-775-327 Dziś za późno, jutro spróbuję........ Quote
tripti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 chyba w ogłoszeniach był jeden numer Asi, a drugi do hotelu, na ten Asi można dodzwonić się, na ten drugi nie za bardzo. Quote
marta0731 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A masz Tripti ten drugi numer? Do hotelu? Quote
Bjuta Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 W ogłoszeniu Griny nie mam numeru do Leny13. Jest tylko do Asi i Mysi. Do Leny jakiś czas temu pisałam PW, ale ona chyba zniknęła z dogomanii na dobre. Ale wydaje mi się, że całkiem niedawno przecież dostaliśmy zdjęcia Griny. Teraz ich nie widzę - ale na pewno dostaliśmy Grinę na śniegu - prosiłam Monikę z Katowic, żeby je przerobiła na karteczkę. Jeszcze raz przejrzę wątek. Teraz je widziałam - w poście 310. Jest relacja Asi i fotki z 5 grudnia. Niecały miesiąc temu. Quote
tripti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='marta0731']A masz Tripti ten drugi numer? Do hotelu?[/QUOTE] tu na początku wątku zostały jakieś dwa numery, jeden na pewno Asi, a drugi być może Leny? "Kontakt w sprawie adopcji: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] lub tel.794775327, 691718038." Quote
marta0731 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Bjuta']W ogłoszeniu Griny nie mam numeru do Leny13. Jest tylko do Asi i Mysi. Do Leny jakiś czas temu pisałam PW, ale ona chyba zniknęła z dogomanii na dobre. Ale wydaje mi się, że całkiem niedawno przecież dostaliśmy zdjęcia Griny. Teraz ich nie widzę - ale na pewno dostaliśmy Grinę na śniegu - prosiłam Monikę z Katowic, żeby je przerobiła na karteczkę. Jeszcze raz przejrzę wątek. Teraz je widziałam - w poście 310. Jest relacja Asi i fotki z 5 grudnia. Niecały miesiąc temu.[/QUOTE] Tak Bjuta... Zdjęcia i relacja były [B]prawie miesiąc[/B] temu, i od tej pory cisza... Nie martwi Cię to, że Lena zniknęła z dogo? Że Asia nie zbiera deklaracji? Może wizyta by się przydała..............? Quote
lilk_a Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ten numer jest do leny13 : 691718038 nie wiem czy jest aktualny , spróbujcie , dzwoniłam do niej bardzo dawno temu zapytać o Samsunga Samsung już dawno od leny13 zabrany , jest teraz u Jamora Quote
Bjuta Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='marta0731']Tak Bjuta... Zdjęcia i relacja były [B]prawie miesiąc[/B] temu, i od tej pory cisza... Nie martwi Cię to, że Lena zniknęła z dogo? Że Asia nie zbiera deklaracji? Może wizyta by się przydała..............?[/QUOTE] Raz na miesiąc mi całkiem wystarczy, denerwuję się, gdy wieści są rzadziej - ale pewnie że byłoby super gdybyś mogła pojechać. To chyba nie jest tak daleko od Ciebie? :roll: Quote
Mysia_ Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 kochane cioteczki... Asia ma poważne problemy osobiste, jak jakoś sobie ze wszystkim poradzi to na pewno tu się pojawi. Quote
eski Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='marta0731']Moim zdaniem koniec czasu na "tiu tiu tiu jest ślicznie" Ja osobiście nie wiem, czy Grina jest w hotelu, nie będę pisać reszty obaw:roll: I nie będę się bała, że "ktoś" mi napisze, że robię dym na wątku, bo chyba jednak wręcz trzeba go zrobić:angryy:[/QUOTE] Marto, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Niestety mam złe doświadczenia z innymi hotelikami na dogo :( Na początku wszystko było super, były informacje, zdjęcia a po jakimś czasie właściciel hoteliku nagle milknie... Co się dzieje ? Czy tak trudno wejść raz na jakiś czas i napisać kilka słów o psiaku ? Jestem zaniepokojona.... Quote
Recommended Posts