Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety... Głucha cisza. Allegro jeszcze trwa dwa dni. Namiary są i na Asię i na Mysię. Potem już wejść było mniej w sumie nie dobiło jeszcze 500 - co przy wyróżnionym nie jest jakimś rekordem :shake::shake:

Posted

[quote name='Ingrid44'][B]UWAGA! Jutro, w srode, wystawianie aukcji na allegro jest o polowe tansze!! 6 zl zamiast 12 zl.[/B][/QUOTE]

Jestes pewna?

Ja mysle, ze tylko podstawowa oplata jest tansza o polowe. Na Allegro jest napisane, ze promocja nie dotyczy opcji dodatkowych, a wyroznienie jest chyba opcja dodatkowa.

Posted

[quote name='Sabina02']Jestes pewna?

Ja mysle, ze tylko podstawowa oplata jest tansza o polowe. Na Allegro jest napisane, ze promocja nie dotyczy opcji dodatkowych, a wyroznienie jest chyba opcja dodatkowa.[/QUOTE]

Dostalam taka wiadomosc na PW i porozsylalam a teraz sie dowiaduje ze to jest tak jak mowisz , tylko podstawowa oplata jest 50% mniej .

Posted

Sorry ciotki zaczynam mieć czarnowidztwo....................:shake:
Asia była ostatnio na dogo 05 grudzień, od tamtej pory cisza i nawet się o pieniadze na hotel nie upomina, choć płaciłyśmy chyba zawsze jakoś do 20-ego
A Lena13?????? Ostatnio na dogo była 09 września!!!:angryy:

Moim zdaniem koniec czasu na "tiu tiu tiu jest ślicznie"
Ja osobiście nie wiem, czy Grina jest w hotelu, nie będę pisać reszty obaw:roll:

I nie będę się bała, że "ktoś" mi napisze, że robię dym na wątku, bo chyba jednak wręcz trzeba go zrobić:angryy:

Posted

W ogłoszeniu Griny nie mam numeru do Leny13. Jest tylko do Asi i Mysi. Do Leny jakiś czas temu pisałam PW, ale ona chyba zniknęła z dogomanii na dobre. Ale wydaje mi się, że całkiem niedawno przecież dostaliśmy zdjęcia Griny. Teraz ich nie widzę - ale na pewno dostaliśmy Grinę na śniegu - prosiłam Monikę z Katowic, żeby je przerobiła na karteczkę. Jeszcze raz przejrzę wątek.

Teraz je widziałam - w poście 310. Jest relacja Asi i fotki z 5 grudnia. Niecały miesiąc temu.

Posted

[quote name='Bjuta']W ogłoszeniu Griny nie mam numeru do Leny13. Jest tylko do Asi i Mysi. Do Leny jakiś czas temu pisałam PW, ale ona chyba zniknęła z dogomanii na dobre. Ale wydaje mi się, że całkiem niedawno przecież dostaliśmy zdjęcia Griny. Teraz ich nie widzę - ale na pewno dostaliśmy Grinę na śniegu - prosiłam Monikę z Katowic, żeby je przerobiła na karteczkę. Jeszcze raz przejrzę wątek.

Teraz je widziałam - w poście 310. Jest relacja Asi i fotki z 5 grudnia. Niecały miesiąc temu.[/QUOTE]

Tak Bjuta... Zdjęcia i relacja były [B]prawie miesiąc[/B] temu, i od tej pory cisza...
Nie martwi Cię to, że Lena zniknęła z dogo?
Że Asia nie zbiera deklaracji?
Może wizyta by się przydała..............?

Posted

ten numer jest do leny13 : 691718038
nie wiem czy jest aktualny , spróbujcie , dzwoniłam do niej bardzo dawno temu zapytać o Samsunga
Samsung już dawno od leny13 zabrany , jest teraz u Jamora

Posted

[quote name='marta0731']Tak Bjuta... Zdjęcia i relacja były [B]prawie miesiąc[/B] temu, i od tej pory cisza...
Nie martwi Cię to, że Lena zniknęła z dogo?
Że Asia nie zbiera deklaracji?
Może wizyta by się przydała..............?[/QUOTE]

Raz na miesiąc mi całkiem wystarczy, denerwuję się, gdy wieści są rzadziej - ale pewnie że byłoby super gdybyś mogła pojechać. To chyba nie jest tak daleko od Ciebie? :roll:

Posted

[quote name='marta0731']Moim zdaniem koniec czasu na "tiu tiu tiu jest ślicznie"
Ja osobiście nie wiem, czy Grina jest w hotelu, nie będę pisać reszty obaw:roll:

I nie będę się bała, że "ktoś" mi napisze, że robię dym na wątku, bo chyba jednak wręcz trzeba go zrobić:angryy:[/QUOTE]

Marto, zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.
Niestety mam złe doświadczenia z innymi hotelikami na dogo :( Na początku wszystko było super, były informacje, zdjęcia a po jakimś czasie właściciel hoteliku nagle milknie... Co się dzieje ? Czy tak trudno wejść raz na jakiś czas i napisać kilka słów o psiaku ?
Jestem zaniepokojona....