marta0731 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Asia_Klero'] Co do Griny bardzo dobrze jej już idzie. Teraz na niej jest skupiona główna uwaga leny(psów w hotelu mało a Grinusia i jej adopcja jest na 1 miejscu).[/QUOTE] A z czym Grinusi dobrze idzie? Ja pamiętam, że jak Grina i Moto miały osobne wątki, to Lena się pojawiała i pisała. A teraz nic... Quote
obraczus87 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pewnie Gronie coraz lepiej idzie chodzenie na smyczy :) super!!! Quote
tripti Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 może uda się zrobić zdjęcie na "wczasach" na wsi, jak się nie uda, to poprosimy zdjęcie z Jego domu. P.S. Czy ktoś słyszał o jakichkolwiek postępach Samsunga w nowym hotelu? Quote
Bjuta Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Asiu, a dałabyś radę napisać Grinie nowy tekst? Quote
Mysia_ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Bjuta']Asiu, a dałabyś radę napisać Grinie nowy tekst?[/QUOTE] na pewno bardzo by się przydał :) Quote
Asia_Klero Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 MOTO: Co do Moto spotkam się z nim najprawdopodobniej we wtorek na kastracji. Dowiem się jak z jego funduszami czy będą jeszcze potrzebne czy mozna pzekazac je innemu psiakowi. Na dzien dzisiejszy pouzupełniałam braki w wpłatach.Na koncie Motusia jest aktualnie 275zł. Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Co u Grinusi?? Czy możemy liczyć na kilka zdjęć Grinusi w domku ?? Quote
Asiowy_Kubut Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='marta0731'] Ja pamiętam, że jak Grina i Moto miały osobne wątki, to Lena się pojawiała i pisała. A teraz nic...[/QUOTE] Chyba lepiej zeby zajmowała się psami, niż spędzała bezsensowne godziny opisując co dziś spotkało grinę... Atmosfera tutaj jest poprostu genialna... Quote
Bjuta Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Asiowy Kubocie - musimy ruszyć z ogłoszeniami Griny. Jeden wpis raz na miesiąc - nie zajmuje więcej niż 15 minut, nawet jeśli wkleja się zdjęcia, korona z głowy Lenie nie spadnie. Informacja na temat chodzenia, bądź nie - na smyczy - wydaje mi się kluczowa przy formułowaniu ogłoszeń. Lena nie pojawiła się od kilku miesięcy. Myślę, że nie wymagamy Bóg wie czego... To jest ważne też z bardzo praktycznego powodu - te osoby spoza dogomanii, które ściągnęłam by deklarowały na Grinę, co miesiąc mnie pytają o nią i czy mogą już przestać wpłacać. Ile razy mogę im pokazywać te same foty i opowiadać te same bajki? Musimy się liczyć, że od nowego roku te osoby będą się chciały wycofać a ja nie mam zamiaru pokrywać ich deklaracji. Właśnie dlatego, że nie mamy materiału do dobrych ogłoszeń. Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Zgadzam się z Bjutą w 100%. Chyba zarówno deklarowiczom jak i właścicielce Hotelu powinno zależeć na jak najszybszym znalezieniu DS dla psiaka. A tutaj jak widze od kilku miesięcy zero zaangażowania ze strony Leny w przekazywanie informacji. Mieliśmy otrzymywać kilka zdjęc raz na miesiąc. Takie były ustalenia Asi z Leną. Jak do tej pory pojawiły się zdjęcia Moto. A zdjęcia Griny kiedy sie pojawią?? Rozumiem, że Hotel może wymagać od nas abyśmy płacili w terminie, ale My wymagać "minimialnego minimum" nie możemy?? Przeciez to jest jakiś obłęd. Jak mamu szukać domu dla psa, o którym nic nowego nie wiemy? Nie mamy informacji nowych, nie mamy zdjęć. I nie rozumiem jeszcze jednego. Kiedys Lena mogła wchodzic na dogo i wpisywac najnowsze informacje o psie.. a teraz nie może. Quote
obraczus87 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Asia_Klero']Grina ma komplet deklaracji.Brakuje jedynie wpłat. Ja nie znam nikogo kto chciałby podjąć się prowadzenia finansów ale może ktoś z was zrobi to lepiej? [B]Wstępnie umówię się z leną na conajmniej 5zdjęć Moto oraz Griny miesięcznie.[/B] I oczywiscie w miarę możliowści wiecej zdjec, filmikow itp. Myślę, że to dobre wyjście.[/QUOTE] Wpis Asi z 08.10.2010. Dzisiaj jest 15.11.2010. Jak dotąd ani jedno nowe zdjęcie Griny nie pojawiło się na wątku. I od razu wyjaśniam, że nie mam pretensji do Asi ;) Tutaj problemem sa chyba chęci oraz znalezienie czasu przez Lenę. Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Mizianko dla Grinusi Kochanej i Motusia :) Quote
marta0731 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Asiowy_Kubut']Chyba lepiej zeby zajmowała się psami, niż spędzała bezsensowne godziny opisując co dziś spotkało grinę... Atmosfera tutaj jest poprostu genialna...[/QUOTE] Podpisuję się pod postami Bjuty i Obraczuś, nic dodać nic ująć Proponuję ataki na mnie kierować na PM, a nie robić jeszcze bardziej "genialną" atmosferę:roll: Quote
obraczus87 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='marta0731']Podpisuję się pod postami Bjuty i Obraczuś, nic dodać nic ująć Proponuję ataki na mnie kierować na PM, a nie robić jeszcze bardziej "genialną" atmosferę:roll:[/QUOTE] Głowa do góry ;) może kiedys doczekamy sie nowych wieści o Grinie :) Quote
Mysia_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nie wiem co u Griny, ale za to widziałam dzisiaj Motusia :loveu: pięknie się prezentuje - nie ma porównania z tym jak go zobaczyłam pierwszy raz kiedy trafił do schroniska :crazyeye: ma piękną i zadbaną sierść :loveu: jego Pani strasznie w nim zakochana :cool3: Oby i Grinusia znalazła taki domek :loveu: Quote
mmd Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Bardzo się cieszę, że Motuś w końcu sobie wydreptał domek i to fajny domek. Grina nie jest moją "podopieczną" ale też bym jej życzyła jak najlepiej. Quote
Monika z Katowic Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Mysia_'] widziałam dzisiaj Motusia :loveu: pięknie się prezentuje - nie ma porównania z tym jak go zobaczyłam pierwszy raz kiedy trafił do schroniska :crazyeye: ma piękną i zadbaną sierść :loveu: jego Pani strasznie w nim zakochana :cool3::loveu:[/QUOTE] Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę! :):):) Quote
Bjuta Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Ja też! Trochę się bałam, że on będzie drugim Krukiem... Super, że znalazł dom! Quote
tripti Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ja też się cieszę i chciałabym jeszcze zdjęcie z nowego domu. Quote
Ingrid44 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='tripti']ja też się cieszę i chciałabym jeszcze zdjęcie z nowego domu.[/QUOTE] Ciagle czekamy na zdjecia . Quote
marta0731 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='Ingrid44']Ciagle czekamy na zdjecia .[/QUOTE] Ciągle czekamy na COKOLWIEK Ja np. nie wiem, czy mam wysyłać swoją deklarację Griny................................? Quote
Bjuta Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Grina została w hoteliku. Przeredagowałam jej ogłoszenie na osobne, ale ciągle jest że nie chodzi na smyczy. Quote
tripti Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 to chodzi na tej smyczy czy nie? ponoć zrobiła jakieś postępy? ja nie rozumiem nadal jak pies po roku może nie chodzić na smyczy. Zeszłej zimy Grina nie była już psem wciśniętym w kąt budy, czyli prawie rok temu, a na myśł przychodzi mi np Nadinka, która właśnie tak wyglądała i postępy jednak zrobiła, więc Grina umie chodzić i załatwiać się na smyczy czy nie? Poza tym, czekamy nadal na jakiekolwiek zdjęcia Motusia? długo z Nim wszystkie byłyśmy, więc mimo wszystko należy nam się. Quote
agata51 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Ingrid44']Trzeba by chyba zrobic rozliczenie skarpety Motusia ?[/QUOTE] Jestem za. Quote
Recommended Posts