Betbet Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dobra, gram w Totka...mam największe szanse, bo problem z TZtem odpada, bo takowy nie istnieje:D Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 betbet, u mnie to samo, ale i to i to ma swoje plusy i minusy. jak jest w domu jakis tz, to więcej tych futer można brać, bo na dwie głowy wszytsko rozłożone w domu :-) :-). Quote
E-S Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Betbet']Dobra, gram w Totka...mam największe szanse, bo problem z TZtem odpada, bo takowy nie istnieje:D[/QUOTE] Zagraj Betbet, zagraj, ja też jutro puszczę ... tonący brzytwy się chwyta jak to mówią. Umówmy się - która wygra, zabiera Niunię. Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 To teraz trzeba Wam kibicować wygranej. Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ja już dzielnie gram, bo się wkurzyłam ostatnio, ze na nic kasy nie ma, nawet już wygraną rozplanowałam ;-) Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 O to dobrze że jest wśród Nas zapalony Gracz. :evil_lol: Quote
Basia Z. Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Żałuję, że nie mogę wziąc suni. Mam idealne warunki i kocham takie słodkie laleczki ale mam już cztery staruszki wymagające stałej opieki i w dodatku zazdrosne o siebie...hm Quote
E-S Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Motylku, Niuni śliczna, wytrzymaj proszę aniołku ... któraś z nas musi wygrać i od razu Cię zabiera do siebie maleńka. Taki jest deal. Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Brazowa telefon wyłaczony,pw zapchane prosze o zrobienie porzadku Quote
Betbet Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Brązowa bedziesz jutro u Niuni? Bo jak bede mogla to chcialabym podjechac...moze cos malutkiej przywioze... Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Cioteczki rozmawiałam z Igiełka cioteczka chce dac domek naszej niuni taki na stałe,co myslicie?Cioteczka super i bardzo pokochała sunieczke Quote
eve-w Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='lika1771']Cioteczki rozmawiałam z Igiełka cioteczka chce dac domek naszej niuni taki na stałe,co myslicie?Cioteczka super i bardzo pokochała sunieczke[/QUOTE] To czemu cioteczka Igiełka nie może sama tego napisać? Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='eve-w']To czemu cioteczka Igiełka nie może sama tego napisać?[/QUOTE] Chciała napisac,ala ma problem z netem czy wpisem na dogo.Wieczorem wejdzie to wszystko napisze. Quote
Betbet Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Noooo cioteczka Igiełka wie że przetrzepiemy domek przedadopcyjnie do granic mozliwości????????;);) iiii że będziemy molestować i w ogóle?:) Quote
eve-w Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 hmmm. Przejrzałam sobie dogomanię i poczytałam również wpisy Igiełki ale również jej wątek Dt za dary (żywnościowe) [url]http://www.dogomania.pl/threads/175698-Kujawy-Domowe-Zacisze-Sprawdzony-DT-za-dary-dla-ma%C5%82ych-potrzebuj%C4%85cych-suczek-zdj%C4%99cia/page16[/url] jak również wątek Dosi [url]http://www.dogomania.pl/threads/182555-*Dosia-SZKIELET-!Karmiona-chlebem-ze-smalcem!Potrzebne-DEKLARACJ%C4%98-brakuje-95z%C5%82!-karma/page44[/url] Nie wiem ilu ciekawych wątków nie chcę znaleźć... Czytając wpisy Igiełki wnioskuję, że prowadzi DT (chaiała prowadzić, chyba nie wyszło) nie za pieniąze (aczkolwiek zdanie zmieniała) lecz za dary dla siebie. Pies je karmę Frolic lub Pedigree bo na inną jej nie stać. Pytam zatem Igiełkę: czy będzie CIę stać na starszego psa? Czy będzie Cię stać na jego leczenie? Czy kieruje Tobą serce a może lepiej przełączyć się na rozsądek? /bez urazy/ Na każdym wątku gdzie pojawia się Igiełka i kwestia jej DT pdają obraźliwe słowa skierowane do osób o cokolwiek się pytających. KAżde zdanie, prośba, cokolwiek odbierane jest jak atak. Więc i teraz spodziewam się, nie konkretnych odpowiedzi tylko obrony, czyli ataku skierowanego na moją osobę. Lecz... ja bym psa Igiełce nie oddała :( Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Z całym szanunkiem Eve bo wiem ze duzo robisz i nie chce Cie atakowac, ale Igiełka chce sunie na ds.Mozna sprawdzic, zobaczyc, porozmawiac.Igiełka to dobra ciepła osoba, a dlaczego atakuje bo otrzymuje głupie,dziecinne anonimowe tel.Sama wiesz jak działa dogo sami zdecydujcie czy warto sprawdzic domek, czy niech sunia siedzi w schronie................. Quote
Betbet Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Mysle, ze brązowa wszystko sprawdzi jak najlepiej. Ani wy, ani ja nie decydujemy o adopcji Niuni. Brązowa nie da jej do złego domu, nie pozwoli na to... wiec jesli Igiełka bedzie odpowiednim domem dla Niuni to na pewno mała tam trafi:) Quote
eve-w Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='lika1771']Z całym szanunkiem Eve bo wiem ze duzo robisz i nie chce Cie atakowac, ale Igiełka chce sunie na ds.Mozna sprawdzic, zobaczyc, porozmawiac.Igiełka to dobra ciepła osoba, a dlaczego atakuje bo otrzymuje głupie,dziecinne anonimowe tel.Sama wiesz jak działa dogo sami zdecydujcie czy warto sprawdzic domek, czy niech sunia siedzi w schronie.................[/QUOTE] Ależ oczywiście :) Dogomania jest jaka jest. Lubi oczerniać, lubi obrzucać błotem. Jednak Igiełka nie pozstaje dłużna. Kontakt z nią jest cholernie trudny, co pokazała w np. tych dwóch wątkach. Mnie martwi przede wszystkim kwestia utrzymania starszego psiaka... no i ten nieszczęsny kontakt z DS. Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Wiem czytałam watek prosiła o wykapanie psiaka,bo miała w łazience psa po wypadku i nie chciała go ruszac.Pomaga psiakom w swoim miescie.Gdyby Jej tak bardzo zalezało to by siedziała cicho.Decyzja nalezy do Brazowej,ja pomoge Igiełce i suni bo gdybym mogła to bym ja wzieła i nie chce dla niej zle i wiem ze Wy tez nie Quote
Igiełka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 " Ratując jednego psa nie zmienimy całego świata ale cały świat zmieni się dla tego psa" Lika 1771 dziękuję za wpisy. Wybór pozostawiam Wam. Quote
lika1771 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Igiełka']" Ratując jednego psa nie zmienimy całego świata ale cały świat zmieni się dla tego psa" Lika 1771 dziękuję za wpisy. Wybór pozostawiam Wam.[/QUOTE] Igiełka nie ma za co,wiem jakie jest dogo i jak moze wk....C Quote
eve-w Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='eve-w'] Pytam zatem Igiełkę: czy będzie CIę stać na starszego psa? Czy będzie Cię stać na jego leczenie? Czy kieruje Tobą serce a może lepiej przełączyć się na rozsądek? /bez urazy/ [/QUOTE] Zacytuję bo może Igiełka nie zauważyła. Quote
Igiełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Witam Eve-w czy wszystkie stare psiaki będące w schroniskach, w hotelach, u prywatnych Właścicieli lub gdzie indziej.. są zawsze karmione karmą z wysokiej półki dostosowaną do np. choroby jelit, nerek itd.? Jeśli Ci napiszę że Mnie stać na leczenie to będziesz dochodzić skąd na to mam. Natomiast jeśli Ci napiszę że w drogim leczeniu będe prosić o pomoc to odpowiesz że do adopcji nie podchodzę rozsądnie. Odnoszę wrażenie że piszesz to po to by Mnie zniechęcić i Pozostałych. A może jednak nie i Mi pomożesz? Quote
eve-w Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Igiełka']Witam Eve-w czy wszystkie stare psiaki będące w schroniskach, w hotelach, u prywatnych Właścicieli lub gdzie indziej.. są zawsze karmione karmą z wysokiej półki dostosowaną do np. choroby jelit, nerek itd.? Jeśli Ci napiszę że Mnie stać na leczenie to będziesz dochodzić skąd na to mam. Natomiast jeśli Ci napiszę że w drogim leczeniu będe prosić o pomoc to odpowiesz że do adopcji nie podchodzę rozsądnie. Odnoszę wrażenie że piszesz to po to by Mnie zniechęcić i Pozostałych. A może jednak nie i Mi pomożesz?[/QUOTE] Ale wiesz? Stary pies często choruje, to na nerki to serce, trzustkę cokolwiek. I często wskazane jest, żeby jadł specjalistyczną karmę. A specjalistyczna karma kosztuje. Stąd moje pytanier,. A Tobie dziwie się, że o tym nie wiesz...przecież chcesz zaadoptować starego psa. Po raz kolejny proszę żebyś odpowiedziała mi na moje pytania! Nie odwracaj kota ogonem. To Ty masz się stać rzekomą właścicielką Niuni i na wizycie przedadopcyjnej Tobie będą zadawane te pytania! Odnoszę wrażenie że uciekasz od tematu finansowego. Jeśli napiszesz mi, że stać Cię na leczenie będę tylko cytować Twoje wypowiedzi odnośnie DT za dary. Tak dokładnie, jeżeli napiszesz, że CIę nie stać i będziesz dębić pieniądze z dogomanii, będę za tym, żeby szukać małej DS, którego będzie stać na finansowanie leczenia. a w czym mam CI pomóc??? Quote
Recommended Posts