kasiaprodex Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 brazowa1 napisał(a):wiesz,ona nawet w połowie nie jest tak super jak Musztarda. Musztarda to typowy latlerek czyli sarenka,tamta jest typowym pinczerem. a która to Musztarda a która to pinczerek.Masz zdjecia? Moja mama ostatnio zakochana w pinczerkach i sarenkach. Nawet ostanio gdy byla u znajomych to chciała ukrasc im pinczerka Quote
Atomowka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Sorry,za offa ala Kasiaprodex jeżeli szukasz sarenki to ja mam idealną kandydatkę, Śliczna, młoda i z Warszawy Quote
sleepingbyday Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 a ja mam do wyadoptowania coś, co jest przeciwieństwem sarenki ;-). niskie, długie, pękat e w barach, wąskie w dupce, na pałąkowatych nogach i z przodozgryzem oraz charrrakterkiem. zaś dla opiekuna jest jak śmietanka z miodem :-) Quote
Litterka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 sleepingbyday napisał(a):a ja mam do wyadoptowania coś, co jest przeciwieństwem sarenki ;-). niskie, długie, pękat e w barach, wąskie w dupce, na pałąkowatych nogach i z przodozgryzem oraz charrrakterkiem. zaś dla opiekuna jest jak śmietanka z miodem :-) Pokaż! :loveu: Quote
brazowa1 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Niunia pisała do schroniska,że jej dobrze,że miała grzyba i zaraziła koty....że ma sliczne legowisko i kocha swoja pania i fotki przysłala. Trzyma się Niuńka! :) Quote
Recommended Posts