Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='conceited']To ile ten transport kosztuje? I czy mozna juz przelewac na Raje? :)[/QUOTE]
transport 250zl
niewiem ale chyba mozna juz wplacac.....ciezko jest dozbierac brakujace 100zl miesiecznie ale mam nadzieje, ze sie uda i jeszcze we wrezsniu sunia wyjedzie do hoteliku
prosze pomozcie rozsylacwatek...zawsze to szybciej w pare osob

Posted

o matko i córko jak tragedia. Mogę od następnego miesiąca do końca roku wpłacać po 20 PLN na jej hotelik a potem zobaczymy jak się sprawia przedstawia. Proszę się przypomnieć o wpłacie.

Posted

[quote name='conceited']ja bym wkleila sobie banerek, ale nie potrafie :([/QUOTE]
gdziers na forum byla instrukcja wklejania banerka muse poszukac:)
[quote name='Secia']o matko i córko jak tragedia. Mogę od następnego miesiąca do końca roku wpłacać po 20 PLN na jej hotelik a potem zobaczymy jak się sprawia przedstawia. Proszę się przypomnieć o wpłacie.[/QUOTE]
superowo!!!! wielkie dzieki:multi::multi:
[quote name='Plicha']Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Biedactwo :( Nie mogę w tej chwili pomóc finansowo :( ale będę wspierać duchowo. A gdzie suńka ma jechać?[/QUOTE]
ma jechac do hoteliku u Lilki w okolicy Kluczborka

Posted

deklaruję 10 zł miesięcznie, na razie tylko tyle:-(, ale pomagam jeszcze finansowo innej psince. W poniedziałek wpłacę. Serce się kraję, że swoje najlepsze lata spędziła w schronisku:-(

Posted

[quote name='Aliszcze']deklaruję 10 zł miesięcznie, na razie tylko tyle:-(, ale pomagam jeszcze finansowo innej psince. W poniedziałek wpłacę. Serce się kraję, że swoje najlepsze lata spędziła w schronisku:-([/QUOTE]
superowo:):) ogromnie dzikeujemy!!!
[quote name='Secia']czy można prosić o link do hoteliku, który czeka na Torpedę (ładna ksywka)[/QUOTE]
tu watek hoteliku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka[/url]

a tu watek Zuluska z tego samego schronu co Raja, ktory zostal strasznie pogryziony /zdjecia w pierwszym poscie stanu w jakim trafil do hoteliku a jak jest teraz/
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-POTRZEBNA-POMOC-FINANSOWA-NA-LECZENIE[/url]!!!!!!!
[quote name='IVV']jak bedzie juz czas na wplaty prosze o przypomnienie[/QUOTE]
juz mozna wplacac
brakuje jeszcze 70zl miesiecznie ale mysle, ze damy rade nazbierac i za pare dni sunia wyjedzie:)

Posted

[quote name='mmd']Gosia, wyślij mi kopniaczka w poniedziałek, bo dziś już bym poszła, a później zapomnę, a później wyjadę:)[/QUOTE]
nie ma sprawy, kopniak bedzie ze hej:D:D: dziekiiiii:):)

Posted

[quote name='IVV']mam bardzo duzo emaili z przelewami,wiec nie jestem zbyt pewna
prosze o przypomnienie na pw[/QUOTE]
jak tylko sie dowiem /to mail mojej znajomej/ to od razu podam - wielkie dzieki:):)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jak tylko sie dowiem /to mail mojej znajomej/ to od razu podam - wielkie dzieki:):)[/QUOTE]
moze byc i twoj ,to przelejesz tylko pieniadze z konta na konto

Posted

Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak.
Deklaruję dla Raji stałą wpłatę miesięcznie 20 PLN.
Nr konta do wpłaty spisałam z pierwszego postu.
Wpłacę w poniedziałek, gdyż nie mam konta internetowego i muszę kopsnąć się do banku i zlecić przelew.

Posted

[quote name='IVV']moze byc i twoj ,to przelejesz tylko pieniadze z konta na konto[/QUOTE]
jutro podesle tego juz sprawdzonego, ja sie na tym nie znam:oops::evil_lol:

czyli mamy:
[B]DEKLARACJE STAŁE:[/B]
LuGosiak - 10zl
tula - 10zl
nescca - 10zl
red - 20zl
anhata - 10zl
marzenkap - 20zl
baldek2- 50zl
Wiola025- 25zl
kmurdz- 15zl
conceited - 10zl
mmd - 20zl do grudnia
secia - 20zl do grudnia
Aliszcze - 10zl
[B]RAZEM - 230zl[/B]

[B]JEDNORAZOWO:[/B]
bico - 50zl
IVV- cos
conceited - 50zl
andegawenka - 50zl
jadwiga - w przyszlym miesiacu sie przypomniec
z bazarku na imie - Wiola 90zl
RenW - w pazdzierniku cos:smile:

czyli praktycznie na transport mamy na styk bez 10zl
[B]
ale potrzeba jeszcze 70zl miesiecznie[/B]:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak'][B]jakies choróbsko mnie łapie i nie mam sily za dlugo przed kompem siedzziec[/B]....prosze pomozcie rozsylac watek [/QUOTE] tylko nie mów:shake:, że ode mnie sie zaraziłaś :evil_lol: wirusy przez monitor nie przełażą:cool3:
[quote name='Odi']Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak.
Deklaruję dla Raji stałą wpłatę miesięcznie 20 PLN.
Nr konta do wpłaty spisałam z pierwszego postu.
Wpłacę w poniedziałek, gdyż nie mam konta internetowego i muszę kopsnąć się do banku i zlecić przelew.[/QUOTE] Gosiaczku:loveu: uciekł Ci chyba ten post :p