conceited Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 To ile ten transport kosztuje? I czy mozna juz przelewac na Raje? :) Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='conceited']To ile ten transport kosztuje? I czy mozna juz przelewac na Raje? :)[/QUOTE] transport 250zl niewiem ale chyba mozna juz wplacac.....ciezko jest dozbierac brakujace 100zl miesiecznie ale mam nadzieje, ze sie uda i jeszcze we wrezsniu sunia wyjedzie do hoteliku prosze pomozcie rozsylacwatek...zawsze to szybciej w pare osob Quote
conceited Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ja bym wkleila sobie banerek, ale nie potrafie :( Quote
Secia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 o matko i córko jak tragedia. Mogę od następnego miesiąca do końca roku wpłacać po 20 PLN na jej hotelik a potem zobaczymy jak się sprawia przedstawia. Proszę się przypomnieć o wpłacie. Quote
Plicha Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Biedactwo :( Nie mogę w tej chwili pomóc finansowo :( ale będę wspierać duchowo. A gdzie suńka ma jechać? Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='conceited']ja bym wkleila sobie banerek, ale nie potrafie :([/QUOTE] gdziers na forum byla instrukcja wklejania banerka muse poszukac:) [quote name='Secia']o matko i córko jak tragedia. Mogę od następnego miesiąca do końca roku wpłacać po 20 PLN na jej hotelik a potem zobaczymy jak się sprawia przedstawia. Proszę się przypomnieć o wpłacie.[/QUOTE] superowo!!!! wielkie dzieki:multi::multi: [quote name='Plicha']Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Biedactwo :( Nie mogę w tej chwili pomóc finansowo :( ale będę wspierać duchowo. A gdzie suńka ma jechać?[/QUOTE] ma jechac do hoteliku u Lilki w okolicy Kluczborka Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [B]BRAKUJE JESZCZE DO KONCA ROKU 80ZL!!![/B]! POTEM 120ZL ale to bedziemy sie martwic potem KTO jeszcze cos dorzuci do skarbonki Raji??? Quote
Mysza2 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jestem na zaproszenie Gosi. Nie mogę nic zadeklarować ale postaram się też rozsyłać wątek. Quote
Aliszcze Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 deklaruję 10 zł miesięcznie, na razie tylko tyle:-(, ale pomagam jeszcze finansowo innej psince. W poniedziałek wpłacę. Serce się kraję, że swoje najlepsze lata spędziła w schronisku:-( Quote
Secia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 czy można prosić o link do hoteliku, który czeka na Torpedę (ładna ksywka) Quote
IVV Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 jak bedzie juz czas na wplaty prosze o przypomnienie Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Aliszcze']deklaruję 10 zł miesięcznie, na razie tylko tyle:-(, ale pomagam jeszcze finansowo innej psince. W poniedziałek wpłacę. Serce się kraję, że swoje najlepsze lata spędziła w schronisku:-([/QUOTE] superowo:):) ogromnie dzikeujemy!!! [quote name='Secia']czy można prosić o link do hoteliku, który czeka na Torpedę (ładna ksywka)[/QUOTE] tu watek hoteliku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka[/url] a tu watek Zuluska z tego samego schronu co Raja, ktory zostal strasznie pogryziony /zdjecia w pierwszym poscie stanu w jakim trafil do hoteliku a jak jest teraz/ [url]http://www.dogomania.pl/threads/190634-Ci%C4%99%C5%BCko-pogryzione-uszy-Zulusa-POTRZEBNA-POMOC-FINANSOWA-NA-LECZENIE[/url]!!!!!!! [quote name='IVV']jak bedzie juz czas na wplaty prosze o przypomnienie[/QUOTE] juz mozna wplacac brakuje jeszcze 70zl miesiecznie ale mysle, ze damy rade nazbierac i za pare dni sunia wyjedzie:) Quote
IVV Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 potrzeba mi na pw email adres gdzie przeslac pieniadze Quote
mmd Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Gosia, wyślij mi kopniaczka w poniedziałek, bo dziś już bym poszła, a później zapomnę, a później wyjadę:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='IVV']potrzeba mi na pw email adres gdzie przeslac pieniadze[/QUOTE] a czy masz jeszcze gdzies w historii banku moze adres co przelewalas tez na mojego dobka "Charliego?:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='mmd']Gosia, wyślij mi kopniaczka w poniedziałek, bo dziś już bym poszła, a później zapomnę, a później wyjadę:)[/QUOTE] nie ma sprawy, kopniak bedzie ze hej:D:D: dziekiiiii:):) Quote
IVV Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 mam bardzo duzo emaili z przelewami,wiec nie jestem zbyt pewna prosze o przypomnienie na pw Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='IVV']mam bardzo duzo emaili z przelewami,wiec nie jestem zbyt pewna prosze o przypomnienie na pw[/QUOTE] jak tylko sie dowiem /to mail mojej znajomej/ to od razu podam - wielkie dzieki:):) Quote
IVV Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']jak tylko sie dowiem /to mail mojej znajomej/ to od razu podam - wielkie dzieki:):)[/QUOTE] moze byc i twoj ,to przelejesz tylko pieniadze z konta na konto Quote
Odi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Deklaruję dla Raji stałą wpłatę miesięcznie 20 PLN. Nr konta do wpłaty spisałam z pierwszego postu. Wpłacę w poniedziałek, gdyż nie mam konta internetowego i muszę kopsnąć się do banku i zlecić przelew. Quote
Lu_Gosiak Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='IVV']moze byc i twoj ,to przelejesz tylko pieniadze z konta na konto[/QUOTE] jutro podesle tego juz sprawdzonego, ja sie na tym nie znam:oops::evil_lol: czyli mamy: [B]DEKLARACJE STAŁE:[/B] LuGosiak - 10zl tula - 10zl nescca - 10zl red - 20zl anhata - 10zl marzenkap - 20zl baldek2- 50zl Wiola025- 25zl kmurdz- 15zl conceited - 10zl mmd - 20zl do grudnia secia - 20zl do grudnia Aliszcze - 10zl [B]RAZEM - 230zl[/B] [B]JEDNORAZOWO:[/B] bico - 50zl IVV- cos conceited - 50zl andegawenka - 50zl jadwiga - w przyszlym miesiacu sie przypomniec z bazarku na imie - Wiola 90zl RenW - w pazdzierniku cos:smile: czyli praktycznie na transport mamy na styk bez 10zl [B] ale potrzeba jeszcze 70zl miesiecznie[/B]:placz::placz::placz: Quote
Miła od Gucia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 dziękuję za zaproszenie do tematu na dziś podniose Quote
red Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Jutro pożebram od co niektórych, już tak niewiele brakuje..... Quote
marysia55 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Lu_Gosiak'][B]jakies choróbsko mnie łapie i nie mam sily za dlugo przed kompem siedzziec[/B]....prosze pomozcie rozsylac watek [/QUOTE] tylko nie mów:shake:, że ode mnie sie zaraziłaś :evil_lol: wirusy przez monitor nie przełażą:cool3: [quote name='Odi']Jestem na zaproszenie Lu_Gosiak. Deklaruję dla Raji stałą wpłatę miesięcznie 20 PLN. Nr konta do wpłaty spisałam z pierwszego postu. Wpłacę w poniedziałek, gdyż nie mam konta internetowego i muszę kopsnąć się do banku i zlecić przelew.[/QUOTE] Gosiaczku:loveu: uciekł Ci chyba ten post :p Quote
viola005 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 czy to by moglo oznaczac, ze brakuje tylko 50 zl miesiecznie? Quote
Recommended Posts