Odi Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']do kmurdz wysyłalam przypomnienie juz jakis czas temu - narazie nie dostałam odpowiedzi, z nascca rozmawiałam dzis, a Wiola to matka chrzestna - do Niej nie wysylalam - ale zaraz to zrobie[/QUOTE] Proszę, wyślij jeszcze raz do kmurdz prośbę o zajęcie konkretnego stanowiska w sprawie jej deklaracji pomocy dla Raji - zaległych oraz przyszłych. Co Ci odpowiedziała Nesca ? Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 wyslalam nesca mowila, ze ureguluje zaleglosci Quote
Aliszcze Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 piękne fotki, Raja cudna:) a widząc jej figurę sama zacheciłam sie do tej karmy:D :D przelałam właśnie pieniądzę, jutro mam nadzieję dojdą:) wybaczcie poślizg, ale u mie w okolicach 10 wypłata, także często wpłacam ok. 10 każdego miesiąca:)ale za to ciut wiecej niż moja deklaracja:)jakby co, to od razu piszę, że na razie jak najbardziej mogę wpłacac co miesiąc 30 zł:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='mmd']Do grudnia jeszcze trochę a że do kolejnego to drobiazg[/QUOTE] hahhaa noo fakt, w sumie nie było mowy do którego grudnia;):evil_lol: [quote name='Aliszcze']piękne fotki, Raja cudna:) a widząc jej figurę sama zacheciłam sie do tej karmy:D :D przelałam właśnie pieniądzę, jutro mam nadzieję dojdą:) wybaczcie poślizg, ale u mie w okolicach 10 wypłata, także często wpłacam ok. 10 każdego miesiąca:)ale za to ciut wiecej niż moja deklaracja:)jakby co, to od razu piszę, że na razie jak najbardziej mogę wpłacac co miesiąc 30 zł:)[/QUOTE] dziekujemy baardzo:loveu::loveu: to wieeelka pomoc:multi::multi::multi: niestety Wiola narazie nie moze wplacac na Raje czyli odchodzi Nam 25zl miesiecznie Quote
Lu_Gosiak Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 mam wieści, ze kasa od nesci polecila powinna byc jutro na koncie:):) kmurdz tez ureguluje zaległosci:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Przepraszam ale szukam pomocy dla dzielnej mamy z maluszkami [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217920-DRAMAT-suczka-biega-po-obwodnicy-szczeniaki-schowane-w-polu-DT-na-cito"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2179...olu-DT-na-cito[/COLOR][/URL] Potrzebne na cito DT dla suni - jest przekochana, delikatna, wtula się w człowieka - i maluchów ale nie wiemy nawet ile ich jest i w jakim wieku... Quote
Odi Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']beda nowe foty:)[/QUOTE] Z wielką przyjemnością pooglądam :lol: Quote
nescca Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kochana......ten Piotr Ż z Lublińca to nescca :) Sorry za nie dokładny opis w przelewie. Quote
Lu_Gosiak Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 tylko takie fotki, reszta zamazane: [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSC_0142-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSC_0132-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSC_0133.jpg[/IMG] Quote
red Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Przepraszam za opóźnienie, w poniedziałek prześlę wpłatę od Dorki i siebie, mam problem z kartą kodów. A Rajusia jest po prostu słodka.... Quote
Aliszcze Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 dziś dostałam pensję na konto, wiec zaraz wyślę przelew:) buziaki dla Rajusi:) Quote
Lu_Gosiak Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 superowo!!:):) dzieki, ze pamietacie o Rajusi:) Quote
Odi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Rajunia przecudna, jak zawsze. W czwartek wpłaciłam swoją działkę dla Psinulki:loveu: Quote
Aliszcze Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 jaka RAja szczesliwa:) jak mogłabym zapomnieć o niej:) Quote
lilk_a Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ale zlichła jakoś :):) to jakaś inna sunia ... gdzie Raja ?:):) Quote
Lu_Gosiak Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='lilk_a']ale zlichła jakoś :):) to jakaś inna sunia ... gdzie Raja ?:):)[/QUOTE] jakto zlichła??:crazyeye: chyba na głowie;):evil_lol::evil_lol: Quote
lilk_a Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']jakto zlichła??:crazyeye: chyba na głowie;):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no jakaś taka szczuplesza jak leży :):) Quote
monika083 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 cioteczki, hotelik oplacony, postaram sie zrobic jeszcze dzisiaj rozliczenie, jesli nie to dopiero w przyszlym tygodniu, bo wyjezdzam i nie bede miala kilka dni netu:( Quote
Lu_Gosiak Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='monika083']cioteczki, hotelik oplacony, postaram sie zrobic jeszcze dzisiaj rozliczenie, jesli nie to dopiero w przyszlym tygodniu, bo wyjezdzam i nie bede miala kilka dni netu:([/QUOTE] dzieki wielkie Monia:) z rozliczeniem sie nie pali - mam tylko nadzieje, ze starczylo na hotelik Quote
Odi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Rajuni:loveu: Zuluskowi:loveu:, ich Opiekunom z Hoteliku i wszystkim Osobom wspomagającym oba Pieski życzę radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w Nowym 2012 Roku :tree1: Quote
conceited Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Trochę się pogubiłam w rozliczeniach, wiem, że za styczen jeszcze nie placilam, ale nie pamietam, czy za grudzien mam zaplacone. Na pierwszej stronie jakis grudzien jest, ale nie wiem którego roku :) Quote
Lu_Gosiak Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='conceited']Trochę się pogubiłam w rozliczeniach, wiem, że za styczen jeszcze nie placilam, ale nie pamietam, czy za grudzien mam zaplacone. Na pierwszej stronie jakis grudzien jest, ale nie wiem którego roku :)[/QUOTE] hahaha zeszlego roku...ale Monia jak sie pojawi to na pewno uaktualni rozliczenie:) wczoraj byla nescca w hoteliku i mowi, ze Rajunia ładnie schudla - wyglada super:) tylko fotek nie ma...ale za to jest wesola jak zawsze i usmiechnieta Quote
Recommended Posts