hotel_lilki Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Rajka tak chce do domku...choć go wogóle nie zna...kiedy tylko Grzes się pojawi w oknie ona leci i pewnie powiedziałaby wez mnie i pokaż domek...choć na chwilkę...okna nie myję bo po co jak Raja znów będzie zaglądać. Bardzo lubi patrzeć przez okna na telewizor...można się uśmiac z jej min...jest urocza i posłuszna. Quote
Aliszcze Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 przepraszam za lekki poślizg z przelaniem deklaracji lutowej ale już się poprawiłam i przelałam :) Nie wiedziałam, że Raja lubi oglądac tv :D a coś konkretnego, opery mydlane? :D Quote
doddy Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kilka fotek z sobotnich odwiedzin u Rajki :) Quote
monika083 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 czy mi sie wydaje ,czy Rajcia troszke zeszczuplala?:P Quote
D O R K A Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Prawdziwa modelka:) Piękne zdjęcia Kasiu:Rose: Quote
red Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 monika083 napisał(a):czy mi sie wydaje ,czy Rajcia troszke zeszczuplala?:PAkurat..... tłuscioszek kochany z klatą bernardyna... Quote
Lu_Gosiak Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_H__lEugcHkA/TVkHKaxYrVI/AAAAAAAAGpg/6v7eYGMQpL0/s640/bazarina8.jpg matko jaki grubas:shake::evil_lol: niewiem czy nie bedzie trzeba pomyslec o specjalnej karmie odchudzajacej Quote
lilk_a Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 miesiąc to może nie , ale tydzień to spokojnie .... wiem to z własnych doświadczeń z moją suką , w czasie cieczki niejadek z niej absolutny , przy pierwszej się przestraszyłam , podtykałam , karmiłam , a teraz już wiem że tydzien niejedzenie murowany , tzn ugryzie tam coś od czasu do czasu ale o normalnym jedzeniu można zapomnieć Myślę że wystarczy Rai zmniejszyć porcje jedzenia i zacznie chudnąć , być może przez pierwsze dni będzie zdziwiona i głodna ale później się przyzwyczai , na pewno bierze jakieś witaminy to mniejsza porcja jedzenia nie zrobi jej krzywdy ale i tak wydaje się trochę szczuplejsza :) jaką piękną wiosnę już macie :) Quote
conceited Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Najwazniejsze, sie usmiecha :) i pomyslec, ze siedziala w schronie 7 lat (!). Kochana Klusia. Quote
red Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Mało tego - 7 lat i miała opinię agresora, gdyby nie nasze zainteresowanie, pewnie by była uśpiona, bo nie jeden z taką "metką" został uśpiony. Quote
nescca Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 red napisał(a):Mało tego - 7 lat i miała opinię agresora, gdyby nie nasze zainteresowanie, pewnie by była uśpiona, bo nie jeden z taką "metką" został uśpiony. Rajka i agresja. Ja pierdzielę. To chodząca miłość. Kto nie wierzy niech przyjeżdża :) No i jest nachalna z tą swoją miłością. Ją trzeba kochać. Inaczej się nie da ,bo Ona potrafi ją świetnie egzekwować od każdego. Matko....Rajka i agresja. MAKABRA!!!! kto mógł tak pomyśleć. Ile niewinnych psów ginie w taki sposób. Najłatwiej przypiąć łatkę ...i uśpić. Quote
kasumi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 jeśli mogę pozaśmiecać wątek... [SIZE="5"]ZAPRASZAM na bazarek dla Bubci, zbieramy na karmę! http://www.dogomania.pl/threads/202736-LOTERIA-FANTOWA!!!-Bardzo-ciekawe-rzeczy!-Na-karm%C4%99-dla-Buby!-do-26.02-do-20.00?p=16355892#post16355892 Quote
monika083 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 rozliczenie zaktualizowane , za hotelik zaplacone. Cioteczki, sprawdzajcie zen 2gi post czasami , czy tam wszystko sie zgadza. Jest obecnie 163 zl na plusie. Quote
Lu_Gosiak Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 monika083 napisał(a):rozliczenie zaktualizowane , za hotelik zaplacone. Cioteczki, sprawdzajcie zen 2gi post czasami , czy tam wszystko sie zgadza. Jest obecnie 163 zl na plusie. dzieki Monia:):) EDIT: nie ma wpłat anhaty od grudnia Quote
red Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 nescca napisał(a):Rajka i agresja. Ja pierdzielę. To chodząca miłość. Kto nie wierzy niech przyjeżdża :) No i jest nachalna z tą swoją miłością. Ją trzeba kochać. Inaczej się nie da ,bo Ona potrafi ją świetnie egzekwować od każdego. Matko....Rajka i agresja. MAKABRA!!!! kto mógł tak pomyśleć. Ile niewinnych psów ginie w taki sposób. Najłatwiej przypiąć łatkę ...i uśpić.Nesca, golili jej rany z taką złością, że znów się gryzła! A ona taka bida leżałą w szoku, w oczach pustka i strach. Cierpliwie znosiła tą brzytwę, aż patrzeć nie mogłam. I usłyszałam, że nikomu by jej nie polecili do adopcji....pewnie już by jej nie było, po co mialaby zajmować miejsce. Biedna sunia, jak to dobrze, że zdążyłyśmy... Quote
nescca Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 straszne.....jak pomyślę ,że mogłoby już Jej nie być.... Rajcia jest przekochana. Boże...co za świat. A ile takich przekochanych psiaków umiera niezauważonych. ... Quote
monika083 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):dzieki Monia:):) EDIT: nie ma wpłat anhaty od grudnia to trzeba do anhaty wyslac pw,moze zapomniala o deklaracji. Quote
hotel_lilki Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kasa wpłyneła za hotelik.Raja pozdrawia i swoją uhahaną mordunią całuje wszystkie cioteczki..... Quote
Odi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 red napisał(a):Nesca, golili jej rany z taką złością, że znów się gryzła! A ona taka bida leżałą w szoku, w oczach pustka i strach. Cierpliwie znosiła tą brzytwę, aż patrzeć nie mogłam. I usłyszałam, że nikomu by jej nie polecili do adopcji....pewnie już by jej nie było, po co mialaby zajmować miejsce. Biedna sunia, jak to dobrze, że zdążyłyśmy... W ostatniej chwili Red Ją uratowałaś - wielkie Ci dzięki :loveu: Teraz widać dopiero, jaka to kochana Sunia:loveu:, a do tego jaka piękna i mądra. Quote
red Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Przelałam wpłatę na marzec. Nie chciałabym się wypowiadać za Anhatę, ale wiem, że ma problem ,bo wróciły jej 2 psy z adopcji po póltora roku i płaci za hotel 800 zł. Quote
Lu_Gosiak Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 a ja bylam wczoraj w odwiedzinkach u Raji:):):) matko co to za przytulak, nie ma szans by Jej nie poglaskac - podbiega i siada przy nogach, daje lapke i prosi o glaskanie:) bardzo fajny psiak z Niej, siersc ma piekna, super zagojona i zarosnieta i chyba rzeczywicie juz troche schudla Quote
mmd Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 To Ci się przyfarciło! Mizianko, głaskanko, dawanie łapki i pewnie jeszcze buzi ;) Quote
Lu_Gosiak Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='mmd']To Ci się przyfarciło! Mizianko, głaskanko, dawanie łapki i pewnie jeszcze buzi ;) dokladnie :):) Raja z soboty: ...i tak przed kazdym sie rozkłada - agresor na maxa:D:D Quote
Recommended Posts