Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rajka tak chce do domku...choć go wogóle nie zna...kiedy tylko Grzes się pojawi w oknie ona leci i pewnie powiedziałaby wez mnie i pokaż domek...choć na chwilkę...okna nie myję bo po co jak Raja znów będzie zaglądać. Bardzo lubi patrzeć przez okna na telewizor...można się uśmiac z jej min...jest urocza i posłuszna.

Posted

przepraszam za lekki poślizg z przelaniem deklaracji lutowej ale już się poprawiłam i przelałam :) Nie wiedziałam, że Raja lubi oglądac tv :D a coś konkretnego, opery mydlane? :D

Posted

miesiąc to może nie , ale tydzień to spokojnie .... wiem to z własnych doświadczeń z moją suką , w czasie cieczki niejadek z niej absolutny , przy pierwszej się przestraszyłam , podtykałam , karmiłam , a teraz już wiem że tydzien niejedzenie murowany , tzn ugryzie tam coś od czasu do czasu ale o normalnym jedzeniu można zapomnieć
Myślę że wystarczy Rai zmniejszyć porcje jedzenia i zacznie chudnąć , być może przez pierwsze dni będzie zdziwiona i głodna ale później się przyzwyczai , na pewno bierze jakieś witaminy to mniejsza porcja jedzenia nie zrobi jej krzywdy
ale i tak wydaje się trochę szczuplejsza :)

jaką piękną wiosnę już macie :)

Posted

Mało tego - 7 lat i miała opinię agresora, gdyby nie nasze zainteresowanie, pewnie by była uśpiona, bo nie jeden z taką "metką" został uśpiony.

Posted

red napisał(a):
Mało tego - 7 lat i miała opinię agresora, gdyby nie nasze zainteresowanie, pewnie by była uśpiona, bo nie jeden z taką "metką" został uśpiony.

Rajka i agresja. Ja pierdzielę. To chodząca miłość. Kto nie wierzy niech przyjeżdża :) No i jest nachalna z tą swoją miłością. Ją trzeba kochać. Inaczej się nie da ,bo Ona potrafi ją świetnie egzekwować od każdego. Matko....Rajka i agresja. MAKABRA!!!! kto mógł tak pomyśleć. Ile niewinnych psów ginie w taki sposób. Najłatwiej przypiąć łatkę ...i uśpić.

Posted

monika083 napisał(a):
rozliczenie zaktualizowane , za hotelik zaplacone. Cioteczki, sprawdzajcie zen 2gi post czasami , czy tam wszystko sie zgadza.
Jest obecnie 163 zl na plusie.

dzieki Monia:):)
EDIT: nie ma wpłat anhaty od grudnia

Posted

nescca napisał(a):
Rajka i agresja. Ja pierdzielę. To chodząca miłość. Kto nie wierzy niech przyjeżdża :) No i jest nachalna z tą swoją miłością. Ją trzeba kochać. Inaczej się nie da ,bo Ona potrafi ją świetnie egzekwować od każdego. Matko....Rajka i agresja. MAKABRA!!!! kto mógł tak pomyśleć. Ile niewinnych psów ginie w taki sposób. Najłatwiej przypiąć łatkę ...i uśpić.
Nesca, golili jej rany z taką złością, że znów się gryzła! A ona taka bida leżałą w szoku, w oczach pustka i strach. Cierpliwie znosiła tą brzytwę, aż patrzeć nie mogłam. I usłyszałam, że nikomu by jej nie polecili do adopcji....pewnie już by jej nie było, po co mialaby zajmować miejsce. Biedna sunia, jak to dobrze, że zdążyłyśmy...

Posted

straszne.....jak pomyślę ,że mogłoby już Jej nie być.... Rajcia jest przekochana. Boże...co za świat. A ile takich przekochanych psiaków umiera niezauważonych. ...

Posted

red napisał(a):
Nesca, golili jej rany z taką złością, że znów się gryzła! A ona taka bida leżałą w szoku, w oczach pustka i strach. Cierpliwie znosiła tą brzytwę, aż patrzeć nie mogłam. I usłyszałam, że nikomu by jej nie polecili do adopcji....pewnie już by jej nie było, po co mialaby zajmować miejsce. Biedna sunia, jak to dobrze, że zdążyłyśmy...

W ostatniej chwili Red Ją uratowałaś - wielkie Ci dzięki :loveu:
Teraz widać dopiero, jaka to kochana Sunia:loveu:, a do tego jaka piękna i mądra.

Posted

Przelałam wpłatę na marzec. Nie chciałabym się wypowiadać za Anhatę, ale wiem, że ma problem ,bo wróciły jej 2 psy z adopcji po póltora roku i płaci za hotel 800 zł.

Posted

a ja bylam wczoraj w odwiedzinkach u Raji:):):) matko co to za przytulak, nie ma szans by Jej nie poglaskac - podbiega i siada przy nogach, daje lapke i prosi o glaskanie:) bardzo fajny psiak z Niej, siersc ma piekna, super zagojona i zarosnieta i chyba rzeczywicie juz troche schudla