Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Secia napisał(a):
no ładna fotka grubasków :-) ciotka się dzisiaj poprawiła i wpłaciła zaległości za X, XI oraz wpłata za XII razem przelałam 60,00 dla panienki :-)

wielkie dzieki!!:):):)

Posted

dzis poznalam Raje w koncu osobiscie - jest superowa:):)
u Lilki maja jak w raju- zadowolona i szczesliwa biega na spacerkach bez smyczy luzem po polach, przychodzi na kazde zawolanie, a raczej przybiega i kladzie sie do glaskania:):)
plecy calutkie wygojone!!!:):)
ma bardzo miekka i milutka siersc

Posted

Dzięki, że odwiedzasz te nasze radomskie bidy, choć teraz to już nie bidy, rzeczywiście mają w hoteliku raj, co z nimi będzie dalej, marzy mi się domek z działką dla obojga - tyle wycierpiały psinki, że zasłużyły sobie na to. Cieszę się, że nasza Raja jest słodkim misiem.

Posted

:loveu:bliżniaki stały się owczarkami Iliryjskie.
Zul jest kochany:multi:szkoda, że nikt nie pyta o blizniaki bo są przekomiczne...:lol:
Wieczorem są już leniwe, snują się po podwórku i czekają pod drzwiami kiedy wyjdę z jedzonkiem...a jak wyjdę to Zul mimo chudziutkich nóżek zaiwania do boksu i tam cierpliwie czeka na miseczkę. Raja jest lepsza od psa cyrkowego...mam miskę w górze a ona wokół mnie lata wykonując równiutkie obroty swoim grubiutkim ciałkiem... jęzork na boku....rozumiecie? nie?.....bo to na żywo trzeba zobaczyć:evil_lol:

Posted

Dziś u Rajki była Pani dr. Osłuchała ,pooglądała zęby i ucholce. Wszystko wygląda ok. Nawet nie było wskazań aby pobierać krew. Raja to krewka i zdrowa dziewczynka. Koszt badania to 15 zł + 10 zł dojazd.

Posted

Aliszcze napisał(a):
Witam:) Nie zasypało nikogo?:) Przesłałam właśnie moją deklarację plus dodatkowe 30 zł, tak w prezencie od św.Mikołaja;)

dziekujemy ogromnie świetemu Mikolajowi:loveu::loveu::multi:
wlasnie molestuje Lilke o zdjecia szalenstw blizniakow na sniegu:razz: