Secia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ciotka zagląda do grubaski pieszczoszki :-) Quote
Secia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 no ładna fotka grubasków :-) ciotka się dzisiaj poprawiła i wpłaciła zaległości za X, XI oraz wpłata za XII razem przelałam 60,00 dla panienki :-) Quote
Lu_Gosiak Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Secia napisał(a):no ładna fotka grubasków :-) ciotka się dzisiaj poprawiła i wpłaciła zaległości za X, XI oraz wpłata za XII razem przelałam 60,00 dla panienki :-) wielkie dzieki!!:):):) Quote
Lu_Gosiak Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 dzis poznalam Raje w koncu osobiscie - jest superowa:):) u Lilki maja jak w raju- zadowolona i szczesliwa biega na spacerkach bez smyczy luzem po polach, przychodzi na kazde zawolanie, a raczej przybiega i kladzie sie do glaskania:):) plecy calutkie wygojone!!!:):) ma bardzo miekka i milutka siersc Quote
red Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Dzięki, że odwiedzasz te nasze radomskie bidy, choć teraz to już nie bidy, rzeczywiście mają w hoteliku raj, co z nimi będzie dalej, marzy mi się domek z działką dla obojga - tyle wycierpiały psinki, że zasłużyły sobie na to. Cieszę się, że nasza Raja jest słodkim misiem. Quote
Lu_Gosiak Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 mi tez sie marzy...teraz trzeba Je oglaszac do skutku gdzie sie da....jakby kazdy zrobil chociaz jedno ogloszenie na dowonym portalu toby zwiekszylo sznase na dom Quote
monika083 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 uzupelnione wplaty , przelane za 20.11-20.12. Quote
Lu_Gosiak Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 monika083 napisał(a):uzupelnione wplaty , przelane za 20.11-20.12. dzięki Monia:) co tak malo osob podziwia nasza Raje?:mad::mad: Quote
Lu_Gosiak Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 nowe allegro Raji i Zuluska http://allegro.pl/raja-i-zulus-ofiary-schroniska-prosza-o-domek-i1335315326.html niestety niewyroznione Quote
hotel_lilki Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Opłata za hotel wpłynełą 22.11.10- 300 zł Quote
hotel_lilki Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 :loveu:bliżniaki stały się owczarkami Iliryjskie. Zul jest kochany:multi:szkoda, że nikt nie pyta o blizniaki bo są przekomiczne...:lol: Wieczorem są już leniwe, snują się po podwórku i czekają pod drzwiami kiedy wyjdę z jedzonkiem...a jak wyjdę to Zul mimo chudziutkich nóżek zaiwania do boksu i tam cierpliwie czeka na miseczkę. Raja jest lepsza od psa cyrkowego...mam miskę w górze a ona wokół mnie lata wykonując równiutkie obroty swoim grubiutkim ciałkiem... jęzork na boku....rozumiecie? nie?.....bo to na żywo trzeba zobaczyć:evil_lol: Quote
Aliszcze Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 pozdrawiam bliźniaki :D mam nadzieję, że pod choinkę dostaną w prezencie wymarzony Ten Jedyny domek:) Quote
nescca Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dziś u Rajki była Pani dr. Osłuchała ,pooglądała zęby i ucholce. Wszystko wygląda ok. Nawet nie było wskazań aby pobierać krew. Raja to krewka i zdrowa dziewczynka. Koszt badania to 15 zł + 10 zł dojazd. Quote
Lu_Gosiak Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 dobrze, ze Raja to taki okaz zdrowia i nawet podobno troszke schudla:):) superrr...ale sie nie dziwie skoro biega jak wariatka:D:D:D Quote
Aliszcze Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Witam:) Nie zasypało nikogo?:) Przesłałam właśnie moją deklarację plus dodatkowe 30 zł, tak w prezencie od św.Mikołaja;) Quote
Lu_Gosiak Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Aliszcze napisał(a):Witam:) Nie zasypało nikogo?:) Przesłałam właśnie moją deklarację plus dodatkowe 30 zł, tak w prezencie od św.Mikołaja;) dziekujemy ogromnie świetemu Mikolajowi:loveu::loveu::multi: wlasnie molestuje Lilke o zdjecia szalenstw blizniakow na sniegu:razz: Quote
viola005 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 cudne zdjecia, dzieki dziewczyny! moja deklaracja stala za grudzien idzie w tych dniach bardzo serdecznie Was pozdrawiam, a psiaki dostaja wirtualne buziaki w czarne mokre nosy Quote
Lu_Gosiak Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wiolu dziekujemy i równiez pozdrawiamy:) co prawda śnieżnie i zimowo ale serdecznie:):) a jak u Was pogoda?? a tu blizniaki w sniegu tylko dwa bo Lilce rece zamarzaly Quote
Aliszcze Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 z jakim zaciekawieniem wąchają śnieg:D widać, że nie są zmarzluchami;) Quote
Recommended Posts