Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

lilk_a napisał(a):
ale one piękne misie :loveu: ale jak Wy znajdziecie Rai właściciela jak ona już sama znalazła ;)

no wlasnie to samo wczoraj powiedzialam Lilce, ze przeciez Ona kocha juz Waldka na amen i Nikogo tak juz nie pokocha....a Wladek mi mowil, ze dzis znowu mu zdjela gacie jak na Niego rano wskoczyla:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
no wlasnie to samo wczoraj powiedzialam Lilce, ze przeciez Ona kocha juz Waldka na amen i Nikogo tak juz nie pokocha....a Wladek mi mowil, ze dzis znowu mu zdjela gacie jak na Niego rano wskoczyla:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A może Pan Waldek niewłaściwe gacie wkłada, że tak lekko z pupy złażą..:eviltong::evil_lol::evil_lol:
Zdjęcia powalają..:diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
A może Pan Waldek niewłaściwe gacie wkłada, że tak lekko z pupy złażą..:eviltong::evil_lol::evil_lol:
Zdjęcia powalają..:diabloti:

Jakie by nie założył....Raja zdejmie każde. :)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

no to klamka zapadla, skoro te gacie mu sciaga, to juz jest zwiazek i nie wolno ich rozdzielac! jako matka chrzestna Raji mam chyba cos do powiedzenia w sprawie :diabloti:, musze bronic interesow chrzesniaczki

dzieki za super zdjecia!

Posted

zdjęcia powalają, najlepsze jakie na dogo widziałam:):) ale Pan Waldek to chyba już nigdy żadnej suni z naszego schronu nie zabierze:):evil_lol:

Posted

viola005 napisał(a):
no to klamka zapadla, skoro te gacie mu sciaga, to juz jest zwiazek i nie wolno ich rozdzielac! .......

zgadzam sie teraz trzeba jeszcze Waldka i Lilke do tego przekonac:D:D:D

a poki co czy KTos wie o jakims bazarku ogloszeniowym??

Posted

Zdjęcia Rajuni superowe - widać, że się cieszy całą sobą, a twarzyczkę ma uśmiechniętą od ucha do ucha.

Pozdrowienia dla Lili i Waldka.
Może uda się ich uprosić o DS dla Rajuni - ona jest teraz taka szczęśliwa:loveu:

Posted

[quote name='Odi']Zdjęcia Rajuni superowe - widać, że się cieszy całą sobą, a twarzyczkę ma uśmiechniętą od ucha do ucha.

Pozdrowienia dla Lili i Waldka.
Może uda się ich uprosić o DS dla Rajuni - ona jest teraz taka szczęśliwa:loveu:

Przykro mi ...ale się nie uda :( Raja nie zgadza się z wszystkimi psami i Lilka nie może sobie pozwolić na nastepnego psa ,ktory jest agresorkiem wobec innych psow. Pewnie wiecie ,że Lil broniąc swojego Maksa przed jednym z pensjonariuszy DT trafiła do szpitala i miała kilkanaście szwów na przedramieniu. Jeśli kiedykolwiek jakiś psiak zostanie u Lilki ,to tylko taki, który toleruje wszystkie psy bez wyjątku.Jej już jest dosyc ciężko izolując Maksa od reszty psiakow. Póki co.... Raja ma miziaków i tulakow bez liku. Dziś kiedy ja wyczesywałam wlazła mi na kolana a zaraz potem na głowę. To sunia ,która dla czlowieka zrobi wszystko..... kocha Go bezwarunkowo. A ma w sobie takie poklady milosci , że znajdzie domek jakich mało. Zobaczycie.... A więc.....
OGŁASZAMY RAJKĘ!!!!!

Posted

Nie mogłam się powstrzymać i oglądałam te zdjęcia kilka razy. Mogłam bym tak patrzeć na nie do końca świata i jeden dzień dłużej.Matko jak ta psina się zmieniła. Dla mnie zawsze taka przemiana u psa po wyjściu ze schronu to jak "ósmy cud świata". Niby cud, a taki realny.

Posted

conceited napisał(a):

Pozowle sobie tez bezczelnie zapytac...czy Raja nie powinna przypadkiem isc na diete ?:diabloti:

Raja po prostu ma grube kości ;) ;) właśnie przelałam moją skromną deklarację, mam nadzieję, że jutro dojdzie:)

Posted

conceited napisał(a):
Poniewaz mamy kolejny miesiac wplacilam i ja swoja deklaracje.

Pozowle sobie tez bezczelnie zapytac...czy Raja nie powinna przypadkiem isc na diete ?:diabloti:

dziekujemy za wplate:)
co do wagi to powinna powinna, po tym siedzeniu 7 lat w boksie ma brzuszyszko prawie do ziemi...Lilka zamowila karme dla grubasow - Ona i Zulusek powinny nieco zejsc z wagi:)
Aliszcze napisał(a):
Raja po prostu ma grube kości ;) ;) właśnie przelałam moją skromną deklarację, mam nadzieję, że jutro dojdzie:)

dziekujemy pieknie:):)

Posted

zrobilam takie podsumowanie - łatwiej sprawdzic Kto wlacil
ja wlasnie przelewam za pazdziernik i listopad

DEKLARACJE STAŁE:

LuGosiak - 10zl - IX
tula - 20zl - IX, X
nescca - 10zl - IX
red - 20zl - IX, X
anhata - 10zl - IX, X, XI
marzenkap - 20zl - IX, X
baldek2- 50zl - IX, X
Wiola025- 25zl - IX, X
conceited - 10zl - IX, X
mmd - 20zl - IX, X
secia - 20zl - IX, X
Aliszcze - 10zl - IX, X
Odi - 20zl - IX
Dorka - 30zl - IX, X
Marysia55 - 10zl X, XI, XII
blueberrykiss - 10zl - IX, X

Posted

Swoją deklarację płaciłam po 20tym, przesunę na wcześniejszy termin, tak bedzie lepiej.
Czy ten brzuszek to nie od serca? Ja mam chyba już lekką obsesję...

Posted

mmd napisał(a):
Swoją deklarację płaciłam po 20tym, przesunę na wcześniejszy termin, tak bedzie lepiej.
Czy ten brzuszek to nie od serca? Ja mam chyba już lekką obsesję...

hmmm niewiem moze i byc od serca, w sumie Raja nie miala zadnych badan, ale swoja droga to zapasiona tez troche jest:)

Posted

[quote name='mmd']Może przy okazji jakiś wet by ją osłuchał. Nie będę uprzejma i powiem, że zapasiona jest bardziej niż trochę;)

:):)
poprosze Lilke, zeby wetka jak tam bedzie osłuchala Raje
a tu najnowsze....:):)
jak lezy to wyglada calkiem szczupło:D:D:D

a tu juz z braciszkiem - dwa śmieciuchy!!