monika083 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 hehehe ale cudak z tej Rajci:D dotarla na pewno wplata od Bico , ale zaktualizuje wszystko w poniedzialek w domu ,bo jestsmy teraz w polsce i mam tu net z doskoku. Quote
lilk_a Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ale one piękne misie :loveu: ale jak Wy znajdziecie Rai właściciela jak ona już sama znalazła ;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 lilk_a napisał(a):ale one piękne misie :loveu: ale jak Wy znajdziecie Rai właściciela jak ona już sama znalazła ;) no wlasnie to samo wczoraj powiedzialam Lilce, ze przeciez Ona kocha juz Waldka na amen i Nikogo tak juz nie pokocha....a Wladek mi mowil, ze dzis znowu mu zdjela gacie jak na Niego rano wskoczyla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):no wlasnie to samo wczoraj powiedzialam Lilce, ze przeciez Ona kocha juz Waldka na amen i Nikogo tak juz nie pokocha....a Wladek mi mowil, ze dzis znowu mu zdjela gacie jak na Niego rano wskoczyla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może Pan Waldek niewłaściwe gacie wkłada, że tak lekko z pupy złażą..:eviltong::evil_lol::evil_lol: Zdjęcia powalają..:diabloti: Quote
nescca Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 RenW napisał(a):A może Pan Waldek niewłaściwe gacie wkłada, że tak lekko z pupy złażą..:eviltong::evil_lol::evil_lol: Zdjęcia powalają..:diabloti: Jakie by nie założył....Raja zdejmie każde. :) Quote
Secia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 no kurczaki, ale fotki gacie same opadają :-) :-) Quote
lilk_a Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 to szelki trzeba , albo spodnie ogrodniczki jak Raja taka zdolna:evil_lol::evil_lol: Quote
viola005 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):no wlasnie to samo wczoraj powiedzialam Lilce, ze przeciez Ona kocha juz Waldka na amen i Nikogo tak juz nie pokocha....a Wladek mi mowil, ze dzis znowu mu zdjela gacie jak na Niego rano wskoczyla:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to klamka zapadla, skoro te gacie mu sciaga, to juz jest zwiazek i nie wolno ich rozdzielac! jako matka chrzestna Raji mam chyba cos do powiedzenia w sprawie :diabloti:, musze bronic interesow chrzesniaczki dzieki za super zdjecia! Quote
tula Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 zdjęcia powalają, najlepsze jakie na dogo widziałam:):) ale Pan Waldek to chyba już nigdy żadnej suni z naszego schronu nie zabierze:):evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 viola005 napisał(a):no to klamka zapadla, skoro te gacie mu sciaga, to juz jest zwiazek i nie wolno ich rozdzielac! ....... zgadzam sie teraz trzeba jeszcze Waldka i Lilke do tego przekonac:D:D:D a poki co czy KTos wie o jakims bazarku ogloszeniowym?? Quote
Odi Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Zdjęcia Rajuni superowe - widać, że się cieszy całą sobą, a twarzyczkę ma uśmiechniętą od ucha do ucha. Pozdrowienia dla Lili i Waldka. Może uda się ich uprosić o DS dla Rajuni - ona jest teraz taka szczęśliwa:loveu: Quote
nescca Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Odi']Zdjęcia Rajuni superowe - widać, że się cieszy całą sobą, a twarzyczkę ma uśmiechniętą od ucha do ucha. Pozdrowienia dla Lili i Waldka. Może uda się ich uprosić o DS dla Rajuni - ona jest teraz taka szczęśliwa:loveu: Przykro mi ...ale się nie uda :( Raja nie zgadza się z wszystkimi psami i Lilka nie może sobie pozwolić na nastepnego psa ,ktory jest agresorkiem wobec innych psow. Pewnie wiecie ,że Lil broniąc swojego Maksa przed jednym z pensjonariuszy DT trafiła do szpitala i miała kilkanaście szwów na przedramieniu. Jeśli kiedykolwiek jakiś psiak zostanie u Lilki ,to tylko taki, który toleruje wszystkie psy bez wyjątku.Jej już jest dosyc ciężko izolując Maksa od reszty psiakow. Póki co.... Raja ma miziaków i tulakow bez liku. Dziś kiedy ja wyczesywałam wlazła mi na kolana a zaraz potem na głowę. To sunia ,która dla czlowieka zrobi wszystko..... kocha Go bezwarunkowo. A ma w sobie takie poklady milosci , że znajdzie domek jakich mało. Zobaczycie.... A więc..... OGŁASZAMY RAJKĘ!!!!! Quote
marysia55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nie mogłam się powstrzymać i oglądałam te zdjęcia kilka razy. Mogłam bym tak patrzeć na nie do końca świata i jeden dzień dłużej.Matko jak ta psina się zmieniła. Dla mnie zawsze taka przemiana u psa po wyjściu ze schronu to jak "ósmy cud świata". Niby cud, a taki realny. Quote
Lu_Gosiak Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 takie zdjecia dodaja skrzydel i utwierdzaja w przekonaniu, ze to co robimy ma sens:):) Quote
nescca Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Są nowe zdjecia. Tylko Lil nie ma czasu usiąść do kompa. Raja to świrek jakich mało. Quote
Lu_Gosiak Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 monika083 napisał(a):uzupelnilam wplaty w 2poscie. super:):) dzieki wielkie Monia nesca to wrzuccie to na poczte, ja wstawie Quote
conceited Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Poniewaz mamy kolejny miesiac wplacilam i ja swoja deklaracje. Pozowle sobie tez bezczelnie zapytac...czy Raja nie powinna przypadkiem isc na diete ?:diabloti: Quote
Aliszcze Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 conceited napisał(a): Pozowle sobie tez bezczelnie zapytac...czy Raja nie powinna przypadkiem isc na diete ?:diabloti: Raja po prostu ma grube kości ;) ;) właśnie przelałam moją skromną deklarację, mam nadzieję, że jutro dojdzie:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 conceited napisał(a):Poniewaz mamy kolejny miesiac wplacilam i ja swoja deklaracje. Pozowle sobie tez bezczelnie zapytac...czy Raja nie powinna przypadkiem isc na diete ?:diabloti: dziekujemy za wplate:) co do wagi to powinna powinna, po tym siedzeniu 7 lat w boksie ma brzuszyszko prawie do ziemi...Lilka zamowila karme dla grubasow - Ona i Zulusek powinny nieco zejsc z wagi:) Aliszcze napisał(a):Raja po prostu ma grube kości ;) ;) właśnie przelałam moją skromną deklarację, mam nadzieję, że jutro dojdzie:) dziekujemy pieknie:):) Quote
Lu_Gosiak Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 zrobilam takie podsumowanie - łatwiej sprawdzic Kto wlacil ja wlasnie przelewam za pazdziernik i listopad DEKLARACJE STAŁE: LuGosiak - 10zl - IX tula - 20zl - IX, X nescca - 10zl - IX red - 20zl - IX, X anhata - 10zl - IX, X, XI marzenkap - 20zl - IX, X baldek2- 50zl - IX, X Wiola025- 25zl - IX, X conceited - 10zl - IX, X mmd - 20zl - IX, X secia - 20zl - IX, X Aliszcze - 10zl - IX, X Odi - 20zl - IX Dorka - 30zl - IX, X Marysia55 - 10zl X, XI, XII blueberrykiss - 10zl - IX, X Quote
mmd Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Swoją deklarację płaciłam po 20tym, przesunę na wcześniejszy termin, tak bedzie lepiej. Czy ten brzuszek to nie od serca? Ja mam chyba już lekką obsesję... Quote
Lu_Gosiak Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 mmd napisał(a):Swoją deklarację płaciłam po 20tym, przesunę na wcześniejszy termin, tak bedzie lepiej. Czy ten brzuszek to nie od serca? Ja mam chyba już lekką obsesję... hmmm niewiem moze i byc od serca, w sumie Raja nie miala zadnych badan, ale swoja droga to zapasiona tez troche jest:) Quote
mmd Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Może przy okazji jakiś wet by ją osłuchał. Nie będę uprzejma i powiem, że zapasiona jest bardziej niż trochę;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='mmd']Może przy okazji jakiś wet by ją osłuchał. Nie będę uprzejma i powiem, że zapasiona jest bardziej niż trochę;) :):) poprosze Lilke, zeby wetka jak tam bedzie osłuchala Raje a tu najnowsze....:):) jak lezy to wyglada calkiem szczupło:D:D:D a tu juz z braciszkiem - dwa śmieciuchy!! Quote
Recommended Posts