Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Jasne! To ja lecę na wieczorną psychoterapię!!! ;)[/QUOTE]
Hihihihi:) Chyba popoludniową Smoczku, chyba popoludniową;):D
ZObacz, ze tu watek żyje 24/h:D

Posted

[quote name='gonia66']Hihihihi:) Chyba popoludniową Smoczku, chyba popoludniową;):D
ZObacz, ze tu watek żyje 24/h:D[/QUOTE]
[B]Szefowo- cioteczko[/B], proszę po starej znajomości o wyrozumiałość. Jakieś choróbsko mnie dopadło- kryzys końca wakacji?:evil_lol:- i już w tej chwili nie żyję, więc chyba wbrew swoim zwyczajom, nie dotrwam dziś do końca nocnej zmiany...:shake:

Posted

[quote name='Dogo07']Czyli można powiedzieć, że Pelasia do delikatniejsza wersja beagla, chociaż z opisu to charakterek ma raczej spokojniejszy niż beagle.[/QUOTE]NO póki co- tak wlasnie jest;):) Sunia mieszka obecnie w okolicach Lublina.

[quote name='danka4u1'][B]Szefowo- cioteczko[/B], proszę po starej znajomości o wyrozumiałość. Jakieś choróbsko mnie dopadło- kryzys końca wakacji?:evil_lol:- i już w tej chwili nie żyję, więc chyba wbrew swoim zwyczajom, nie dotrwam dziś do końca nocnej zmiany...:shake:[/QUOTE]Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że przychylę sie do prosby ciotencji DAnusi, aczkolwiek nie jestem pewna, czy aby na pewno dobrze robię, czy to nie "symulanctwo"- czyli stary sposob "na ucznia";):D

Posted

No co Ty, cioteczko- wspólniczko zawodowa :evil_lol: z poza tym wiesz, że jestem uzależniona..i łatwo mnie nie odpędzisz od kompa:evil_lol:
Biegnę teraz do innych swoich psiaków.Też trzeba zobaczyć, czy już śpią zanim padnę całkiem.

Posted

[
[quote name='Igiełka']Melduję się znów u Pelasi mam pytanko a czy nowe Ciotki na wątku nocna zmiana obowiązuje?-
ciiiii nie trzeba odpowiadać -można spać tak. :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
Nowe ciotki obowiązuje zaostrzony regolamin.:evil_lol: Maja wprawiać się w nocne stróżowanie i [B]pęłnić dyżury do bladego świtu[/B]. Ponieważ ja dziś padam, Ty Igiełko przejmujesz mój dyżur.:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Igiełka']Melduję się znów u Pelasi mam pytanko a czy nowe Ciotki na wątku nocna zmiana obowiązuje?-
ciiiii nie trzeba odpowiadać -można spać tak. :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
Heheheh..no to juz Igiełko wiesz:):D;)

Posted

[quote name='Igiełka']Hihi a Ja tak cichutko i grzecznie odpowiem mogę wziąść zmianę od jutra a dzisiaj zaraz lecę ziuziu.
:evil_lol::lol:[/QUOTE]
No dobra, jako szefowa sie zgadzam- chociaz sama nie wiem, dlaczego taka jestem dzis dobra dla wszystkich;):D:) A na nocna zmiane poszukamy zastepstwa..damy rade:)

Posted

[quote name='danka4u1']Myślę, że szefowa jest tutaj dziś nam bardzo potrzebna w pełnym wymiarze godzin..Może tak być? Pelasia prosi..[/QUOTE]
No baaaaaaaaaaaaaa...szefowa to non stop;):)

Posted

[quote name='danka4u1']Szefowo, czy mogę urwać się jeszcze do Świata, zanim mnie nie opuszczą zupełnie siły? Dziadek dziś został zupełnie zaniedbany przeze mnie.[/QUOTE]NO...do Swiatusia to obowiązkowo!!!:)

Posted

Zaglądam, sprawdzam..u Pelasi cichutko...i tak ma byc...niech dziewczynka odpoczywa- pewnie wczesniejsze nocki nie byly dla niej tak łaskawe:( Gdyby nie SMok- do dzis spalaby gdzies pod drzewem- o ile by żyła:(

Posted

[quote name='gonia66']Zaglądam, sprawdzam..u Pelasi cichutko...i tak ma byc...niech dziewczynka odpoczywa- pewnie wczesniejsze nocki nie byly dla niej tak łaskawe:( Gdyby nie SMok- do dzis spalaby gdzies pod drzewem- o ile by żyła:([/QUOTE]
Tak, ten opis z pierwszego postu o biedactwie otoczonym zgrają psów i gapiów, mroził krew w żyłach i otwierał nóż w kieszeni.
Dobrze, że jest bezpieczna.

Posted

[quote name='danka4u1']Tak, ten opis z pierwszego postu o biedactwie otoczonym zgrają psów i gapiów, mroził krew w żyłach i otwierał nóż w kieszeni.
Dobrze, że jest bezpieczna.[/QUOTE]
TAkie szczęscie w nieszczesciu...:)

Posted

Smoczku, przemyśl może, czy te ogłoszenia chciałabyś, by były robione na Ciebie? Może chciałabyś czyjejś pomocy do wstępnej selekcji chętnych? Pozwoliłam sobie wysłać prośbę/ zapytanie do irenaka, czy jeśli Ty byś chciała takiej pomocy, czy Irenka, zechciała/ miałaby możliwość się tego podjąć. Oczywiście nic na siłę.

Posted

[quote name='majqa']Smoczku, przemyśl może, czy te ogłoszenia chciałabyś, by były robione na Ciebie? Może chciałabyś czyjejś pomocy do wstępnej selekcji chętnych? Pozwoliłam sobie wysłać prośbę/ zapytanie do irenaka, czy jeśli Ty byś chciała takiej pomocy, czy Irenka, zechciała/ miałaby możliwość się tego podjąć. Oczywiście nic na siłę.[/QUOTE]
Dyżur nocny, jak widac trwa w najlepsze, nawet nowe pomysły (wg mnie bardzo fajne) się tworzą:) Irenaka to taki nasz "nosek" dogomaniacki, albo detektyw Monk;)...taki intuicyjny selekcjoner, to skarb:)
Ale tak, jak pisze majqa- nic na siłe:)
Szykuje sie powoli do spanka, wiec Pelasi i wszystkim pomocnikom dziewczynki- pisze juz serdecznie i cieplutko D*O*B*R*A*N*O*CCCCCCCC*****

Posted

Witajcie! Już ranek!

Noc spokojna, Pelasia przespała ja bardzo dobrze i powitała mnie takim rozkosznym przeciągnięciem...:lol: No, to jej chyba wygodnie, nie?

Jeśli chodzi o ogłoszenia i te rzeczy, to prawdę mówiąc, byłabym szalenie wdzięczna, gdyby ktoś to za mnie robił...:oops: Ja wolałabym się zająć tylko i wyłącznie sunią. Wiecie, ja to nieobliczalna przez telefon bywam... Jak poprzednio takiego pieska miałam i baba zadzwoniła i spytała, czy się na łańcuch nadaje, to usłyszała...:angryy: lepiej może nie ryzykujmy, że poobrażam wszystkie potencjalne domki...;)

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

Dzień Dobry- wstawać Śpiochy. :lol:
Pelasia już wyspana i z zadowoleniem patrzy co przyniesie nowy dzień. Ma wspaniałą opiekę i dużo rąk do głaskania.
Ukryty Smok czasem tak trzeba - to dotrze bo grzecznie nie pomaga. ;)