Vectra Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ja nie widze foty :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 hahahaha galeria panów obrażalskich :loveu: :loveu: :loveu: będę tu wchodzić żeby sobie humor poprawić :lol: nie mogę - boskie mają te minki :lol: :lol: :lol: a Gryfikowa sierść wygląda jak sierść Softa :loveu: a ostatniej fotki też nie widzę Quote
oktawia6 Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha galeria panów obrażalskich :loveu: :loveu: :loveu: będę tu wchodzić żeby sobie humor poprawić :lol: nie mogę - boskie mają te minki :lol: :lol: :lol: a Gryfikowa sierść wygląda jak sierść Softa :loveu: a ostatniej fotki też nie widzę dziwczyny ale ja widzę:roflt: -na początku widziałam ją do połowy ale teraz jak weszłam to jest cała-ciekawostka prawda?:ylsuper: P.S. one faktycznie minami do mnie pasują-jak idę bez nich to też mam taką nabzdyczoną minkę:obrazic: Quote
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 oktawia6 napisał(a):dziwczyny ale ja widzę:roflt: -na początku widziałam ją do połowy ale teraz jak weszłam to jest cała-ciekawostka prawda?:ylsuper: P.S. one faktycznie minami do mnie pasują-jak idę bez nich to też mam taką nabzdyczoną minkę:obrazic: Serio? No to sprawdza się teoria że właściciel upodabnia się do psa :) Tylko powiedz nam jeszcze który jest starszy :) Wtedy będę wiedziała czy jesteś psotna czy spokojna ;) Gryfoniki są cudne :) Quote
oktawia6 Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 hmmm:oops: a więc Gryfik jest starszy dokładnie 2 lata i 6 miesięcy Pysiu Quote
Vectra Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ja nadal nie widze foty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
SzOlka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Gryfoniki sa boskie:multi: zauroczylam sie nimi ponad dwa lata temu na jakiejs wystawie:lol: Twoje sa slodkie,slodziutkie, slodziaste, wiecej fotek z zycia codziennego:loveu: Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Vectra']ja nadal nie widze foty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: a teraz??:cool3: Jeszcze raz dla Was na dobranoc Gryfik i Dandi życzą miłych snów:sleep2: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 teraz fotka jest widoczna :multi: :multi: :multi: :multi: ślicznie wyglądają na tym tle :loveu: :loveu: :loveu: Dobrej nocki ślicznych snów i całuski w nochalki dla gryfików :lol: Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 a tu Dandi na dzień dobry dla Was z Bouvierką-koleżanka z osiedla:razz: Quote
olcha Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Jakie one są słodziaste :loveu: Przypominają mi crittersy :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja chyba jeszcze nie widziałam na żywo żadnego gryfonika :shake: a są takie śliczne! Na nastepnej wystawie na pewno się za nimi rozejrzę :cool3: Quote
oktawia6 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 olcha napisał(a):Jakie one są słodziaste :loveu: Przypominają mi crittersy :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja chyba jeszcze nie widziałam na żywo żadnego gryfonika :shake: a są takie śliczne! Na nastepnej wystawie na pewno się za nimi rozejrzę :cool3: dzięki wielkie-one są tak słodzkie ja ten Gizmo-szczególnie Gryfik mi go przypomina-mam wrażenie, jak patrzą na mnie tymi swoimi oczami - jak ludzkie-to mam wrażenie, że zaraz-tylko chwilka-i przemówią-mają tak ludzki wyraz twarzy, jak mędrzec-po prostu koniec świata:loveu: Quote
olcha Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 oktawia6 napisał(a):dzięki wielkie-one są tak słodzkie ja ten Gizmo-szczególnie Gryfik mi go przypomina-mam wrażenie, jak patrzą na mnie tymi swoimi oczami - jak ludzkie-to mam wrażenie, że zaraz-tylko chwilka-i przemówią-mają tak ludzki wyraz twarzy, jak mędrzec-po prostu koniec świata:loveu: A to ty o gremlinach mówisz, a ja o critersach :oops: :oops: :oops: Ale faktycznie mają strasznie mądry pyszczek :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Critersy też wymiatają:ylsuper: :roflt: a ostatnio na przystanku pewna pani, powiedziała, że mój Gryfik ten jaśniejszy-przypomina jej i jest bardzo podobny do Violetty Villas-z tego płaskiego noska z pysi takiej charakterystycznej-jasne, że się nie obraziłam-tylko powiedziałam-że jest w typie-ale ten takiej tapety nie używa:cool3: Quote
olcha Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='oktawia6'] Critersy też wymiatają:ylsuper: :roflt: a ostatnio na przystanku pewna pani, powiedziała, że mój Gryfik ten jaśniejszy-przypomina jej i jest bardzo podobny do Violetty Villas-z tego płaskiego noska z pysi takiej charakterystycznej-jasne, że się nie obraziłam-tylko powiedziałam-że jest w typie-ale ten takiej tapety nie używa:cool3: :roflt: Violetta Villas :roflt: Quote
oktawia6 Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 a i owszem, Villas podobna do Gryfika czy Gryfik podobny do :turn-l:Villas, a Twoją stronę Olcha widziałam i szczególnie piękne słowa na początku-kiedyś nawet priva Ci wysłałam poruszona tym poematem:-( . Quote
Patka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 pewna pani, powiedziała, że mój Gryfik ten jaśniejszy-przypomina jej i jest bardzo podobny do Violetty Villas-z tego płaskiego noska z pysi takiej charakterystycznej tylko dla kogo to komplement :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 hmmm-nooo właśnie:icon_roc: :wink: to niby dla Gryfika :hmmmm: miało być:-? Quote
oktawia6 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 a to dla bliższego poznania: od lewej Gryfonik Belgijski-czarny, w środku Gryfonik Brabancki-bez bródki, Gryfonik Brukselski;) a oto moi ulubieńcy ze strony adopcyjnej w USA Gryfoników Brukselskich: Buddy Myrtle & Harry Chester Tweezer przed: i u kochanej pańci po: Moe & Precious Chester wszystkie w nowych domkach:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ale siara że tu jeszcze nie byłam :oops: :oops: :oops: Oktawio wybacz No ja to jestem fanką twoich psiaków sama wiesz :) A poszukałam inne stronki o gryfonikach ale zagraniczne wklejam :) dla zainteresowanych :) http://republika.pl/ajmarottweilers/griffons/frames.html z tej pochodzi Tatus mojego http://griffon.nu/index1.html tutaj Shani jest extra http://unngull.com/ http://pugkiss.tripod.com/ http://www.agilityrules.com/new_page_4.htm http://www.sherway-griffons.co.uk/menu_page.htm http://www.ceridwen-griffon-bruxellois.co.uk/ Jak cosik znajdę to wkleje :) No i żeby było tez na twojej stronce :) Wymiziaj je od de mnie :) Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Acha odnsnie twojego banerka- to czy po połaczeniu chcesz dwa odnosniki ? jak tak wtedy podam ci formułke lub Przekopiuj poniższy ciąg do okienka podpisu, zastępując nim to co jest tam obecnie. Czyli muisz koło siebie ustawić takie dwie formułki Po Url = wpisujesz adres swojej stronki a po img adres banerka :) pamietaj wszystko bez spacji :) [html][/html] Quote
oktawia6 Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 No Sylwia daję Ci rozgrzeszenie-ale by mi to było ostatni raz:nono: ;) . Jutro umawiam Gryfika oraz Dandiego na USG jamy brzusznej, pęcherza i nerek oraz powtarzamy badanie koproskopowe, ze względu na fatalne wyniki morfologii i biochemii-gdzie niektóre parametry są parokrotnie powiększone:crazyeye: Wpadaj tu do Gryfika i Dandiego częściej a i jeśli mogę zapytać to czy mogłabyś ich zdjęcia-3 tak pięknie upiększyć w swoim programie? Mam 3 konkretne wizje na konkretne fotki:razz: . Dzięki za linki do stronek gryfonikowych-zainteresowani mogą pobuszować:multi: Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Upieksze upieksze . Acha na razie plosie banerek :) Quote
zaba14 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Śliczne psiaki, tylko za mało zdjęć :mad: Pierwszy raz na wyjezdzie za maistem widziałam dwa gryfoniki razem :crazyeye: :crazyeye: to chyba zadki widok :lol: ale jak widze w USA moda na nie panuje :( Quote
Recommended Posts