Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahaha galeria panów obrażalskich :loveu: :loveu: :loveu: będę tu wchodzić żeby sobie humor poprawić :lol: nie mogę - boskie mają te minki :lol: :lol: :lol:

a Gryfikowa sierść wygląda jak sierść Softa :loveu:

a ostatniej fotki też nie widzę

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha galeria panów obrażalskich :loveu: :loveu: :loveu: będę tu wchodzić żeby sobie humor poprawić :lol: nie mogę - boskie mają te minki :lol: :lol: :lol:

a Gryfikowa sierść wygląda jak sierść Softa :loveu:

a ostatniej fotki też nie widzę

dziwczyny ale ja widzę:roflt: -na początku widziałam ją do połowy ale teraz jak weszłam to jest cała-ciekawostka prawda?:ylsuper:
P.S. one faktycznie minami do mnie pasują-jak idę bez nich to też mam taką nabzdyczoną minkę:obrazic:

Posted

oktawia6 napisał(a):
dziwczyny ale ja widzę:roflt: -na początku widziałam ją do połowy ale teraz jak weszłam to jest cała-ciekawostka prawda?:ylsuper:
P.S. one faktycznie minami do mnie pasują-jak idę bez nich to też mam taką nabzdyczoną minkę:obrazic:

Serio? No to sprawdza się teoria że właściciel upodabnia się do psa :) Tylko powiedz nam jeszcze który jest starszy :) Wtedy będę wiedziała czy jesteś psotna czy spokojna ;)
Gryfoniki są cudne :)

Posted

Gryfoniki sa boskie:multi: zauroczylam sie nimi ponad dwa lata temu na jakiejs wystawie:lol:
Twoje sa slodkie,slodziutkie, slodziaste, wiecej fotek z zycia codziennego:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']ja nadal nie widze foty :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

a teraz??:cool3:

Jeszcze raz dla Was na dobranoc Gryfik i Dandi życzą miłych snów:sleep2:

Posted

teraz fotka jest widoczna :multi: :multi: :multi: :multi:
ślicznie wyglądają na tym tle :loveu: :loveu: :loveu:
Dobrej nocki ślicznych snów i całuski w nochalki dla gryfików :lol:

Posted

Jakie one są słodziaste :loveu: Przypominają mi crittersy :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja chyba jeszcze nie widziałam na żywo żadnego gryfonika :shake: a są takie śliczne! Na nastepnej wystawie na pewno się za nimi rozejrzę :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Jakie one są słodziaste :loveu: Przypominają mi crittersy :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja chyba jeszcze nie widziałam na żywo żadnego gryfonika :shake: a są takie śliczne! Na nastepnej wystawie na pewno się za nimi rozejrzę :cool3:

dzięki wielkie-one są tak słodzkie ja ten Gizmo-szczególnie Gryfik mi go przypomina-mam wrażenie, jak patrzą na mnie tymi swoimi oczami - jak ludzkie-to mam wrażenie, że zaraz-tylko chwilka-i przemówią-mają tak ludzki wyraz twarzy, jak mędrzec-po prostu koniec świata:loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
dzięki wielkie-one są tak słodzkie ja ten Gizmo-szczególnie Gryfik mi go przypomina-mam wrażenie, jak patrzą na mnie tymi swoimi oczami - jak ludzkie-to mam wrażenie, że zaraz-tylko chwilka-i przemówią-mają tak ludzki wyraz twarzy, jak mędrzec-po prostu koniec świata:loveu:

A to ty o gremlinach mówisz, a ja o critersach :oops: :oops: :oops:

Ale faktycznie mają strasznie mądry pyszczek :loveu:

Posted

Critersy też wymiatają:ylsuper: :roflt: a ostatnio na przystanku pewna pani, powiedziała, że mój Gryfik ten jaśniejszy-przypomina jej i jest bardzo podobny do Violetty Villas-z tego płaskiego noska z pysi takiej charakterystycznej-jasne, że się nie obraziłam-tylko powiedziałam-że jest w typie-ale ten takiej tapety nie używa:cool3:

Posted

[quote name='oktawia6']

Critersy też wymiatają:ylsuper: :roflt: a ostatnio na przystanku pewna pani, powiedziała, że mój Gryfik ten jaśniejszy-przypomina jej i jest bardzo podobny do Violetty Villas-z tego płaskiego noska z pysi takiej charakterystycznej-jasne, że się nie obraziłam-tylko powiedziałam-że jest w typie-ale ten takiej tapety nie używa:cool3:

:roflt: Violetta Villas :roflt:

Posted

a i owszem, Villas podobna do Gryfika czy Gryfik podobny do :turn-l:Villas, a Twoją stronę Olcha widziałam i szczególnie piękne słowa na początku-kiedyś nawet priva Ci wysłałam poruszona tym poematem:-( .

Posted

pewna pani, powiedziała, że mój Gryfik ten jaśniejszy-przypomina jej i jest bardzo podobny do Violetty Villas-z tego płaskiego noska z pysi takiej charakterystycznej
tylko dla kogo to komplement :evil_lol:

Posted

a to dla bliższego poznania:
od lewej Gryfonik Belgijski-czarny, w środku Gryfonik Brabancki-bez bródki, Gryfonik Brukselski;)

a oto moi ulubieńcy ze strony adopcyjnej w USA Gryfoników Brukselskich:
Buddy

Myrtle & Harry

Chester

Tweezer przed:

i u kochanej pańci po:

Moe & Precious

Chester

wszystkie w nowych domkach:loveu:

Posted

Ale siara że tu jeszcze nie byłam :oops: :oops: :oops: Oktawio wybacz

No ja to jestem fanką twoich psiaków sama wiesz :)

A poszukałam inne stronki o gryfonikach ale zagraniczne wklejam :) dla zainteresowanych :)

http://republika.pl/ajmarottweilers/griffons/frames.html z tej pochodzi Tatus mojego
http://griffon.nu/index1.html tutaj Shani jest extra
http://unngull.com/
http://pugkiss.tripod.com/
http://www.agilityrules.com/new_page_4.htm
http://www.sherway-griffons.co.uk/menu_page.htm
http://www.ceridwen-griffon-bruxellois.co.uk/

Jak cosik znajdę to wkleje :)

No i żeby było tez na twojej stronce :) Wymiziaj je od de mnie :)

Posted

Acha odnsnie twojego banerka- to czy po połaczeniu chcesz dwa odnosniki ? jak tak wtedy podam ci formułke lub

Przekopiuj poniższy ciąg do okienka podpisu, zastępując nim to co jest tam obecnie. Czyli muisz koło siebie ustawić takie dwie formułki

Po Url = wpisujesz adres swojej stronki a po img adres banerka :) pamietaj wszystko bez spacji :)

[html][/html]

Posted

No Sylwia daję Ci rozgrzeszenie-ale by mi to było ostatni raz:nono: ;) . Jutro umawiam Gryfika oraz Dandiego na USG jamy brzusznej, pęcherza i nerek oraz powtarzamy badanie koproskopowe, ze względu na fatalne wyniki morfologii i biochemii-gdzie niektóre parametry są parokrotnie powiększone:crazyeye: Wpadaj tu do Gryfika i Dandiego częściej a i jeśli mogę zapytać to czy mogłabyś ich zdjęcia-3 tak pięknie upiększyć w swoim programie? Mam 3 konkretne wizje na konkretne fotki:razz: . Dzięki za linki do stronek gryfonikowych-zainteresowani mogą pobuszować:multi:

Posted

Śliczne psiaki, tylko za mało zdjęć :mad:

Pierwszy raz na wyjezdzie za maistem widziałam dwa gryfoniki razem :crazyeye: :crazyeye: to chyba zadki widok :lol: ale jak widze w USA moda na nie panuje :(