Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Dziekuje Baltimoore za wstawienie zdjec:)

Niestety Bond vel Latek to nie salonowy psiak,tylko podworkowy.

Nie lubi byc w mieszkaniu,nie chce do niego wracac,chcialby poganiac sobie,kopac dolki.Ugryzl Pania jak sila chciala wprowadzic go na klatke,martwie sie tym,mam takiego samego psa,od lat trudne to dla mnie i dla niego.

Posted

Dziekuje Ani za zawiezienie kotkow:) pojechala jeszcze Zuzia/od Krystyny/

Baltimoore za pokrycie kosztow transportu i karme dla kotkow:)

i wielkie dzieki dla Madie za przyjecie ich na tymczas:)

teraz prosze o ogloszenia,szybciutko szukamy fajnych domkow.

Posted
Przed chwilą, bakusiowa napisał:

Wydaje mi się, że namierzają po tekście. 

Nie wiem... mnie nieraz wyrzucili ogłoszenie, mimo że tekst i imię było zmienione, ale wyhaczyli dwa-trzy takie same zdjęcia. Ale dobrze, że czasem przeoczą :)

Posted

Jakiś Dobry Duszek jest tutaj, bo dostałam właśnie dwa maile z informacją, że:

1). Ogłoszenie Jagódki i Rysia zostało wyróżnione - mają wykupione promowanie do 14 września.
2). Ogłoszenie Kaszmira zostało wyróżnione - ma wykupione promowanie do 5 września.

c26711297b24689emed.jpg
0vishenka_33.gif 0vishenka_33.gif 0vishenka_33.gif

To teraz chyba pozostaje zaciskać kciuki za dobre domki :)

• Upvote 1
Posted

DORA1020 - poproszę o numer konta, chyba że to jest to samo, które dostałam od Ciebie jak robiłam zakupy na Twoim bazarku. Mam parę groszy dla Ciebie z mojego bazarku. Jak dolecą proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym :-). 

• Upvote 1
Posted
Dnia 29.08.2017 o 21:56, Tyś(ka) napisał:

U Madie też są kociaki z zamojskiego schroniska. W tym Kaszmir, który ujął mnie za serce - bardzo przypomina mojego Kurzyka...
Ogłosiłam Kaszmira na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/kocie-dziecko-kaszmir-piekny-jak-rys-CID103-IDolEes.html
Może ktoś mógłby wyróżnić/wykupić odświeżanie?

e8a63096464c2020med.jpg

462e4f21378416e7med.jpg

Tyśka, tych kociaków juz u mnie nie ma. Aklimatyzują się w nowym domu. Są za to kociaki z lecznicy - strachulce. No i Jagoda i Ryś. Są przekochane, spokojne, miziaste, grzeczne, łapią za serce. I mają takiego świerzba że dziś kotce leciała krew z uszu przy czyszczeniu. 

Wczoraj zakupiłam advocata i zapuściłam im, Dziś wyczyściłam uszy i ze dwa razy zakroplnę jeszcze oridermylem. Jeśli nic im nie będzie do weekendu to pojadą na szczepienie i zostanie im książeczka założona. 

Posted
10 minut temu, Madie napisał:

Tyśka, tych kociaków juz u mnie nie ma. Aklimatyzują się w nowym domu. Są za to kociaki z lecznicy - strachulce. No i Jagoda i Ryś. Są przekochane, spokojne, miziaste, grzeczne, łapią za serce. I mają takiego świerzba że dziś kotce leciała krew z uszu przy czyszczeniu. 

Wczoraj zakupiłam advocata i zapuściłam im, Dziś wyczyściłam uszy i ze dwa razy zakroplnę jeszcze oridermylem. Jeśli nic im nie będzie do weekendu to pojadą na szczepienie i zostanie im książeczka założona. 

Wczoraj dostałam maila od dory o ogłoszenie kociaków, więc to zrobiłam.
Oczywiście podmienię na inne koty, by się wyróżnienie nie marnowało, ale potrzebuję zdjęć. Może nowe zdjęcia Jagódki i Rysia? To zrobię drugie ogłoszenie, na  np. Łódź.

Dobrze, że są u Ciebie... trzymam kciuki za pokonanie świerzba.

Posted
Dnia 30.08.2017 o 10:36, AlfaLS napisał:

DORA1020 - poproszę o numer konta, chyba że to jest to samo, które dostałam od Ciebie jak robiłam zakupy na Twoim bazarku. Mam parę groszy dla Ciebie z mojego bazarku. Jak dolecą proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym :-). 

tak,to jest to konto

potwierdze,dziekuje:)

Posted
Dnia 30.08.2017 o 22:19, Tyś(ka) napisał:

Wczoraj dostałam maila od dory o ogłoszenie kociaków, więc to zrobiłam.
Oczywiście podmienię na inne koty, by się wyróżnienie nie marnowało, ale potrzebuję zdjęć. Może nowe zdjęcia Jagódki i Rysia? To zrobię drugie ogłoszenie, na  np. Łódź.

Dobrze, że są u Ciebie... trzymam kciuki za pokonanie świerzba.

Powtórzę się: skoro Kaszmir ma dom, to szkoda jest wypromowanego ogłoszenia.
Na kogo mam podmienić?

Posted

Kaszmir i jego szylkretowa siostra znalazły dom, ale wynikł problem z alergią i dzisiaj okaże się czy zostają czy wracają.

Ale w lecznicy w Izbicy są dwa bure kocurki i jeden czarny- rodzeństwo.

A u Madie Jagódka i Rysia oraz rodzeństwo z lecznicy,  nazwane przez Madie Fruzia (trikolorka) i Staś (białorudy).

1-IMG_3641 (2).JPG

Posted
9 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Powtórzę się: skoro Kaszmir ma dom, to szkoda jest wypromowanego ogłoszenia.
Na kogo mam podmienić?

Podmien na czarnego Smyka,wprawdzie sa tylko 2 zdjecia,ale moze sie uda,

te kociaki maja juz dom/Kaszmir i rodzenstwo/

ale ja niestety  nie ogarniam tego,teraz juz nawet myślami

Przepraszam