bakusiowa Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 41 minut temu, sue napisał: Może ktoś mógłby wyróżnić Jowitę i/lub Maleństwo? Ogłoszenia są na Warszawę. Bardzo dziękuję jakby się udalo :) https://www.olx.pl/oferta/jowitka-czeka-na-dom-CID103-IDEjByG.html https://www.olx.pl/oferta/malenstwo-szuka-domu-CID103-IDCmmu7.html Wyróżnione. 1 Quote
DORA1020 Posted April 18, 2020 Author Posted April 18, 2020 13 godzin temu, DORA1020 napisał: Ja równiez proszę https://www.olx.pl/oferta/sliczna-koteczka-10-miesieczna-czeka-na-dom-CID103-IDEsDrN.html Dzieki bakusiowa:) jeszcze zapomiałam o Teosiu,który miał mieć dom,ale ludzie zrezygnowali,Teos jest na tymczasie u sue https://www.olx.pl/oferta/teos-2-letni-kochany-kocurek-czeka-na-dom-CID103-IDBPqR3.html Quote
Baltimoore Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 W poniedziałek pan, który adoptował Tofika i Marmurka umówił się z Marmurkiem na kontrolę do wetki- cały czas wyczuwa na brzuszku galaretowatę "gulkę" i nie chce czekać na po epidemii. Marmurek jest ciekawski, ale ostrożny i trzyma dystans, ale śpi wyciągnięty na kanapie, wiec nie jest źle. Tofik jest towarzyski, głasiasty, można go wziąć na ręce i nawet odkurzacza się nie boi :)) 1 Quote
Tyśka) Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Cudne, odpowiedzialne domki - takie adopcje cieszą :) Podopieczna Isabel, u mnie jako Marcelinka na Kraków prezentuje się tak: Wyświetleń: 1636 Tel: 42 Obserwuje: 79 Mam nadzieję, że i ona doczeka tak wyśmienitego domu :) https://www.olx.pl/oferta/marcelinka-nietuzinkowa-kocinka-prawie-rasowiec-CID103-IDCaBm7.html Quote
Isabel Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Marcelka ( u mnie Migotka) najprawdopodobniej pojedzie w środę do domu do Katowic, państwo po nią sami przyjadą. Będzie miała osiatkowany balkon i okna, i dwa kotki (kocurek i kotka) do towarzystwa. Już teraz denerwuję się, czy się zaaklimatyzuje, czy nie będzie tęsknić, czy tamte koty ją zaakceptują. Stanowczo za długo u mnie była - 7 miesięcy. Ale jakoś nie miała szczęścia do dobrego domu. Jakby co, to zawsze może do mnie wrócić. 3 Quote
Tyśka) Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Będzie dobrze, choć początek pewnie nie najłatwiejszy... Trzymam kciuki! Quote
Isabel Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 17 godzin temu, Baltimoore napisał: W poniedziałek pan, który adoptował Tofika i Marmurka umówił się z Marmurkiem na kontrolę do wetki- cały czas wyczuwa na brzuszku galaretowatę "gulkę" i nie chce czekać na po epidemii. Może to przepuklina? Quote
DORA1020 Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Mamy kolejna kotkę na działe,na której karmie koty pojawiała sie co jakiś czas juz raz była złapana,jednak zwiała podczas przekładania z kontenerka do kenela dzisiaj pojawiła sie ,bardzo czujna.....żeby jej nie wpakować ponownie do kontenerka ale udało sie nam ją zwabić, Kasia była sprytniejsza,może też dlatego,że kicia była bardzo głodna nie wiem gdzie ja Kasia umieści,bo to juz 3 kot u niej na tymczasie ale kotka jest w ciąży,więc musi byc wysterylizowana śliczna jest,podobna do kotka,który jest na tymczasie u bakusiowej czarna,ze srebrnym włosem,miziak ale koty działkowe boja się jej Quote
Baltimoore Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 9 godzin temu, Isabel napisał: Marcelka ( u mnie Migotka) najprawdopodobniej pojedzie w środę do domu do Katowic, państwo po nią sami przyjadą. Będzie miała osiatkowany balkon i okna, i dwa kotki (kocurek i kotka) do towarzystwa. Już teraz denerwuję się, czy się zaaklimatyzuje, czy nie będzie tęsknić, czy tamte koty ją zaakceptują. Stanowczo za długo u mnie była - 7 miesięcy. Ale jakoś nie miała szczęścia do dobrego domu. Jakby co, to zawsze może do mnie wrócić. Będzie super, skoro domek przyjeżdża po kicie osobiście to muszą to być świetni ludzie :))) 8 godzin temu, Isabel napisał: Może to przepuklina? Też tak Sue mówiła, zobaczymy co jutro powie wetka. 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Mamy kolejna kotkę na działe,na której karmie koty pojawiała sie co jakiś czas juz raz była złapana,jednak zwiała podczas przekładania z kontenerka do kenela dzisiaj pojawiła sie ,bardzo czujna.....żeby jej nie wpakować ponownie do kontenerka ale udało sie nam ją zwabić, Kasia była sprytniejsza,może też dlatego,że kicia była bardzo głodna nie wiem gdzie ja Kasia umieści,bo to juz 3 kot u niej na tymczasie ale kotka jest w ciąży,więc musi byc wysterylizowana śliczna jest,podobna do kotka,który jest na tymczasie u bakusiowej czarna,ze srebrnym włosem,miziak ale koty działkowe boja się jej Uff, dobrze że udało się ją złapać i mam nadzieję, że będzie możliwość sterylki Dzielne byłyście z Kasią :))) Quote
bakusiowa Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 5 godzin temu, DORA1020 napisał: Mamy kolejna kotkę na działe,na której karmie koty pojawiała sie co jakiś czas juz raz była złapana,jednak zwiała podczas przekładania z kontenerka do kenela dzisiaj pojawiła sie ,bardzo czujna.....żeby jej nie wpakować ponownie do kontenerka ale udało sie nam ją zwabić, Kasia była sprytniejsza,może też dlatego,że kicia była bardzo głodna nie wiem gdzie ja Kasia umieści,bo to juz 3 kot u niej na tymczasie ale kotka jest w ciąży,więc musi byc wysterylizowana śliczna jest,podobna do kotka,który jest na tymczasie u bakusiowej czarna,ze srebrnym włosem,miziak ale koty działkowe boja się jej Zróbcie zdjęcie. Może to rodzina Radzia. Jestem bardzo ciekawa jej wyglądu. Quote
DORA1020 Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 9 godzin temu, bakusiowa napisał: Zróbcie zdjęcie. Może to rodzina Radzia. Jestem bardzo ciekawa jej wyglądu. Niestety na karmienie nie chodzę z aparatem,ale teraz juz będę zabierać,bo mogłam cyknąć jej fotkę no i mam złe info kotka zwiała,co za pechowa sytuacja:( Kasia umieściła ja w kenelu,kicia zjadła,była spokojna ale jak za godzine Kasia poszła do kici to już jej nie było uciekła z zamkniętego kenela...jakim cudem? Kasia była w szoku,bo kenel zamknięty a kotki nie ma:( no nie do uwierzenia.... dzisiaj pójdę zobaczyć ten kenel,Kasia mówi,że ten pożyczony od Krystyny jest lepszy dobrze,że kotka zna teren,bo juz raz uciekła i przyszła na działkę na żarełko a co by było gdyby umieściła tam kota zabranego z innego miejsca,kota,który nie zna terenu i by uciekł chyba trzeba dodatkowo jakoś zabezpieczyć ten kenel ale czy ponownie kotka wejdzie do kontenerka? same stresy:( Quote
DORA1020 Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 11 godzin temu, Poker napisał: Niekończąca sie historia. Masz rację:( Quote
bakusiowa Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 To kenel zamknięty a kotki nie ma? W takim razie to jest jakaś iluzjonistka. Quote
Poker Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 dziś pojechała ekspresem paka z materiałami na maseczki. 2 Quote
sue Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Esmeralda zdecydowała się w końcu pokazać pyszczek i resztę, a mieliśmy już osobę gotową pomóc w złapaniu jej w klatkę-łapkę, żeby mogła wrócić na stare śmieci. Teraz jest nadzieja, że koteczka oswoi się. Są zdjęcia, ale forum zdurniało i nie chce się dać wrzucić. 1 Quote
DORA1020 Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Przeszło 3 miesiące trwało zanim wylazła zza tej szafy nadzieja umiera ostatnia.... kiciu kochana...nie bój się..... Quote
DORA1020 Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: dziś pojechała ekspresem paka z materiałami na maseczki. Bardzo dziękujemy:) Quote
bakusiowa Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Przeszło 3 miesiące trwało zanim wylazła zza tej szafy nadzieja umiera ostatnia.... kiciu kochana...nie bój się..... To ta z Krakowa z co jest na tymczasie? Quote
bakusiowa Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Dnia 18.04.2020 o 08:25, DORA1020 napisał: Dzieki bakusiowa:) jeszcze zapomiałam o Teosiu,który miał mieć dom,ale ludzie zrezygnowali,Teos jest na tymczasie u sue https://www.olx.pl/oferta/teos-2-letni-kochany-kocurek-czeka-na-dom-CID103-IDBPqR3.html Co z innymi ogłoszeniami? Jest Mittsu na Wrocław i inne psiaki? A Chinka? Quote
DORA1020 Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 12 godzin temu, bakusiowa napisał: To ta z Krakowa z co jest na tymczasie? Tak,to ta bidulka---Esmeralda Quote
DORA1020 Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 12 godzin temu, bakusiowa napisał: Co z innymi ogłoszeniami? Jest Mittsu na Wrocław i inne psiaki? A Chinka? Chinka zadomowiła się w fundacji,ale idzie jej ogłoszenie,bo, jeśli by ktos zadzwonił to zaproponuje inną ale nikt nie dzwoni:( u mnie Mittsu nie wyróżniona https://www.olx.pl/oferta/mittsu-1-5-roczna-sunia-czeka-na-dom-CID103-IDDzsyc.html Teos na tymczasie u sue też nie https://www.olx.pl/oferta/teos-2-letni-kochany-kocurek-czeka-na-dom-CID103-IDBPqR3.html Quote
sue Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Zapraszam na bazarek z maseczkami (link w sygnaturze), można pokazywać znajomym, których nie ma na dogomanii. To fajne maseczki z kieszonką, do której można włożyć dodatkowy filtr, więc dobrze chronią także noszącego. 1 Quote
Recommended Posts