DORA1020 Posted March 26, 2020 Author Posted March 26, 2020 7 godzin temu, Poker napisał: Wpłaciłam za bazarków na konto DORA 90 zł na karmę. Bardzo dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted March 26, 2020 Author Posted March 26, 2020 Dnia 16.03.2020 o 18:11, DORA1020 napisał: Z bazarku sharki 65zł Obecnie dług wynosi: 405zł Z bazarku Poker 90zł Więc dług za karmę się zmniejszył do kwoty 315zł Bardzo Poker dziękuję:) Karmię bezdomniaki na śmietniku,na działce,dałam również karmę na tymczas Toficzka i Burasia,a także na tymczas Jowitki u sue 2 Quote
DORA1020 Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 W środę wyrusza "wesoły autobus" ze zwierzakami do DS Do DS jedzie staruszek Rex /super dom:)/ koteczka z Izbicy,Tymianek-kocurek z tymczasu od sue i jada jeszcze dwie bidulki z zamojskiego schoniska i miałam dzisiaj zapytanie o Tofika i Burasia /są na tymczasie u guccio/ dom w Tarnowie,pan jest wykładowca na uczelni /chyba ekonomicznej/ w Krakowie wydaje mi sie że dobry dom,ale poprosiłam pana o bardzo przemyślana decyzję jutro będe wiedziała jaka decyzja koszt transportu zwierzków 1 tys.zł wiezie mąż Szafirki bakusiowa zaprasza na bazarek transportowy 1 Quote
bakusiowa Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Zapraszam na bazarek transportowy . Jadą szczebrzeszyniaki do domów stałych i psiaki ze schroniska w Zamościu do hoteliku u szafirki.. Prosimy o pomoc. https://www.dogomania.com/forum/topic/351614-bazarek-transportowy-dla-pi%C4%99ciorga-zwierzak%C3%B3w/ 1 Quote
Baltimoore Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Kotka, która jedzie z Izbicy to ok 2 letnia czarna z białym Milka, która trafiła latem lub jesienią z piątką kociaków, z których 3 mają DS'y , a 2 z kocim katarem i chorymi oczkami dalej są na leczeniu w lecznicy. Quote
Poker Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Autobus będzie rzeczywiście wesoły. Oby tylko szczęśliwie dojechali. A ja się tak nie bawię , ktoś mi skradł moją Kulkę. 1 Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 9 godzin temu, Poker napisał: Autobus będzie rzeczywiście wesoły. Oby tylko szczęśliwie dojechali. A ja się tak nie bawię , ktoś mi skradł moja Kulkę. Cuda:) Faktycznie podobne:) ale widać,że Kulka starsza..... Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 10 godzin temu, Baltimoore napisał: Kotka, która jedzie z Izbicy to ok 2 letnia czarna z białym Milka, która trafiła latem lub jesienią z piątką kociaków, z których 3 mają DS'y , a 2 z kocim katarem i chorymi oczkami dalej są na leczeniu w lecznicy. Szkoda:( bo teraz troche ruszyło z adopcjami... Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 13 godzin temu, bakusiowa napisał: Zapraszam na bazarek transportowy . Jadą szczebrzeszyniaki do domów stałych i psiaki ze schroniska w Zamościu do hoteliku u szafirki.. Prosimy o pomoc. https://www.dogomania.com/forum/topic/351614-bazarek-transportowy-dla-pi%C4%99ciorga-zwierzak%C3%B3w/ Bardzo dziekuję za bazarek:):):) Quote
Poker Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Cuda:) Faktycznie podobne:) ale widać,że Kulka starsza..... Kulka ma prawie 11 lat. Z kolejnego bazarku będę miała 92 zł. 2 Quote
sue Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Dnia 30.03.2020 o 19:14, bakusiowa napisał: Zapraszam na bazarek transportowy . Jadą szczebrzeszyniaki do domów stałych i psiaki ze schroniska w Zamościu do hoteliku u szafirki.. Prosimy o pomoc. https://www.dogomania.com/forum/topic/351614-bazarek-transportowy-dla-pi%C4%99ciorga-zwierzak%C3%B3w/ Quote
sue Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Biały kocurek, który kiedyśtam mial jechać do domu ale nie pojechał, został dziś zabezpieczony i jest na tymczasie u Kasi Żre, odważny, mruczący, ale mocno zabiedzony i chudy Po ogarnięciu się będzie szukał znów domu, nie potrwa to raczej długo :) 4 Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 4 godziny temu, sue napisał: Biały kocurek, który kiedyśtam mial jechać do domu ale nie pojechał, został dziś zabezpieczony i jest na tymczasie u Kasi Żre, odważny, mruczący, ale mocno zabiedzony i chudy Po ogarnięciu się będzie szukał znów domu, nie potrwa to raczej długo :) Cieszę się,że jest juz zabrany z ulicy myslę,że szybko znajdzie dom,gorzej niestety będzie z transportem Kasia zrobi ładne fotki...i szukamy domku no w międzyczasie kastracja....odpchlanie,odrobaczanie Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 dziekuję sue za wstawienie kolejnej faktury za karmę:) Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 Dnia 26.03.2020 o 07:50, DORA1020 napisał: Z bazarku Poker 90zł Więc dług za karmę się zmniejszył do kwoty 315zł Bardzo Poker dziękuję:) Karmię bezdomniaki na śmietniku,na działce,dałam również karmę na tymczas Toficzka i Burasia,a także na tymczas Jowitki u sue kolejna faktura 166zł dług więc sie zwiększył do kwoty 481zł z bazarku jola&tina 200zł bardzo dziękuję:) więc znowu mniej dług za karmę obecnie wynosi 281zł Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 Jada jeszcze do Tarnowa 2 kocurki w sumie jutro do lepszego życia jedzie stadko....7 zwierzaków oby wszystko sie udało bardzo to przezywam,oby wszystko sie udało 2 Quote
DORA1020 Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 23 godziny temu, DORA1020 napisał: W środę wyrusza "wesoły autobus" ze zwierzakami do DS Do DS jedzie staruszek Rex /super dom:)/ koteczka z Izbicy,Tymianek-kocurek z tymczasu od sue i jada jeszcze dwie bidulki z zamojskiego schoniska i miałam dzisiaj zapytanie o Tofika i Burasia /są na tymczasie u guccio/ dom w Tarnowie,pan jest wykładowca na uczelni /chyba ekonomicznej/ w Krakowie wydaje mi sie że dobry dom,ale poprosiłam pana o bardzo przemyślana decyzję jutro będe wiedziała jaka decyzja koszt transportu zwierzków 1 tys.zł wiezie mąż Szafirki bakusiowa zaprasza na bazarek transportowy Do tego jeszcze 2 kocurki,trzymajcie kciuki za powodzenie akcji transportowej Quote
guccio Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Do tego jeszcze 2 kocurki,trzymajcie kciuki za powodzenie akcji transportowej Trzymam mocno te kciuki!Pomimo tak niesprzyjających okoliczności-wielki sukces w organizacji transportu! Quote
sue Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Do tego jeszcze 2 kocurki,trzymajcie kciuki za powodzenie akcji transportowej Super, że te dwa też. I mój biedny, miziasty i kochany Tymianek :( Będzie miał świetny domek, ale jeszcze nie umiem się tym cieszyć. Oby się wszystko udało po drodze, fajna, ale i bardzo skomplikowana akcja 2 Quote
Anula Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 30 minut temu, sue napisał: Super, że te dwa też. I mój biedny, miziasty i kochany Tymianek :( Będzie miał świetny domek, ale jeszcze nie umiem się tym cieszyć. Oby się wszystko udało po drodze, fajna, ale i bardzo skomplikowana akcja Tak to jest logistycznie bardzo skomplikowane ale musi się udać tyle psiaków pojedzie jednym transportem.Też wielkie brawa dla przewoźnika p.Piotra,który zgodził się przewieźć zwierzęta w takiej ilości i w różnych miejscach.Wyjeżdża dzisiaj w nocy,a może już wyjechał aby dotrzeć na czas.Jutro zapewne będzie dłużej jechał. Trzymajmy kciuki aby zwierzaki i p.Piotr szczęśliwie,bezpiecznie dotarł do celu. 2 Quote
guccio Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 38 minut temu, Anula napisał: Tak to jest logistycznie bardzo skomplikowane ale musi się udać tyle psiaków pojedzie jednym transportem.Też wielkie brawa dla przewoźnika p.Piotra,który zgodził się przewieźć zwierzęta w takiej ilości i w różnych miejscach.Wyjeżdża dzisiaj w nocy,a może już wyjechał aby dotrzeć na czas.Jutro zapewne będzie dłużej jechał. Trzymajmy kciuki aby zwierzaki i p.Piotr szczęśliwie,bezpiecznie dotarł do celu. Mocno zaciskam kciuki i tak jak Ty jestem pełna podziwu dla organizatorów,wykonawcy i wspierających. Quote
Recommended Posts