malagoska Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Ja dam 30 zł to mamy 80 zł. Jeszcze 60 zł. Dora, nie musisz nim dzwonić, jak masz inny telefon, ale można nim robić zdjęcia. Quote
malagoska Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Mogłabym zrobić minibazarek na tę intencje, bo mam kilka ubrań, ale nie bardzo wiem jak. Może ktoś pomoże? Quote
malagoska Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 21 godzin temu, DORA1020 napisał: Bardzo prosze o wyróżnienie ogloszenia Uszatka https://www.olx.pl/oferta/uszatek-mily-kocurek-czeka-na-dom-CID103-IDBai6m.html Na 7 dni :) Powodzenia kotku! Quote
malagoska Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Dora, w Szczebrzeszynie ktoś chce sprzedać aparat cyfrowy za 45 zł. Może to wolisz, ja nie robiłam zdjęć aparatem, zawsze smartfonem, więc nie wiem, co wygodniejsze, tu link: https://www.olx.pl/oferta/aparat-cyfrowy-hp-m627-mozliwa-zamiana-CID99-IDrvdWn.html#7b427c8634 Przewaga smartfona nad aparatem: smartfonem można kręcić filmiki o zwierzątku, a to naprawdę bardziej przekonuje do adopcji niż fotka. Filmik można chyba wstawić na olx chyba jednak nie można - na jakich stronach promujących adopcje można wstawić filmik?). Więcej uczucia wzbudza zwierzątko, które się rusza, widać jego osobowość, wdzięk. Szukałam teraz i nigdzie chyba nie da się wstawić filmiku w ogłoszeniu...! Jedynie wysyłać na maila zainteresowanym, żeby lepiej poznali zwierzaka, zakochali się w nim... 1 Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Dzwoniłam do tego pana mieszka kilka km od Szczebrzeszyna,i nie ma go w Polsce ale córka przwiezie,byc może w tym tygodniu Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Dnia 17.08.2019 o 21:25, Poker napisał: Ja też dołożę 5 dyszek tylko dajcie znać. Bardzo dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Mam dwie wiadomości....dobrą i złą A ponieważ z natury jestem pesymistka zacznę od złej: dom dla 2 kotków białaczkowych nie wypalił,kobieta sie rozmyśliła,do wizyty pa nie doszło:( nie będę tego komentować,za bardzo boli:( taką miałam nadzieję,tak sie cieszyłam...ludzie są tak bardzo nieprzewidywalni Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 W sobote do DS pojechała Lila /od kwietnia w lecznicowej klatce/ koteczka niedowidząca na jedno oczko mam zdjęcia Liluni w DS na mailu ,do kogo mogę wysłać? transportem zajęła się i zapłaciła za niego/przez blablacar/ Baltimoore,bardzo jej dziękuję:) DS czekał na kicie miesiąc,bo jak zadzwonili w spr. adopcji Lila nie była jeszcze wysterylizowana ale juz w swoim domku:) wiecej fotek Lili na str.534 Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Isabel była wczoraj na wizycie poadopcyjnej u Aslanka bardzo dziękuje Isabel:) będą zdjęcia z DS Aslanek jest białaczkowy ,w tej chwili jest zdrowy,wyniki dobre,apetyt dopisuje:) Mozna....mozna........ Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Planujemy wyjazd szczeniaczków ../.niestety juz tylko dwóch,jedna sunia -szczeniaczek oddana,w jakie ręce,możemy sie tylko domyślać/.... w środę pojedzie tez do W-wy,do DS, jedno kocie maleństwo /od Krystyny/ DS tez musiał czekać,bo maluszek był po szczepieniu i trzeba było odczekać szczeniaczki zostały wykupione,ale nie było łatwo,dzisiaj maja trafic do lecznicy na odpchlanie i odrobaczanie oby tylko wszystko sie udało..... Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Wielkie dzięki dla malagoski i bakusiowej za wyróżnie ogłoszeń zwierzaków:) Quote
Olena84 Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Może drugi białaczkowy dla Aslanka? Może warto z panią porozmawiać? Przykre że pani sie wycofała z adopcji białaczkowych kotków :( Quote
malagoska Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 3 godziny temu, Olena84 napisał: Może drugi białaczkowy dla Aslanka? Może warto z panią porozmawiać? Przykre że pani sie wycofała z adopcji białaczkowych kotków :( Trzeba ostrożnie z przekonywaniem ludzi, bo potem się wycofują i przykrość dla wszystkich... Quote
malagoska Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 4 godziny temu, DORA1020 napisał: .niestety juz tylko dwóch,jedna sunia -szczeniaczek oddana,w jakie ręce,możemy sie tylko domyślać/ Czy ten facet powiedział, że oddał jedną suczkę? To pewne...? Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 5 godzin temu, Olena84 napisał: Może drugi białaczkowy dla Aslanka? Może warto z panią porozmawiać? Przykre że pani sie wycofała z adopcji białaczkowych kotków :( Pani Aslanka jest starszą osoba,napewno nie wezmie drugiego białaczkowego chciała zdrowego,w ogłoszeniu nie napisałam,że białaczkowy,namówiłam panią,ale drugiego nie wezmie Quote
DORA1020 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 1 godzinę temu, malagoska napisał: Czy ten facet powiedział, że oddał jedną suczkę? To pewne...? Nic nie jest pewne:( Quote
Isabel Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Pani Aslanka jest starszą osoba,napewno nie wezmie drugiego białaczkowego chciała zdrowego,w ogłoszeniu nie napisałam,że białaczkowy,namówiłam panią,ale drugiego nie wezmie Potwierdzam, na pewno nie weźmie, nawet nie próbowałam panią namawiać, bo wiem, że to byłoby zbyt duże obciążenie dla starszych państwa. Ale dla jednego kotka to dobry dom, nawet bardzo dobry - Aslanek jest kochany, zadbany, ślicznie wygląda :) Tylko tak bardzo żal tych kotków białaczkowych, z adopcji których nic nie wyszło :( A cieszyłam się, że Maciuś w końcu znajdzie dom...:( Quote
terra Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Zapraszam na bazarek w połowie dla szczebrzeszyniaków: https://www.dogomania.com/forum/topic/350378-zapraszam-dziecięce-ciuszki-i-różne-rozmiary-dla-szczebrzeszyniaków-i-samby/ Quote
malagoska Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 6 godzin temu, DORA1020 napisał: Nic nie jest pewne:( Skąd ta informacja, że suczka oddana? Czy zapłaciłyście facetowi za suczki? Quote
DORA1020 Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 Jednej suczki szczeniaczka napewno nie ma będziemy zgłebiac temat dwa szczeniaczki juz w naszych rękach wczoraj trafiły do lecznicy na odpchlanie i odrobacznie w środe transport koszt transportu pod Lódz ok.740zł pod drodze zostanie zabrane z Izbicy kocię do Ds w W-wie transport Zagrodowy Pies Polski bakusiowa zrobi bazarek na transport ale i za pobyt w lecznicy musze równiez zapłacić szczeniaczki muszą wyjechać jutro,jeden do dt Fundacji może trafic dopiero po piatku więc na razie dwa trafia do hoteliku dla drugiego będziemy szukały dt w W-wie Quote
DORA1020 Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 Bardzo dziękuje Baltimoore za karmę dla kotków:) Oczywiście podzielę sie z sue,która również dokarmia koty Quote
DORA1020 Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 Przed chwilą, Olena84 napisał: Wyślę coś na lecznicę Dziękuję:) Quote
malagoska Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 4 godziny temu, DORA1020 napisał: ,jeden do dt Fundacji może trafic dopiero po piatku więc na razie dwa trafia do hoteliku dla drugiego będziemy szukały dt w W-wie A do mnie nie przyjedzie? Quote
Recommended Posts