Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
Dnia 31.03.2019 o 13:47, Baltimoore napisał:

ROZLICZENIA

Kot Bosman lecznica Zalesie Rzeszów plus wizyta  kontrolna w tej lecznicy wczoraj

1199zł plus 150 zł= 1349 zł

Wpłaty:

Nadziejka z bazarku 45 zł

terra 50 zł

sharka 50 zł

Aldrumka 30 zł

Ja Pomagam zbiórka 138,75 zł

Anonimowy Bardzo Dobry Duszek - bardzo duża kwota

Baltimoore- pozostała kwota

Saldo 1349zł-1349 zł= 0 zł

Aktualnie w skarpecie Bosmana mamy 25 zł z bazarku terry

Posted
Dnia 4.04.2019 o 11:40, Baltimoore napisał:

Będą wizyty pa dla 4 kotkow z Izbicy: Czarnej Zielonookiej, burego kota Kacpra/Widmo oraz rodzeństwa Marcysi i Telesfora (razem)

Niestety do tych umówionych wizyt nie doszło, ludzie się rozmyślili, a jedni nawet o tym nie powiadomili a teraz nie odbierają telefonu, Blue pojechała na darmo :((

Posted
12 godzin temu, Baltimoore napisał:

Niestety do tych umówionych wizyt nie doszło, ludzie się rozmyślili, a jedni nawet o tym nie powiadomili a teraz nie odbierają telefonu, Blue pojechała na darmo :((

Przy  kontaktach z takimi nieodowiedzialnymi ludzi trzeba mieć stalowe nerwy

po kiego dzwonia i zabierają czas

• Like 1
Posted

Bosmanek świetnie wygląda, naprawdę wyluzowany w tym DT i widzę, że ma fajnego kolegę, szybko się zaprzyjaźnili :)

No a te wizyty żal, jak tak można ;/ Dzisiaj niestety pełno takich ludzi, którzy nawet nie mają jaj, by porozmawiać i wyjaśnić, dlaczego nie, wolą udawać, że ich nie ma i nie wiedzą jak odebrać telefon.

Posted

Bury Włóczykij podrzucony do pana zadomowił się na mojej działce... Nie chce spać w garażu u pana, podejrzewam że go wyganiał albo on albo córka. Poza tym, że przychodzi na jedzenie 2-3 razy dziennie, siedzi w pobliżu prawie cały czas. Mam więc chcąc nie chcąc tymczasowicza, problem jest jednak taki, że w domu nie chce być, a na zewnątrz non stop się tłucze z Bazylim. Mojego szanownego kastruję w piątek, bo na razie reperujemy wątrobę (niewielkie podwyższenie parametrów) i coś mi się zdaje że trzeba umawiać zaraz Włóczykija, bo się rozniosą...

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, sharka napisał:

Dora zdjęcia trochę przycięłam, jeśli mam wstawić też oryginały to daj znać :)

Dziękuję :) Tak może być

To bezdomna suczka,która została podrzucona moim znajomym

ok. 10 kg, przyjazna do wszystkich,psiaków,kociaków,może nie miec roku

będzie potrzebowała ogłoszeń,o hoteliku nie ma co marzyć:(

Posted

W kocich sprawach

W czwartek do DS do Krakowa jedzie rodzeństwo trikolorka Marcysia i buro-bialy Telesfor, kociaki z interwencji od p. Krystyny. Była wizyta pa, dziękuję mężowi mojej koleżanki za zrobienie :)) Transport blabla.

(do tamtych 3 mówionych pa w sumie nie doszło, ale seria...)

W lecznicy zostałyby dwa bure kocurki: 6-7 miesięczny Karol i 5 miesięczny Gucio.

Czarna zielonooka Adusia/Bajka ok 9 mies nadal szuka domu, kilka dni temu trafiła do DT na doleczenie kk już poza lecznicą.

W lecznicy jest jeszcze biało-rudy Maciuś, niestety wyszły mu dodatnie wirusówki :((   Nie wiem co dalej.

Posted
1 godzinę temu, Baltimoore napisał:

W kocich sprawach

W czwartek do DS do Krakowa jedzie rodzeństwo trikolorka Marcysia i buro-bialy Telesfor, kociaki z interwencji od p. Krystyny. Była wizyta pa, dziękuję mężowi mojej koleżanki za zrobienie :)) Transport blabla.

(do tamtych 3 mówionych pa w sumie nie doszło, ale seria...)

W lecznicy zostałyby dwa bure kocurki: 6-7 miesięczny Karol i 5 miesięczny Gucio.

Czarna zielonooka Adusia/Bajka ok 9 mies nadal szuka domu, kilka dni temu trafiła do DT na doleczenie kk już poza lecznicą.

W lecznicy jest jeszcze biało-rudy Maciuś, niestety wyszły mu dodatnie wirusówki :((   Nie wiem co dalej.

Po Bosmanku Maciuś:( Tez taki kochany kocurek jak Bosmanek

I od nowa......:(

Cieszę się,ze ubywa tych kociakow z lecznicy

Posted
Dnia 25.03.2019 o 08:25, DORA1020 napisał:

Kolejna faktura 127zl

Na minusie 225zł

z mojego bazarku zarobiłam 90zł /razem z nadpłatami/

Na mniusie 135zł

Sharka-----30zł/bardzo dziękuję:)/

Na minusie 105zł

transport Maciusia do lecznicy 30zł

kolejna faktura 144zł

Na minusie 279zł

Posted

Dzisiaj do DS w Krakowie jedzie Marcysia i Telesfor, dwójka rodzeństwa z interwencji od p. Krystyny. Koszt transportu 70 zł.

Niestety kociaki od wczoraj mają włączone leczenie z powodu kk, jadą więc chore  i mam nadzieję ze uda się sytuację opanować.

Posted
Dnia 8.04.2019 o 17:19, DORA1020 napisał:

Dziękuję :) Tak może być

To bezdomna suczka,która została podrzucona moim znajomym

ok. 10 kg, przyjazna do wszystkich,psiaków,kociaków,może nie miec roku

będzie potrzebowała ogłoszeń,o hoteliku nie ma co marzyć:(

Dora, czy sunia może zostać u znajomych do czasu znalezienia domu?
Suczka cudna, wygląda jak szczeniak.

Posted
5 godzin temu, Baltimoore napisał:

Dzisiaj do DS w Krakowie jedzie Marcysia i Telesfor, dwójka rodzeństwa z interwencji od p. Krystyny. Koszt transportu 70 zł.

Niestety kociaki od wczoraj mają włączone leczenie z powodu kk, jadą więc chore  i mam nadzieję ze uda się sytuację opanować.

Ciesze się,ze jada:)

Posted
4 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Dora, czy sunia może zostać u znajomych do czasu znalezienia domu?
Suczka cudna, wygląda jak szczeniak.

Na razie zostanie,ale proszą o ogłoszenia i szukanie jej domu

tam jest  ciasnota....duzo ludzi i zwierzaków

sunia ma na imię Bella,i chyba to taki podrosniety szczeniak,wywalony na ulicę

Bella to pieszczoch i chce przebywać non stop z ludzmi,na początku troche nieufna,teraz blisko ludzia

prosze o ogłaszanie Belli,ja juz ja ogłosiłam,na W-wę