Baltimoore Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Dnia 31.03.2019 o 13:47, Baltimoore napisał: ROZLICZENIA Kot Bosman lecznica Zalesie Rzeszów plus wizyta kontrolna w tej lecznicy wczoraj 1199zł plus 150 zł= 1349 zł Wpłaty: Nadziejka z bazarku 45 zł terra 50 zł sharka 50 zł Aldrumka 30 zł Ja Pomagam zbiórka 138,75 zł Anonimowy Bardzo Dobry Duszek - bardzo duża kwota Baltimoore- pozostała kwota Saldo 1349zł-1349 zł= 0 zł Aktualnie w skarpecie Bosmana mamy 25 zł z bazarku terry Quote
Baltimoore Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Dnia 4.04.2019 o 11:40, Baltimoore napisał: Będą wizyty pa dla 4 kotkow z Izbicy: Czarnej Zielonookiej, burego kota Kacpra/Widmo oraz rodzeństwa Marcysi i Telesfora (razem) Niestety do tych umówionych wizyt nie doszło, ludzie się rozmyślili, a jedni nawet o tym nie powiadomili a teraz nie odbierają telefonu, Blue pojechała na darmo :(( Quote
Baltimoore Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 5 godzin temu, sue napisał: ^ to wyżej to jest taki pieseczek który bardzo potrzebuje hoteliku/dt czegokolwiek, bo tam gdzie jest nie może zostać, na razie jest bardzo tymczasowo zabezpieczony i to na łańcuchu. Założyłam mu wątek https://www.dogomania.com/forum/topic/349727-mały-ale-duży-kłopot-czyli-niewielki-pieseczek-w-potrzebie/?tab=comments#comment-17456397 Będę go wspierać. Quote
DORA1020 Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 12 godzin temu, Baltimoore napisał: Bosmanek Bosmanek ma cudowna opiekunkę:) przy tym koszmarze miał dużo szczęścia jest zaoopiekowany i szczęśliwy:) Quote
DORA1020 Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 12 godzin temu, Baltimoore napisał: Niestety do tych umówionych wizyt nie doszło, ludzie się rozmyślili, a jedni nawet o tym nie powiadomili a teraz nie odbierają telefonu, Blue pojechała na darmo :(( Przy kontaktach z takimi nieodowiedzialnymi ludzi trzeba mieć stalowe nerwy po kiego dzwonia i zabierają czas 1 Quote
sue Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Bosmanek świetnie wygląda, naprawdę wyluzowany w tym DT i widzę, że ma fajnego kolegę, szybko się zaprzyjaźnili :) No a te wizyty żal, jak tak można ;/ Dzisiaj niestety pełno takich ludzi, którzy nawet nie mają jaj, by porozmawiać i wyjaśnić, dlaczego nie, wolą udawać, że ich nie ma i nie wiedzą jak odebrać telefon. Quote
sue Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Bury Włóczykij podrzucony do pana zadomowił się na mojej działce... Nie chce spać w garażu u pana, podejrzewam że go wyganiał albo on albo córka. Poza tym, że przychodzi na jedzenie 2-3 razy dziennie, siedzi w pobliżu prawie cały czas. Mam więc chcąc nie chcąc tymczasowicza, problem jest jednak taki, że w domu nie chce być, a na zewnątrz non stop się tłucze z Bazylim. Mojego szanownego kastruję w piątek, bo na razie reperujemy wątrobę (niewielkie podwyższenie parametrów) i coś mi się zdaje że trzeba umawiać zaraz Włóczykija, bo się rozniosą... 1 Quote
sharka Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Dora zdjęcia trochę przycięłam, jeśli mam wstawić też oryginały to daj znać :) Quote
DORA1020 Posted April 8, 2019 Author Posted April 8, 2019 1 godzinę temu, sharka napisał: Dora zdjęcia trochę przycięłam, jeśli mam wstawić też oryginały to daj znać :) Dziękuję :) Tak może być To bezdomna suczka,która została podrzucona moim znajomym ok. 10 kg, przyjazna do wszystkich,psiaków,kociaków,może nie miec roku będzie potrzebowała ogłoszeń,o hoteliku nie ma co marzyć:( Quote
sue Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Bardzo sympatyczna sunia, malutka, no i na wielki plus jej charakter - że lubi inne psy, koty... https://www.olx.pl/oferta/gerda-kocha-psy-koty-i-bardzo-potrzebuje-domu-CID103-IDzqC0Y.html Moje ogłoszenie (Gerda) Quote
Baltimoore Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Fajna suczka, wesoła i przyjazna :)) jak rozumiem to jest jeszcze inny pies niż ten od Sue, bo w sumie podobne. A ta suczka zostaje gdzie jest czy też do hoteliku? Quote
Baltimoore Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 W kocich sprawach W czwartek do DS do Krakowa jedzie rodzeństwo trikolorka Marcysia i buro-bialy Telesfor, kociaki z interwencji od p. Krystyny. Była wizyta pa, dziękuję mężowi mojej koleżanki za zrobienie :)) Transport blabla. (do tamtych 3 mówionych pa w sumie nie doszło, ale seria...) W lecznicy zostałyby dwa bure kocurki: 6-7 miesięczny Karol i 5 miesięczny Gucio. Czarna zielonooka Adusia/Bajka ok 9 mies nadal szuka domu, kilka dni temu trafiła do DT na doleczenie kk już poza lecznicą. W lecznicy jest jeszcze biało-rudy Maciuś, niestety wyszły mu dodatnie wirusówki :(( Nie wiem co dalej. Quote
DORA1020 Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 11 godzin temu, sue napisał: Bardzo sympatyczna sunia, malutka, no i na wielki plus jej charakter - że lubi inne psy, koty... https://www.olx.pl/oferta/gerda-kocha-psy-koty-i-bardzo-potrzebuje-domu-CID103-IDzqC0Y.html Moje ogłoszenie (Gerda) Dziękuję za ogłoszenie:) Quote
DORA1020 Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: W kocich sprawach W czwartek do DS do Krakowa jedzie rodzeństwo trikolorka Marcysia i buro-bialy Telesfor, kociaki z interwencji od p. Krystyny. Była wizyta pa, dziękuję mężowi mojej koleżanki za zrobienie :)) Transport blabla. (do tamtych 3 mówionych pa w sumie nie doszło, ale seria...) W lecznicy zostałyby dwa bure kocurki: 6-7 miesięczny Karol i 5 miesięczny Gucio. Czarna zielonooka Adusia/Bajka ok 9 mies nadal szuka domu, kilka dni temu trafiła do DT na doleczenie kk już poza lecznicą. W lecznicy jest jeszcze biało-rudy Maciuś, niestety wyszły mu dodatnie wirusówki :(( Nie wiem co dalej. Po Bosmanku Maciuś:( Tez taki kochany kocurek jak Bosmanek I od nowa......:( Cieszę się,ze ubywa tych kociakow z lecznicy Quote
DORA1020 Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 Dnia 25.03.2019 o 08:25, DORA1020 napisał: Kolejna faktura 127zl Na minusie 225zł z mojego bazarku zarobiłam 90zł /razem z nadpłatami/ Na mniusie 135zł Sharka-----30zł/bardzo dziękuję:)/ Na minusie 105zł transport Maciusia do lecznicy 30zł kolejna faktura 144zł Na minusie 279zł Quote
Baltimoore Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dzisiaj do DS w Krakowie jedzie Marcysia i Telesfor, dwójka rodzeństwa z interwencji od p. Krystyny. Koszt transportu 70 zł. Niestety kociaki od wczoraj mają włączone leczenie z powodu kk, jadą więc chore i mam nadzieję ze uda się sytuację opanować. Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dnia 8.04.2019 o 17:19, DORA1020 napisał: Dziękuję :) Tak może być To bezdomna suczka,która została podrzucona moim znajomym ok. 10 kg, przyjazna do wszystkich,psiaków,kociaków,może nie miec roku będzie potrzebowała ogłoszeń,o hoteliku nie ma co marzyć:( Dora, czy sunia może zostać u znajomych do czasu znalezienia domu? Suczka cudna, wygląda jak szczeniak. Quote
DORA1020 Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 5 godzin temu, Baltimoore napisał: Dzisiaj do DS w Krakowie jedzie Marcysia i Telesfor, dwójka rodzeństwa z interwencji od p. Krystyny. Koszt transportu 70 zł. Niestety kociaki od wczoraj mają włączone leczenie z powodu kk, jadą więc chore i mam nadzieję ze uda się sytuację opanować. Ciesze się,ze jada:) Quote
DORA1020 Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Dora, czy sunia może zostać u znajomych do czasu znalezienia domu? Suczka cudna, wygląda jak szczeniak. Na razie zostanie,ale proszą o ogłoszenia i szukanie jej domu tam jest ciasnota....duzo ludzi i zwierzaków sunia ma na imię Bella,i chyba to taki podrosniety szczeniak,wywalony na ulicę Bella to pieszczoch i chce przebywać non stop z ludzmi,na początku troche nieufna,teraz blisko ludzia prosze o ogłaszanie Belli,ja juz ja ogłosiłam,na W-wę Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 37 minut temu, DORA1020 napisał: prosze o ogłaszanie Belli,ja juz ja ogłosiłam,na W-wę Proszę :) U mnie jako Mela i została ogłoszona na Kraków.https://www.olx.pl/oferta/zlota-sunia-o-wielkim-serduszku-tak-chcialaby-sie-wtulic-w-czlowieka-CID103-IDpTkRb.html Cieszę się, że ma BDT. Quote
Recommended Posts