Baltimoore Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 25 minut temu, sharka napisał: To ja przeznaczę ta stówkę na spłatę długu - Dora do Ciebie słać czy na konto weta? Wyślij do RoyalVetu z komentarzem "Sterylizacja i pobyt kotki trikolor od p. Magdy ...." Masz numer konta czy Ci podesłać?. Ja też wpłacę do RoyalVetu. 1 Quote
DORA1020 Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 23 godziny temu, Poker napisał: Dobry pan. A kocinka biedna. DORA, pytałaś w Rzeszowie czy potrzebują manele? Mam do oddania RenalVet , prawie całe opakowanie, Theovent100, Digoxin 100 mikrogr. , 67 insulinówek , 1 opakowanie Enarenalu 5 mg. Potrzebują a ja...gdyby ktos miał potrzebuje Canergy 100mg i Hepatiale Quote
DORA1020 Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 16 godzin temu, Tyś(ka) napisał: sharka, Madie, Baltimoore - dziękuję. W gminie udało się uzyskać sfinansowanie dla dwóch kotek, trzecią opłaci Karmicielka. Jedna kotka jedzie już jutro, cieszę się, a Pani Karmicielka pozytywnie zaskoczona :). Dziękuję za chęć pomocy i przepraszam za spamowanie tutaj. Żal Teofila :( to nie spamowanie.... wszystkim w potrzebie tutaj sie pomaga:) cieszę się,że tyle dobrego tutaj sie dzieje:) Quote
DORA1020 Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 12 godzin temu, Baltimoore napisał: Wyślij do RoyalVetu z komentarzem "Sterylizacja i pobyt kotki trikolor od p. Magdy ...." Masz numer konta czy Ci podesłać?. Ja też wpłacę do RoyalVetu. 9 godzin temu, sharka napisał: Prześlij prosze Bardzo dziękuje:) Quote
Madie Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Dnia 25.03.2019 o 16:33, DORA1020 napisał: Koczuje:( Nie wiem czy pisałam......zabrał go wieśniak,żeby na wsi myszy łapał kocinka była tam kilka dni,a pózniej wróciła pod sklep....10km,przez las Pan,który zainteresował sie losem kotka /nie moze go zabrać,pracuje za granicą/ wykastrował go,odpchlił,odrobaczył,testy ujemne i zaszczepiony Pogadam z TZtem. Może by się go dało na DT dać do niego (ale niestety dopiero po świętach wielkanocnych) skoro Bosmanek ma DT 1 Quote
DORA1020 Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 3 godziny temu, Baltimoore napisał: Byłoby super :) Quote
Tyśka) Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Trzymam kciuki.Tomaszowska Plamka już po kastracji, była w bardzo zaawansowanej ciąży. Od wczoraj ma czterodniowy DT, gdzie dochodzi do siebie. Je, interesuje się otoczeniem, nie wygląda na zestresowaną. Następna w kolejce jest równie domowa Łatka, a na końcu Lalka. Dziękuję jeszcze raz za chęć pomocy. - Plamka jeszcze przed kastracją Quote
DORA1020 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Bardzo dziękuje bakusiowej za karme dla kotków i dokarmianych psiaków:) Quote
Baltimoore Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 To mała Margolcia z Izbicy ma dom w Wraszawie. Wizyta pa bardzo dobrze. https://www.olx.pl/oferta/sliczna-margolcia-czeka-w-lecznicy-na-dom-CID103-IDyU8tG.html 1 Quote
Baltimoore Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 A Trzyłapka niestety szuka domu. Jest problem z kotem rezydentem :(( Quote
Baltimoore Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Jutro do Warszawy z lecznicy w Izbicy jedzie Lala/ Tiffany oraz mała Margolcia z plamką nad okiem. Bardzo dziękuję Blue za wizyty PA :)) Transport 2x47zł= 94 zł Proszę trzymać kciuki :)) 1 Quote
Baltimoore Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Bosman w Rzeszowie przytył, zaokrąglił się, przyjażni się z białaczkowym Felkiem, bawi się z niewidomym Syriuszem, śpi z Panią w łóżku. Ciągle gada i dopomina się o uwagę. Dostaję leki ochronne na serce i inhalacje, niestety łatwo się męczy i ma duszności. Juttro na wypadek pojedzie do tej lecznicy gdzie był na osłuchanie i konsultację. 1 Quote
DORA1020 Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 11 godzin temu, Baltimoore napisał: Bosman w Rzeszowie przytył, zaokrąglił się, przyjażni się z białaczkowym Felkiem, bawi się z niewidomym Syriuszem, śpi z Panią w łóżku. Ciągle gada i dopomina się o uwagę. Dostaję leki ochronne na serce i inhalacje, niestety łatwo się męczy i ma duszności. Juttro na wypadek pojedzie do tej lecznicy gdzie był na osłuchanie i konsultację. Bosmanku....przytulam..... Quote
sue Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 16 godzin temu, Baltimoore napisał: Jutro do Warszawy z lecznicy w Izbicy jedzie Lala/ Tiffany oraz mała Margolcia z plamką nad okiem. Bardzo dziękuję Blue za wizyty PA :)) Transport 2x47zł= 94 zł Proszę trzymać kciuki :)) Ciężko wyobrazić sobie lepsze wiadomości. Oczywiście trzymam :) Quote
sue Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 16 godzin temu, Baltimoore napisał: Bosman w Rzeszowie przytył, zaokrąglił się, przyjażni się z białaczkowym Felkiem, bawi się z niewidomym Syriuszem, śpi z Panią w łóżku. Ciągle gada i dopomina się o uwagę. Dostaję leki ochronne na serce i inhalacje, niestety łatwo się męczy i ma duszności. Juttro na wypadek pojedzie do tej lecznicy gdzie był na osłuchanie i konsultację. Też dobre wieści, niepokoją trochę te problemy oddechowe, oby nie było to nic ponad jakieś pozostałości po przebytym katarze np. Quote
Baltimoore Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Sue, dzięki, kciuki się bardzo przydały, podróż była opóżniona i z pewnymi perturbacjami, na szczęście dojechały :)) Lala/Tiffany z ogłoszenia powinna mieć super dom, ale cieszyć się będę na całego dopiero za kilka dni. Bosmanek miał dzisiaj robione rtg płuc- jest dużo lepiej niż w lutym oraz usg brzucha, dostał steryd i jakiś lek na płuca. Koszt wizyty i badań 150 zł. W środę/czwartek do domu jedzie bura koteczka z Izbicy Balbina, a czarna zielonooka ma mieć DT. 1 Quote
Baltimoore Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Wczoraj wieczorem była też wizyta PA dla Trzyłapki, zrobił ją mąż mojej koleżanki. Bardzo dziękuję :)) W domu miła spokojna koteczka, oby się dogadali. Quote
Baltimoore Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 ROZLICZENIA leczenia kotów Kot Bosman lecznica Zalesie Rzeszów plus wizyta kontrolna w tej lecznicy wczoraj 1199zł plus 150 zł= 1349 zł Wpłaty: Nadziejka z bazarku 45 zł terra 50 zł sharka 50 zł Aldrumka 30 zł Ja Pomagam zbiórka 138,75 zł Anonimowy Bardzo Dobry Duszek - bardzo duża kwota Baltimoore- pozostała kwota Saldo 1349zł-1349 zł= 0 zł Bardzo dziękuję w imieniu Bosmanka, Dory i swoim wszystkim Kochanym Cioteczkom i darczyńcom z Ja pomagam :))) 1 Quote
Baltimoore Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Trikolorowa bezdomna kotka Trisia (już w domu )- lecznica Royal Vet steryliacja plus pobyt 465 zł Wpłaty: sharka 100zł Ja Pomagam zbiórka 92,50 zł Baltimoore- pozostała kwota Saldo 465zł-465zł = 0 zł Bardzo dziękuję sharka i darczyńcom z Ja pomagam :))) 1 Quote
Nesiowata Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Jak pas transmisyjny przekazuję otrzymane zdjęcia - siostrzyczki uczą się chodzenia w szelkach 2 Quote
Nesiowata Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Jakoś nie widać aby to ustrojstwo stresowało je. Quote
Recommended Posts