Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
25 minut temu, sharka napisał:

To ja przeznaczę ta stówkę na spłatę długu - Dora do Ciebie słać czy na konto weta?

Wyślij do RoyalVetu z komentarzem "Sterylizacja i pobyt kotki trikolor od p. Magdy ...."

Masz numer konta czy Ci podesłać?.

Ja też wpłacę do RoyalVetu.

• Like 1
Posted
23 godziny temu, Poker napisał:

Dobry pan.  A kocinka biedna.

DORA, pytałaś w Rzeszowie czy potrzebują manele?

Mam do oddania RenalVet , prawie całe opakowanie, Theovent100, Digoxin 100 mikrogr. , 67 insulinówek , 1 opakowanie Enarenalu 5 mg.

Potrzebują

a ja...gdyby ktos miał potrzebuje Canergy 100mg i Hepatiale

Posted
16 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

sharka, Madie, Baltimoore - dziękuję. W gminie udało się uzyskać sfinansowanie dla dwóch kotek, trzecią opłaci Karmicielka. Jedna kotka jedzie już jutro, cieszę się, a Pani Karmicielka pozytywnie zaskoczona :). Dziękuję za chęć pomocy i przepraszam za spamowanie tutaj.

Żal Teofila :(

to nie spamowanie....

wszystkim w potrzebie tutaj sie pomaga:)

cieszę się,że tyle dobrego tutaj sie dzieje:)

Posted
12 godzin temu, Baltimoore napisał:

Wyślij do RoyalVetu z komentarzem "Sterylizacja i pobyt kotki trikolor od p. Magdy ...."

Masz numer konta czy Ci podesłać?.

Ja też wpłacę do RoyalVetu.

9 godzin temu, sharka napisał:

Prześlij prosze

Bardzo dziękuje:)

Posted
Dnia 25.03.2019 o 16:33, DORA1020 napisał:

Koczuje:(

Nie wiem czy pisałam......zabrał go wieśniak,żeby na wsi myszy łapał

kocinka była tam kilka dni,a pózniej wróciła pod sklep....10km,przez las

Pan,który zainteresował sie losem kotka /nie moze go zabrać,pracuje za granicą/

wykastrował go,odpchlił,odrobaczył,testy ujemne i zaszczepiony

Pogadam z TZtem. Może by się go dało na DT dać do niego (ale niestety dopiero po świętach wielkanocnych) skoro Bosmanek ma DT

• Like 1
Posted

Trzymam kciuki.

Tomaszowska Plamka już po kastracji, była w bardzo zaawansowanej ciąży. Od wczoraj ma czterodniowy DT, gdzie dochodzi do siebie. Je, interesuje się otoczeniem, nie wygląda na zestresowaną. Następna w kolejce jest równie domowa Łatka, a na końcu Lalka. Dziękuję jeszcze raz za chęć pomocy.
k2.jpg.506bdbc6274ba24aa1fba9b875da2fbf.jpg - Plamka jeszcze przed kastracją

Posted

Jutro do Warszawy z lecznicy w Izbicy jedzie Lala/ Tiffany  oraz mała Margolcia z plamką nad okiem.

Bardzo dziękuję Blue za wizyty PA :))

Transport 2x47zł= 94 zł

Proszę trzymać kciuki  :))

• Like 1
Posted

Bosman w Rzeszowie  przytył, zaokrąglił się, przyjażni się z białaczkowym Felkiem, bawi się z niewidomym Syriuszem, śpi z Panią w łóżku.

Ciągle gada i dopomina się o uwagę.

Dostaję leki ochronne na serce i inhalacje, niestety łatwo się męczy i ma duszności. Juttro na wypadek pojedzie do  tej lecznicy gdzie był na osłuchanie i konsultację.

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Baltimoore napisał:

Bosman w Rzeszowie  przytył, zaokrąglił się, przyjażni się z białaczkowym Felkiem, bawi się z niewidomym Syriuszem, śpi z Panią w łóżku.

Dostaję leki ochronne na serce i inhalacje, niestety łatwo się męczy i ma duszności. Juttro na wypadek pojedzie do  tej lecznicy gdzie był na osłuchanie i konsultację.

Bosmanku....przytulam.....

Posted
16 godzin temu, Baltimoore napisał:

Jutro do Warszawy z lecznicy w Izbicy jedzie Lala/ Tiffany  oraz mała Margolcia z plamką nad okiem.

Bardzo dziękuję Blue za wizyty PA :))

Transport 2x47zł= 94 zł

Proszę trzymać kciuki  :))

Ciężko wyobrazić sobie lepsze wiadomości. Oczywiście trzymam :)

Posted
16 godzin temu, Baltimoore napisał:

Też dobre wieści, niepokoją trochę te problemy oddechowe, oby nie było to nic ponad jakieś pozostałości po przebytym katarze np.

Posted

Sue, dzięki, kciuki się bardzo przydały, podróż była opóżniona i z pewnymi perturbacjami, na szczęście dojechały :))

Lala/Tiffany z ogłoszenia powinna mieć super dom, ale cieszyć się będę na całego dopiero za kilka dni.

Bosmanek miał dzisiaj robione rtg płuc- jest dużo lepiej niż w lutym oraz usg brzucha, dostał steryd i jakiś lek na płuca.

Koszt wizyty i badań 150 zł.

W środę/czwartek do domu jedzie bura koteczka z Izbicy Balbina, a czarna zielonooka ma mieć DT.

• Like 1
Posted

ROZLICZENIA leczenia kotów

Kot Bosman lecznica Zalesie Rzeszów plus wizyta  kontrolna w tej lecznicy wczoraj

1199zł plus 150 zł= 1349 zł

Wpłaty:

Nadziejka z bazarku 45 zł

terra 50 zł

sharka 50 zł

Aldrumka 30 zł

Ja Pomagam zbiórka 138,75 zł

Anonimowy Bardzo Dobry Duszek - bardzo duża kwota

Baltimoore- pozostała kwota

Saldo 1349zł-1349 zł= 0 zł

Bardzo dziękuję w imieniu Bosmanka, Dory i swoim wszystkim Kochanym Cioteczkom i darczyńcom z Ja pomagam  :)))

• Like 1
Posted

Trikolorowa bezdomna kotka Trisia (już w domu )- lecznica Royal Vet steryliacja plus pobyt 465 zł

Wpłaty:

sharka 100zł

Ja Pomagam zbiórka  92,50 zł

Baltimoore- pozostała kwota

Saldo 465zł-465zł = 0 zł

Bardzo dziękuję  sharka i darczyńcom z Ja pomagam :)))

• Like 1